HARTELIJK DANK!

JOUW ZIELSRESONANTIE SESSIE IS GEPLAND, JOUW MUZIKALE TRANSFORMATIE REIS ZAL SNEL BEGINNEN...

Hartelijk Dank voor het Reserveren van je Zielsresonantie Sessie

Van harte gefeliciteerd met deze betekenisvolle stap op je pad van persoonlijke groei en zelfontdekking. Door te kiezen voor een Zielsresonantie Sessie, online of live in Driebergen, heb je een unieke kans gegrepen om dieper met je essentie te verbinden door de kracht van intuïtieve muziek.

Wat je kunt verwachten:
In jouw Zielsresonantie Sessie, of het nu een 30 minuten tot 1,5 uur durende online sessie is of een uitgebreide 1,5 tot 2 uur live sessie in Driebergen, zullen we samen de rijke wereld van jouw innerlijke harmonieën verkennen. Deze sessie biedt meer dan alleen op maat gemaakte muziek; het is een diepgaande duik in de diepten van jouw wezen, een kans om in resonantie te komen met de ware klanken van jouw ziel.

Tijdens onze bijeenkomst, persoonlijk of via Zoom, zullen we jouw intenties en aspiraties bespreken. Vervolgens zal ik, geleid door zuivere intuïtie, muziek improviseren die jouw unieke spirituele essentie weerspiegelt. Dit persoonlijke muziekstuk is een spiegel van jouw ziel, een herinnering die je altijd bij je draagt.

Praktische Details:
Je boeking is succesvol verwerkt. Een bevestigingsmail met alle details van onze afspraak en tips voor de voorbereiding op onze sessie volgt spoedig.

Ik kijk er met grote verwachting naar uit om jou te begeleiden op deze bijzondere reis van muzikale zelfontdekking. Mocht je vragen hebben of specifieke onderwerpen willen bespreken voor onze sessie, neem dan gerust contact met me op via de contactpagina op mijn website.

Bereid je hart en ziel voor op een ervaring die verder gaat dan muziek, een reis die je diepste zelf raakt en verrijkt. Tot binnenkort!

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsresonantiegids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

De intuïtieve muziek die door me heen komt, mijn stem en  zielsbegeleiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.