THE SHIFT

BECOME WHO YOU WERE MEANT TO BE

Een Quantum Shift: Beleef Jouw Transformatie met de Kracht van Intuïtieve Muziek en Soul Guidance in een Groep

🌟 Bereid je voor op De Verschuiving van Je Leven met Intuïtieve Muziek en Soul Guidance! 🌟

Dit is het moment waar je op hebt gewacht – een kans om uit te breken, te transformeren en een nieuwe realiteit te creëren. Maak je klaar om “The Shift” te omarmen – een reis die je diepste zelf onthult en je leven op een manier verandert die je je nooit had kunnen voorstellen.

🎵 Laat Intuïtieve Muziek Je Gids Zijn en Versterk je Transformatie 🎵

Voel je de roep van je ziel om meer te ontdekken? Sta open voor de helende kracht van intuïtieve muziek en klank, gecreëerd door een meester in resonantie, Roger Spees. The Shift is niet zomaar een coachingprogramma, het is een diepe transformatieve ervaring die je door je blokkades zal leiden en je ware potentieel zal ontsluiten door de kracht van klank en muziek te combineren met transformatiecoaching voor diepe zielsverbinding: Soul Guidance. 

🚀 Waarom Kiezen voor “The Shift”? Ontwaak met Soul Guidance en Intuïtieve Muziek 🚀

Verander je Leven in 5 Weken: Vijf middagen, elk vier uur, een levenslange verschuiving. Dit is de reis waar je op hebt gewacht – een reis van persoonlijke groei, ontdekking en transformatie.

Zielgerichte Begeleiding: Laat Roger Spees je gids zijn op deze reis. Zijn intuïtieve muziek en soul guidance zal je ziel aanraken en je diepste verlangens onthullen. Bevrijd jezelf van oude patronen en stap in je authentieke zelf.

Gemeenschap van Kracht: Sluit je aan bij een kleine, intieme groep van gelijkgestemde zielen die elkaar ondersteunen en inspireren. Samen duwen we grenzen, doorbreken we barrières en ontdekken we ons ware potentieel.

Human Design Wijsheid: Ontdek jouw unieke energetische blauwdruk en ontgrendel je verborgen krachten. Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar we gaan ook de conditioneringen en blokkades in je open centra met muziek en klank omzetten in je kracht. Roger combineert zo zijn kennis van Human Design met zijn intuïtieve gave (Splenic Projector) en de kracht van klank en muziek.

Bevrijd Jouw Authentieke Stem: Leer jezelf uit te drukken met moed en authenticiteit. Door geleide oefeningen en vocale verkenningen, zul je jouw innerlijke wijsheid en creativiteit bevrijden.

Diepe Innerlijke Transformatie: Dit is geen oppervlakkige verandering – het is een diepgaande transformatie op alle niveaus van je wezen. Laat de kracht van intuïtieve muziek je naar je nieuwe zelf leiden.

🎉 Jouw Verschuiving Begint Hier en Nu met Soul Guidance en Klank 🎉

Wees de architect van je eigen leven, de schepper van je eigen toekomst. Voor degenen die klaar zijn om te verschuiven, omarmen en transformeren, wacht een reis die je leven voor altijd zal veranderen.

🔥 Introductieprijs: €555,- voor Totale Transformatie 🔥

Grijp deze kans om deel te nemen aan “The Shift” programma tegen een speciale introductieprijs. Jouw investering in jezelf en je toekomst is van onschatbare waarde.

🌟 Claim Je Plek voor “The Shift” Nu! 🌟

We hebben 10 plaatsen beschikbaar voor deze reis van transformatie. Wacht niet langer, het is tijd om in actie te komen. Druk op de knop hieronder om je plek te reserveren en je reis naar zelfontdekking en transformatie te beginnen.

Dit is jouw moment om te verschuiven. Ben je er klaar voor?

Een Quantum Shift: Beleef Jouw Transformatie met de Kracht van Intuïtieve Muziek en Soul Guidance in een Groep​

Wil je dieper contact met jouw essentie (je ziel) en wat je wérkelijk drijft om hier te ZIJN als uniek mens?

Wil je je angsten en blokkades die dit weerhouden doorbreken en transformeren? En Kracht geven aan je ware intenties?

Ben je klaar om THE SHIFT bewust aan te gaan in je leven?

“De Shift” is echt een diepgaand transformatieproces, verspreid over vijf middagen van elk vier uur in de loop van 5 weken. Gedurende deze intensieve reis transformeren we van het oude naar een nieuwe versie van jou. Dit is voor iedereen een unieke individuele reis én tegelijk worden we bekrachtigd in het groepsproces van 10 unieke zielen. 

Samen verkennen we de dieptes van jouw wezen, breken we door barrières heen en openen we de deuren naar jouw potentieel en zielsvervulling.

🌟 Ontgrendel Jouw Ware Essentie: Laat de blokkades en beperkende gedachten die je hebben tegengehouden los en put uit de oneindige bron van jouw ware essentie. Door gepersonaliseerde zielsbegeleidingssessies en de transformerende kracht van intuïtieve muziek, zul je de oude versies van jezelf afwerpen en afstemmen op de volledigste expressie van jouw authentieke zelf.

