Ervaar De kracht van muzikale resonantie

Een Harmonische Ontdekkingstocht naar Je Ware Zelf
Onder Bezielde Begeleiding van Roger Spees

Een Reis naar je Authentieke Zelf met Zielsresonantie Sessies

Voel je de druk van de wereld om je heen, kamp je met innerlijke onrust of emotionele of psychische klachten? Muzikale Resonantie Sessies nodigen je uit om opnieuw te ontdekken hoe je in je kracht kunt staan, in harmonie met je ware essentie en ziel.

Verbinden met de Bron

In onze hectische wereld bieden deze sessies, ontwikkeld en geleid door mij, Roger Spees, een moment van rust en diepe verbinding met de oneindige bron van het leven. Het is een intuïtieve reis met muziek die op het moment zelf ontstaat, zuiver afgestemd op jouw unieke energetische staat.

Een Diepere Resonantie

Verdergaand dan traditionele muziektherapie, creëer ik spontane muziek die direct resoneert met jouw innerlijke wereld. Het is een symfonie van klanken die blokkades doorbreekt en je ondersteunt in het omarmen van je ware zelf, op een zachte en bekrachtigende manier.

Een Uitnodiging tot Verandering

Deze live sessies in mijn praktijkruimte in Driebergen zijn een uitnodiging om van zwaarte naar lichtheid, van chaos naar helderheid te bewegen, en meer vreugde in je leven te vinden. We stemmen af op muziek die jouw persoonlijke harmonie en welzijn bevordert, waardoor je leven gemakkelijker en vreugdevoller wordt.

Klaar voor Transformatie?

Ben je klaar om de diepten van je ziel te verkennen en een blijvende verandering in je leven te ervaren? Muzikale Resonantie Sessies bieden een pad naar innerlijke vrede en kracht, een reis naar je authentieke zelf.

Ervaar een Vleugje Intuïtieve Resonantie

Ben je nieuwsgierig naar de helende en transformerende kracht van intuïtieve muziek? Luister dan nu naar een kort fragment dat ik speciaal voor jou heb uitgekozen. Misschien heb je het al gehoord zojuist, dan mag je verder lezen.

Proef de Kracht van Zuivere Resonantie in een “Resonantie Inspiratie Sessie”

Ben je geraakt door de muziek en nieuwsgierig naar wat een diepere ervaring met jou kan doen? Ontdek het met een Resonantie Inspiratie Sessie“.

Wat Is Een Resonantie Inspiratie Sessie?
In deze 45-minuten durende online sessie (via Zoom) krijg je een voorproefje van de transformatieve kracht van intuïtieve muziek. We beginnen met een hart-tot-hart gesprek over jouw huidige staat en verlangens, gevolgd door een kort muzikaal fragment, speciaal voor jou gecreëerd.

Jouw Investering
Voor slechts €111, biedt deze sessie je de kans om een glimp op te vangen van wat een volledige Muzikale Resonantie Sessie inhoudt en te voelen of er een resonantie is voor een dieper traject samen.

Begin Jouw Reis van Resonantie en Zelfontdekking
Wil je deze unieke ervaring zelf beleven? Klik hieronder om jouw Resonantie Inspiratie Sessie te boeken en begin aan een reis van muzikale inspiratie en innerlijke harmonie.

Verken Diepgaande Transformatie

Klaar voor echte verandering?
Als je de introductie sessie goed ervaren hebt of op een andere manier al kennis hebt gemaakt met mijn werk, dat resoneerde met je en het heeft je mogelijk al een stukje transformatie of bewustwording gebracht. Super! 

Wil je nu verder met de live sessies muzikale resonantie therapie om echt te werken aan jezelf en diepgaande transformatie te ervaren? 

Ontdek mijn gespecialiseerde trajecten, ontworpen voor langdurige impact en groei.

Jouw Pad naar Zelfontdekking
Kies voor een van mijn uitgebreidere trajecten en begin jouw reis naar diepgaande transformatie. Ontdek de Trajecten voor meer informatie over hoe we samen jouw pad naar zelfontdekking en heling kunnen vormgeven.

Neem vandaag nog de eerste stap op het pad naar een vreugdevoller en harmonieuzer leven.

Meer informatie over de Kracht van Muzikale Resonantie Therapie

Voel de Muziek, Voel Je Ziel
Heb je ooit het gevoel gehad dat muziek dieper spreekt dan woorden? In Muzikale Resonantie Therapie ontdekken we hoe elke emotie en elk gevoel een eigen trilling heeft – unieke noten in het grote muzikale stuk van jouw leven. Als jouw gids vind ik de trillingen die resoneren met jouw persoonlijke energie en behoeften, creëer ik intuïtieve muziek die verder gaat dan het hoorbare; het is een diepe verbinding tussen klank en ziel.

Resonantie Coaching: Verbinding Maken met Woorden
Naast de transformerende kracht van muziek, omarmen we in onze sessies woorden als krachtige tools. Samen verkennen we de emoties en inzichten die de muziek oproept, waardoor je ervaringen geaard en bewust worden. Dit gesprek maakt de weg vrij voor echte, tastbare transformatie.

Jouw Stem, Jouw Helende Kracht
Soms nodig ik je uit om je eigen stem te gebruiken, om klanken te maken die resoneren met je diepste gevoelens. Deze praktijk versterkt jouw verbinding met jezelf en verankert de helende kracht van de muziek diep in je wezen.

Verdieping en Integratie: Jouw Persoonlijke Helende Klanken 
Elke sessie van Muzikale Resonantie Therapie is uniek, met intuïtief gecreëerde muziek die professioneel wordt opgenomen. Deze opnames, die je ontvangt na elke sessie, zijn jouw persoonlijke helende klanken om steeds opnieuw te beluisteren, waardoor je de ervaring diepgaand kunt integreren in je dagelijks leven.

Ben je Klaar voor Jouw Reis? 
Sta jezelf toe om de diepten van je ziel te verkennen en echte verandering in je leven te ervaren. Muzikale Resonantie Therapie is jouw pad naar innerlijke vrede en kracht, een reis naar je authentieke zelf.

Verdiep Je Ervaring nog iets meer met Mijn Muziek op Spotify

Ontdek de essentie van Muzikale Resonantie en laat je meevoeren door de harmonieën van mijn persoonlijke creaties. Terwijl je verder leest, nodig ik je uit om te luisteren naar mijn muziek op Spotify, een zorgvuldig samengestelde selectie van composities die je een dieper inzicht geven in de wereld van intuïtieve muziek. Dompel jezelf onder in de klanken en voel hoe ze resoneren met jouw innerlijke wereld en lees vervolgens rustig verder.

Jouw Persoonlijke Groeireis met ZielsResonantie Trajecten

“Roger Spees hier, jouw gids op een transformerende reis, waar muziek en ziel elkaar ontmoeten.”

Ontdek de Kracht van Trajecten
Ik bied trajecten aan die uniek zijn in hun benadering van diepgaande persoonlijke groei en transformatie. In mijn studio, een oase van rust en positieve energie, beginnen we elke sessie binnen het traject met een open dialoog en zet je een intentie voor jouw pad naar groei. 

Vervolgens ga ik puur intuïtief te werk en zal ik bijvoorbeeld achter de vleugel plaatsnemen om resonerende intuïtieve muziek te spelen die precies dat raakt wat nodig is, altijd in zuivere afstemming op je essentie. Een andere keer gaan we dieper in gesprek, met meditatieve ademhalingsoefeningen en dan weer gebruiken we stemexpressie om nog dieper te zakken in bewustzijnslagen om je groei te bevorderen. 

Mijn Trajecten voor Diepgaande Groei
Je kunt altijd een eenmalige sessie doen of kiezen voor een aantal sessies achter elkaar. Als je echter de ware diepgang en transformatie wil ervaren die de holistische benadering van de zielsresonantie kan hebben op je leven, dan raad ik aan om te kiezen voor een traject van 1 of meerdere maanden. 

Hieronder zie je voorbeelden van trajecten van 1 tot 3 maanden. Je kunt met mij echter veel langer op reis, dan gaan we een traject samenstellen op maat, helemaal afgestemd op jouw helings- en groeibehoeften. 

 • 1-Maand Traject: “Ontwaken & Verkenning”
  Korte, intensieve duik in holistische persoonlijke en lichamelijke groei. Lees meer…

   

   

 • 2-Maanden Traject: “Verdieping & Groei”
  Diepe emotionele en spirituele verkenning met focus op lichamelijk en emotioneel welzijn. Lees meer…

   

   

 • 3-Maanden Traject: “Transformatie & Integratie”
  Uitgebreide reis naar holistische zelfontdekking en langdurige verandering. Lees meer…

Thematische Trajecten voor Specifieke Uitdagingen
Naast mijn algemene trajecten, bied ik ook thematische trajecten die specifiek ingaan op uitdagingen zoals tinnitus, burn-out, innerlijke onrust, en emotionele disbalans.
Deze trajecten zijn op maat gemaakt om gerichte oplossingen en diepe heling te bieden voor jouw specifieke situatie.

Ik sta klaar om je te begeleiden met helende intuïtieve muziek en soul guidance. Daar ben ik voor hier op aarde. Ruim 25 jaar doe ik dit werk al en ik heb me hier steeds meer in ontwikkeld en verfijnd. 

Jouw Reis Naar Innerlijke Harmonie en Vrijheid in 7 Stappen – Jouw eerste Muzikale Resonantie Sessie

Hieronder zie je de 7 stappen die we nemen tijdens een eerste Muzikale Resonantie Sessie.  Je kunt deze eerste sessie los boeken maar ik raad aan dit in een traject te doen zoals eerder omschreven. Dan ben je verzekerd van werkelijke heling en transformatie in je leven. 

Harmonie & Transformatie Reis van Muzikale Resonantie Therapie

Een Drie-Fase Traject voor Zelfontdekking en Groei

Fase 1: De Fundering – Eerste 3 Sessies

 • Focus: Identificeren van blokkades, behoeften en verlangens.
 • Waarom het belangrijk is:
  In deze initiële fase richten we ons op het blootleggen en begrijpen van je diepste drijfveren en blokkades. Deze sessies zijn cruciaal voor het leggen van een solide basis, waarop we de rest van je transformatiereis bouwen. Door deze bewustwording ontstaat een duidelijk startpunt voor je groei en heling.
 • Kosten: totaal €797 voor deze fase van 3 sessies.

Fase 2: Verdieping – Volgende 4 Sessies

 • Focus: Diepere emotionele en spirituele verkenning.
 • De waarde van deze fase: Nu de fundering stevig is gelegd, gaan we een stap verder met het verkennen van de complexere aspecten van je emotionele en spirituele landschap. Deze fase is bedoeld om diepere inzichten en transformaties te bewerkstelligen, waardoor je een sterker gevoel van zelfbewustzijn en innerlijke vrede bereikt.
 • Kosten: totaal €1077 voor deze fase van 4 sessies.

Fase 3: Integratie en Groei – Laatste 3 Sessies

 • Focus: Integreren van inzichten in je dagelijks leven en versterken van je bewustzijn.
 • Impact van deze fase: De laatste fase van je reis is gericht op het integreren van de inzichten en groei die je hebt ervaren in je dagelijks leven. Het is een periode waarin we werken aan het versterken en vasthouden van de positieve veranderingen, wat leidt tot duurzame persoonlijke groei en een verhoogd bewustzijn.
 • Kosten: totaal €777 voor deze fase van 3 sessies.

Kies je voor dit gehele traject in één keer, dan ontvang je nóg meer korting op het gehele traject van 10 sessies en betaal je: €2.222 (€222,20 per sessie van 1,5 – 2 uur ipv 297 euro per sessie). Korting van maar liefst €748,- als je de sessies los zou boeken.  Dus als je echt de diepte in wil, boek direct jouw 10 Muzikale Resonantie Sessies. 

Elke sessie binnen een traject duurt tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van wat het meest passend is voor jouw proces op dat moment. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om elke sessie optimaal af te stemmen op jouw behoeften en ontwikkelingen.

Iedere afspraak biedt een nieuwe gelegenheid om dieper te gaan, nieuwe facetten van jezelf te ontdekken en jouw ware zelf verder te integreren. Je ontvangt na elke sessie de opname van de intuïtieve muziek om het proces van bewustwording en heling te ondersteunen op jouw pad.

Voor zakelijke klanten aftrekbaar

Als professional bied ik officiële facturering voor de muzikale resonantie coaching sessies. Voor veel professionals kunnen deze kosten fiscaal aftrekbaar zijn als zakelijke of opleidingskosten. Raadpleeg je accountant of financieel adviseur voor meer informatie.

Testimonials

"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes over haar ervaring met Roger Spees zijn muziek
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"Meerdere muzieksessies mogen ontvangen van Roger tijdens een periode die in het teken stond van verwerken. Roger is heel goed in het aanvoelen van dat wat nodig is en geeft dit terug via zijn pianospel. Het was een bijzondere ervaring; via zijn muziek kon ik woorden geven aan gevoelens die ik eerder niet onder woorden kon brengen. Met behulp van zijn muziek lukte het om emoties te voelen ipv weg te drukken. Het hele proces heeft veel inzichten gebracht."
Esther Smit
Begeleider bij Zideris
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian over de muziek van Roger Spees
Ronja Sebastian
Awareness Coach
“A piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.”
Ann Thu over haar ervaring bij Roger Spees
Ann Thu
Awareness Coach
“Wij zijn te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark en Annemiek over hun ervaring bij Roger Spees
Mark & Annemiek
Vloggers
"Ik heb het gezien en gevoeld tijdens congressen met 500 bezoekers, tijdens studiedagen met 75 deelnemers en in een huiskamer setting. Roger’s prachtige intuïtieve pianospel leidt tot verstilling en geeft tegelijkertijd energie. Het haalt eventueel aanwezige spanning weg uit een zaal en zet iedereen ‘in het moment’. Van harte aanbevolen. "
Lex Eschauzier over zijn ervaring
Lex Eschauzier
Duurzaamheidsexpert
"De muziek van Roger Spees werkte als een gevoelsdrager op de Familieraad dag van Philadelphia zorg. Het zorgde voor een warme ontvangst voor de mensen die uit het hele land naar Amersfoort kwamen; zijn miniconcert aan het begin van de dag hielp iedereen om echt te landen bij de bijeenkomst en om present te zijn bij het thema van de dag (sociale) duurzaamheid. Op diverse momenten gaf de muziek van Roger nieuwe impulsen, als een verfrissend bad voor alle deelnemers. Zijn gave ligt erin om goed aan te voelen, wanneer hij muzikaal kan bijdragen aan de atmosfeer en het energie niveau van een bijeenkomst. Zijn intuïtieve speelstijl en prachtige scores kunnen naar mijn inschatting ieder type bijeenkomst naar een hoger niveau aandachts- en belevings niveau brengen. Van harte aanbevolen! "
Jord over zijn ervaring
Jord Neuteboom
Organisatie adviseur
Roger Spees heeft een bijdrage geleverd aan de eerste Open CRKLdag op 30/01/2015. Tijdens de slotsessie heeft hij met zijn piano improvisatiespel momenten van rust en reflectie gecreëerd. Daardoor kon er op het einde van de dag nog een mooie gesprek plaats vinden over de leerervaringen, de ontmoetingen en de opbrengsten van de dag. Hoofd en hart werden zo weer met elkaar verbonden.
Rens over zijn ervaring
Rens Meijkamp
TheartofbeingYOURSELF
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
Eline
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke over haar ervaring
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben over zijn ervaring
Ruben
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
“We hebben met 3 vriendinnen een persoonlijke soundtrack van Roger mogen ontvangen. Wat een bijzondere belevenis was dat!

Hij begon te spelen, nadat we het ons eerst heerlijk comfortabel hadden gemaakt in zijn huiskamer; tranen rolde over onze wangen, de afgelopen 30 jaar vriendschap kwam voorbij.

Onze energieën vloeiden in elkaar over en Roger speelde daar prachtig op in.

Uiteindelijk bundelde onze energieën samen in ons hart, wat tot uiting kwam in zijn muziek. Een echte gezamenlijke zielsbelevenis! Dankbaar zijn wij Roger dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken en zullen dit moment nog lang koesteren middels zijn muziek! Als je echt verbinding met elkaar wilt, is dit zeker een aanrader!”
Inge
"Wat een mooie ervaring was jouw intuïtieve piano concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!!"
Mark Ligthart
Zutphen
“Wat een prachtige ervaring in de fijne warme sfeer van Rogers woonkamer. We waren met z’n vijven, een prettig klein groepje (ik kende overigens niemand maar voelde mij direct op mn gemak).

We hebben ons ‘neer genesteld’ om de muziek zo ontspannen mogelijk te ontvangen. Toen startte Roger met spelen. We werden meegenomen in ‘de reis van ons leven’.

Ik voelde de prachtige muziek letterlijk door mijn lijf vibreren. De tranen stroomden over mijn wangen! Blijheid, liefde, verdriet, pijn; alles kwam voorbij.

Daarna ging Roger voor ieder aanwezig haar individuele soultrack spelen. Zo bijzonder dat er een uniek helemaal ‘eigen’ stuk muziek speciaal voor mij werd gespeeld. Ik voelde mijn hart onmiddellijk reageren en de liefde stromen. Heerlijk gevoel!

Eigenlijk niet in woorden te vatten deze prachtige ervaring. Het bewust ervaren en voelen van de veelkleurigheid, lieflijkheid, maar ook de power van mijn soul, heeft mij zelfvertrouwen gegeven.


Als ik even verval in gedachtes of overtuigingen dat ‘iets mij toch niet lukt’ en ik luister naar de track… dan voel ik de immense beauty en kracht van mijn ziel. Hierdoor voel ik zelfvertrouwen en kan ik mijn aardse overtuigingen en gedachtes makkelijker loslaten. De live concerten op facebook en instagram vond ik iedere keer al zo mooi, maar in het echt kwam de muziek voor mij nog vele malen intenser binnen. Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige kado aan jezelf te geven! Nogmaals dank lieve Roger voor deze unieke en fijne ervaring! ”

Judith
“Tien deelnemers schudden elkaar spontaan de hand in een sfeervolle huiskamer met een brandende houtkachel en een vleugel. Handen geven, ik was het al twee jaar niet meer gewend. Een verademing. Wat een warm welkom. Roger creëert een sfeer die verbinding mogelijk maakt.

Een kennismakingsronde voorafgaand aan het concert geeft een wonderlijk gevoel van gelijkgestemdheid tussen mensen die een half uur eerder nog volslagen onbekenden waren voor elkaar.

Roger neemt plaats achter de vleugel. De geïmproviseerde klanken voeren direct naar het hart. De drukte in mijn hoofd als gevolg van alle turbulenties in de buitenwereld maakt plaats voor vredige verstilling.

Het melodische pianospel resoneert ook met de energie in de ruimte. Met mijn ogen dicht voel ik de verbinding met deelnemers die ik amper ken. Af en toe onderbreekt Roger zijn pianospel.

Eerst laat hij een kolossale klankzaal zingen door de ruimte. Dan loopt hij met een grote trom tussen de deelnemers die op matjes liggen en in fauteuils. De diepe klanken van de tromslagen gaan door mijn buikgebied als hij voor mij stilstaat. Na pianoklanken uit de hemel weer even terug in verbinding met de aarde.

We leven in tijden van verwarring en desintegratie. Oude structuren piepen en kraken op hun grondvesten. Maar het nieuwe heeft nog geen duidelijke gestalte. Gelukkig zijn er mensen die een vingerwijzing geven. Roger laat ervaren dat de Nieuwe Aarde niet in de toekomst ligt, maar ontstaat in het nu, uit de klanken van een virtuoos improvisatiespel.”
Pierer Baken over zijn ervaring
Pieter Baken
“Je bent een genie! Briljant! Hoe jij muziek tevoorschijn weet te toveren in ieder moment, het is altijd direct raak! Iedere noot! Het is magisch “
Hugo
Doutzen Kroes en Sunnery James
Marian Valk over haar ervaring
Marian Valk op Linkedin

FAQ

Deze sessies zijn zorgvuldig ontworpen voor individuen die ernaar verlangen om dieper in te tunen op hun innerlijke harmonie en zelfbewustzijn. Ze zijn bijzonder gunstig als je:

 • Persoonlijke Uitdagingen ervaart: Of het nu gaat om emotionele blokkades, stress, onzekerheid of andere persoonlijke hindernissen, deze sessies bieden een veilige haven om deze uitdagingen aan te gaan en te transformeren.

 • Spirituele Groei nastreeft: Als je op een pad van zelfontdekking en spirituele groei bent, bieden deze sessies een unieke kans om dieper te duiken in je innerlijke landschap en je verbinding met je authentieke zelf te verdiepen.

 • Creatieve Expressie zoekt: Als je je creatieve stroom wilt ontgrendelen en expressie wilt geven aan je innerlijke stem, dan kan de intuïtieve muziek en begeleiding in deze sessies je helpen om je creatieve kanalen te openen.

 • Professionele of Ondernemersontwikkeling ambieert: Voor professionals en ondernemers die streven naar authentiek leiderschap en een diepere resonantie in hun werk, kunnen deze sessies waardevolle inzichten en helderheid bieden.

De holistische en intuïtieve benadering maakt deze sessies toegankelijk en effectief voor mensen van diverse achtergronden en levensfasen. Het enige dat vereist is, is een open hart en de bereidheid om de reis naar binnen te maken.

Deze sessies onderscheiden zich door een unieke blend van intuïtieve muziektherapie en zielsgidsing, die verder gaat dan traditionele coaching of therapie. Hier zijn enkele elementen die ze bijzonder maken:

 • Intuïtieve Muzikale Resonantie: De kern van elke sessie is de intuïtieve muzikale reis die speciaal wordt afgestemd op jouw unieke energie en behoeften. De helende kracht van muziek wordt ingezet om een diepere laag van zelfbewustzijn en emotionele bevrijding te verkennen.

 • Holistische Benadering: Er wordt een holistische lens gebruikt om alle aspecten van je wezen te verkennen – mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Dit zorgt voor een meer omvattende en geïntegreerde ervaring van zelfontdekking en transformatie.

 • Afgestemde Begeleiding: Als je zielsgids ben ik hier om je te ondersteunen op je pad naar innerlijke harmonie en vrijheid. Mijn aanpak is volledig afgestemd op jou, waarbij ik gebruik maak van verschillende instrumenten en technieken die resulteren in krachtige inzichten en veranderingen.

 • Diepgaande Reflectie en Integratie: Naast de muzikale ervaring, is er ruimte voor diepgaande reflectie en dialoog. Dit helpt om de opgedane inzichten te integreren en praktische handvatten te bieden voor je dagelijks leven.

 • Continuïteit en Groei: De mogelijkheid voor voortdurende sessies biedt een pad van duurzame transformatie en groei, waardoor je steeds dieper kunt duiken en je zelfontwikkeling op een zinvolle manier kunt voortzetten.

 • Persoonlijk Afgestemde Opnames: Als bonus ontvang je een persoonlijke opname van de muziek gecreëerd tijdens je sessie, die dient als een blijvende bron van resonantie en ondersteuning op je verdere reis.

Door deze unieke facetten bieden de sessies een rijke, meervoudige ervaring die een diepgaande impact kan hebben op je zelfbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en algehele welzijn. Het is een uitnodiging om in een veilige en ondersteunende omgeving de diepten van je eigen innerlijke landschap te verkennen en je authentieke zelf te omarmen.

Absoluut, hier is een verrijkte versie van je tekst:


Wat kan je verwachten tijdens een sessie:

 1. Openhartige Ontmoeting:

  Elke sessie begint met een openhartig en zielsverbindend gesprek waarin jouw woorden en emoties diepgaand worden gehoord en gevoeld. Dit moment van delen en luisteren schept een veilige en vertrouwde ruimte voor wat er komen gaat.
 2. Intuïtieve Muzikale Resonantie:

  Na het gesprek neemt Roger plaats achter de vleugel en speelt een intuïtief muzikaal stuk dat speciaal voor jou gecreëerd wordt. De muziek fungeert als een ‘spiegel’ voor je ziel, waarin de resonanties en melodieën reflecteren wat er binnenin je leeft.
 3. Resonantie-Reflectie:

  Na het muzikale gedeelte volgt een moment van reflectie en uitwisseling over wat de muziek in jou heeft geraakt en welke beelden of gevoelens het heeft opgeroepen. Dit helpt om dieper te graven en een fundament te leggen voor de verdere begeleiding.
 4. Diepgaande Intuïtieve Begeleiding:

  Met de inzichten verkregen uit de muziek en de reflectie, duiken we dieper in de thema’s die naar boven zijn gekomen. De begeleiding is flexibel en afgestemd op wat er op dat moment resoneert en naar boven komt, wat altijd kloppend blijkt te zijn.
 5. Gevarieerde Technieken:

  Afhankelijk van wat er nodig is, kan er gebruik worden gemaakt van verschillende technieken zoals: uiting geven aan gevoelens met je stem, ademhalingsoefeningen, geleide meditatie, beweging of zelfs Human Design voor extra verdieping en inzicht.
 6. Integratie en Afsluiting:

  We ronden de sessie af door de ervaringen en inzichten te integreren. Er wordt ruimte geboden voor eventuele laatste vragen of reflecties, en we bekijken samen hoe je de verkregen inzichten kunt meenemen in je dagelijks leven.
 7. Jouw Persoonlijke Muzikale Echo:

  Als een blijvende bron van ondersteuning en reflectie, ontvang je na de sessie de opname van de intuïtieve muziek die tijdens jouw sessie is gecreëerd. Deze persoonlijke muzikale echo dient als een toegangspoort om de ervaring van de sessie te herbeleven en verder te integreren.

Door deze gestructureerde, doch flexibele en intuïtieve aanpak, wordt elke sessie een diepgaande reis van zelfontdekking, heling en transformatie. Het is een uitnodiging om je innerlijke landschap te verkennen in een veilige, ondersteunende en resonantierijke omgeving.

Innerlijke vrijheid is niet zomaar een term; het is een manier van leven. Het betekent dat je in staat bent om je emoties, gedachten en acties vanuit een plaats van balans en zelfliefde te beheren. Je bent niet langer een gevangene van je eigen angsten, onzekerheden of beperkende overtuigingen. Je herkent je eigen intrinsieke waarde en staat jezelf toe om voluit te leven. Hierdoor kun je authentieke keuzes maken die resulteren in een vervullender en gelukkiger leven.

Je hebt de optie om te kiezen tussen sessies van 1,5 uur of 2 uur. Een langere sessie geeft ons de gelegenheid om dieper te graven en een breder scala aan technieken te verkennen. Dit kan onder meer stem- en ademwerk, Human Design, en andere intuïtieve begeleidingsmethoden omvatten. De extra tijd stelt ons in staat om meer ruimte te creëren voor reflectie, discussie en integratie van de inzichten die tijdens de sessie zijn verkregen. Ongeacht de duur die je kiest, elke sessie wordt zorgvuldig en intuïtief afgestemd op jouw unieke behoeften en omstandigheden, met als doel een rijke en transformerende ervaring te bieden.

In een 2-uur durende sessie is er meer tijd voor diepgaande exploratie en het toepassen van aanvullende technieken. Een 1,5 uur durende sessie is meer gericht op specifieke thema’s of vragen die je hebt.

Ja, na elke sessie ontvang je een opname van de unieke intuïtieve muziek die tijdens de sessie is gecreëerd. Zo kun je op elk gewenst moment opnieuw contact maken met de energie en inzichten van de sessie.

Om een 1-op-1 sessie te boeken, kun je kijken op deze pagina en kiezen wat je graag wil. Je kunt ervoor kiezen om 1 sessie te boeken of een geheel traject tot 10 sessies. Heb je andere wensen, neem dan contact met me op, dan kan ik een programma op maat voor je aanbieden. 

Hoewel de voorkeur uitgaat naar face-to-face sessies, zijn online sessies ook mogelijk. Deze worden echter op een aparte pagina aangeboden.

Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname aan de sessies, behalve een open geest en de bereidheid om jezelf toe te staan diep te gaan in jezelf op een veilige en milde manier en te transformeren en loslaten wat jij niet bent. 

De prijs voor een 2-uur durende sessie is €347- en voor een 1,5 uur durende sessie is het €247,-. 


De prijs van mijn sessies is zorgvuldig samengesteld op basis van verschillende factoren die de kwaliteit en waarde van de aangeboden ervaring bepalen:

 1. Expertise en Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring als intuïtief pianist, muziektherapeut en muzikale resonantie gids, breng ik een unieke combinatie van muzikale expertise en begeleidingsvaardigheden naar elke sessie.

 2. Exclusiviteit van de Muzikale Ervaring: Elke sessie omvat een exclusieve en op maat gemaakte muzikale resonantie-ervaring. De live gecreëerde muziek is specifiek afgestemd op de individuele ziel, waardoor elke sessie uniek en persoonlijk is.

 3. Inclusief Opname: Naast de live ervaring ontvang je een opname van de sessie. Deze opname, volledig uniek en speciaal voor jou gemaakt, dient als een waardevol hulpmiddel voor verdere reflectie en groei.

 4. Persoonlijke Begeleiding en Zelfontdekking: Mijn sessies gaan verder dan alleen muziek. Ze omvatten persoonlijke begeleiding en zelfontdekking op emotioneel en spiritueel niveau, wat de algehele waarde van de sessie verhoogt.

 5. Verschil in Duur: De prijs kan variëren afhankelijk van de duur van de sessie. Een sessie van 2 uur heeft een andere prijsstelling dan een sessie van 1,5 uur, waarbij de langere sessie extra diepgang en waarde biedt.

Ik ben toegewijd aan het bieden van een transformerende en waardevolle ervaring, en mijn prijzen weerspiegelen de exclusiviteit en diepgang van de geboden diensten. Mocht je meer vragen hebben of verdere toelichting willen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 1. Unieke en Persoonlijke Ervaring: Elke sessie is volledig uniek en op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke resonantie en behoeften. Dit zorgt voor een ervaring die je nergens anders kunt vinden.

 2. Diepgaande en Transformerende Impact: De sessies bieden niet alleen ontspanning, maar ook diepgaande inzichten en transformaties op emotioneel, geestelijk, lichamelijk en spiritueel niveau.

 3. Expertise en Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring in intuïtieve muziek en bewustzijnscoaching, breng ik een diepe expertise en toewijding mee in elke sessie.

 4. Persoonlijke Aandacht en Tijd: Tijdens de sessies ontvang je mijn volledige, onverdeelde aandacht, waardoor de kwaliteit en effectiviteit van de ervaring worden gewaarborgd.

 5. Professionele Opnames Inbegrepen: Je ontvangt een professioneel opgenomen, gemixte en gemasterde opname van de muziek gecreëerd tijdens jouw sessie, waardoor je de ervaring steeds opnieuw kunt beleven.

 6. Marktconforme Prijsstelling: De prijzen zijn zorgvuldig vastgesteld in lijn met de markt, waarbij de unieke aard van de aangeboden dienst in acht wordt genomen.

 7. Waardeperceptie: De investering weerspiegelt de hoge waarde die de sessies hebben voor jouw persoonlijke groei en welzijn.

Deze elementen samen verzekeren dat jouw investering in een Muzikale Resonantie Sessie niet alleen een ervaring is, maar een blijvende bijdrage aan jouw pad van zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

Als je op dit moment in je leven niet de mogelijkheid hebt om de financiële investering te doen, dan kan ik dat goed begrijpen.
Ik wil dit voor iedereen toegankelijk houden. Ik ben er van overtuigd dat The Shift sessies werkelijk levensveranderend kunnen zijn en je op de lange termijn zelfs kunnen ondersteunen bij meer inkomen manifesteren. 

Maar voor nu bied ik je graag een persoonlijke prijs. Neem gerust contact met me op om dit te bespreken. 

Natuurlijk! Als je eerst wilt aftasten of deze sessies iets voor jou zijn, kun je altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt een sessie boeken door op de betreffende knop te drukken. Je komt dan op onze Calendly-pagina, en vult een kort formulier in om jouw keuze kenbaar te maken wat je gaat boeken. Na het invullen kom je op de boekpagina waar je de beschikbare tijden en dagen kunt zien. Na het kiezen van de voor jou beschikbare dag en tijd, betaal je de sessie vooruit met iDeal. Na betaling is je sessie bevestigd. Heb je een andere afspraak betreffende de betaling, dan mag je het betaalscherm dichtklikken. Je afspraak staat immers wel al in de agenda ingepland. 

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 40 jaar zet ik muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Als je moet annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op. Voor annuleringen tot 48 uur van tevoren worden geen kosten in rekening gebracht. Daarna wordt het gehele sessie bedrag in rekening gebracht tenzij je op tijd de afspraak verzet.  

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

“Hey daar, ik ben Roger Spees. Eerst en vooral, welkom. Weet dat je hier niet zomaar bent; je bent hier omdat je op zoek bent naar iets méér, net zoals ik. Als professioneel master intuïtieve pianist, multi-instrumentalist, componist en soul guide, leef ik voor de magische momenten waarop muziek en ziel elkaar ontmoeten. Ja, je leest het goed, dit gaat veel verder dan een paar leuke melodietjes. Dit is diepgravend, dit is transformerend, dit is… nou ja, jouw eigen unieke innerlijke reis.

Ik geloof niet in toevalligheden. Als je hier bent, is het omdat je op een bewuste levensreis bent, net zoals ik. Je wilt dieper gaan, hoger reiken en jezelf iedere dag opnieuw uitvinden. En wat is een betere gids op die reis dan muziek, de universele taal van de ziel? Samen maken we ruimte voor jouw authentieke zelf om tevoorschijn te komen. Met unieke, zuiver afgestemde intuïtieve muziek en persoonlijke begeleiding op zielsniveau creëren we een klanklandschap waarin jij je eigen waarheid kunt vinden.

Ik nodig je uit om dit avontuur aan te gaan. Om jezelf het geschenk van innerlijke harmonie en vrijheid te geven. Waarom? Omdat je het verdient. Omdat de wereld het verdient om jou in je volste, meest levendige vorm te kennen. Dus, wat zeg je ervan? Zullen we deze reis samen maken?”

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.