🌟
Harmoniseer met Jouw Ziel: Verdiep en verbind jezelf in de helende en transformerende kracht van intuïtief afgestemde muziek. Roger Spees, met zijn buitengewone talent, zal ziel-roerende composities creëren die resoneren met jouw unieke energetische frequentie. Ervaar emotionele genezing, stem opnieuw af op het doel van jouw ziel en katalyseer diepgaande transformatie op elk niveau van jouw wezen.

🌟 Omarm Jouw Authentieke Zelf: “The Shift” programma integreert de wijsheid van Human Design, en biedt je onschatbare inzichten in jouw unieke energetische blauwdruk. Ontdek jouw aangeboren krachten, groeigebieden en optimale manieren om jouw authentieke zelf uit te drukken. Maak bewuste keuzes, ga met gratie en authenticiteit om met de uitdagingen van het leven en omarm de vrijheid van zelfacceptatie.

🌟 Druk Jouw Ziel’s Wijsheid Uit: Leer jouw intuïtie te vertrouwen en ontsluit de kracht van belichaamde expressie. Door geleide oefeningen, bewegingspraktijken en vocale verkenningen, zul je jouw authentieke stem bevrijden en moeiteloos de wijsheid van jouw ziel uitdrukken. Maak diepe verbinding met jouw hogere zelf en ervaar de vreugde van authentieke zelfexpressie.

🌟 Diepe Transformatie: “De Shift” gaat verder dan oppervlakkige veranderingen. We duiken diep in de kern van jouw zijn, waar we oude overtuigingen en patronen loslaten die jou hebben tegengehouden. Je zult je bevrijd voelen terwijl je transformeert en een nieuw zelfbeeld ontdekt dat in lijn is met jouw ware potentieel.

🌟 Krachtige Groepsenergie: Als onderdeel van een kleine, intieme groep delen we onze reis en energie. Deze gemeenschappelijke verbinding versterkt de transformatiekracht en biedt een veilige omgeving om te groeien en te delen.

🌟 Diepe Zielsverbinding: Via geleide meditaties, intuïtieve muziek en persoonlijke processen kom je in contact met jouw diepste zielsverlangens. Je zult een dieper begrip krijgen van wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen verlangt.

🌟 Creatie door Intuitieve Muziek: Intuïtieve muziek fungeert als een krachtig middel om jouw intenties te versterken en jouw gewenste realiteit te manifesteren. Roger Spees heeft al 2 decenia ervaring met het inzetten van intuïtieve muziek in zuivere afstemming op de oneindige inspiratie uit het quantum veld en van daaruit de essentie spiegelen van mensen. 

🌟 Innerlijke Luisterkracht: Leer de kunst van diep luisteren. We gebruiken muziek om jouw innerlijke wereld te verkennen en contact te maken met de wijsheid van jouw ziel. Dit zal jou helpen om bewuste keuzes te maken en geleidelijk een nieuwe realiteit te vormen.

🌟 Adem en Meditatie: We zullen ademhalingsoefeningen en meditatie gebruiken om diepere staten van bewustzijn te bereiken en jouw energie te balanceren. Dit zal je helpen om in harmonie te zijn met jouw innerlijke zelf en de wereld om je heen.

“The Shift” is geen gewoon coachingsprogramma. Het is een krachtige en meeslepende ervaring die de harmoniserende kracht combineert van intuïtief afgestemde muziek, zielsbegeleiding, Human Design en belichaamde expressie.

Maak je klaar om op een diepgaande reis van zelfontdekking, genezing en transformatie te gaan.

Ervaringen van anderen:

🌟 “Roger Spees en ‘The Shift’ programma hebben mijn leven op manieren veranderd die ik me nooit had kunnen voorstellen. De intuïtieve muziek raakte de diepten van mijn ziel, en Roger’s zielsbegeleiding hielp me mijn beperkende overtuigingen te overwinnen. Nu leef ik een leven in lijn met mijn ware doel, waarbij ik mijn authentieke zelf met vertrouwen en vreugde uitdruk.” – Sarah.

🌟 “Ik was op zoek naar een transformerende ervaring, en ‘The Shift’ programma overtrof al mijn verwachtingen. Door de integratie van Human Design en de kracht van intuïtieve muziek ontdekte ik mijn ware essentie en vond ik de moed om mijn passies na te streven. Roger’s begeleiding en ondersteuning waren essentieel op mijn reis naar een authentieker en doelgerichter leven.” – David.

🌟 “De magie van ‘The Shift’ programma ligt in zijn vermogen om een veilige en transformerende ruimte te creëren. Roger’s intuïtieve muziek en zielsbegeleiding stelden me in staat om mijn verleden los te laten, mijn unieke gaven te omarmen en de wijsheid van mijn ziel tot uiting te brengen via mijn stem. Het zijn momenten van delen en samenzijn met gelijkgestemde zielen was een zegen. Dit programma is een ware katalysator voor persoonlijke groei en zelfontdekking.” – Mark.

Ben jij klaar om aan deze levensveranderende reis van zelfontdekking, genezing en transformatie te beginnen? Zet vandaag de eerste stap door een ontdekkingsgesprek te boeken met Roger Spees.

De plaatsen zijn beperkt, dus handel nu om jouw plek te verzekeren en de transformerende kracht van “The Shift” programma te ontgrendelen. Druk op de knop hieronder om jouw ontdekkingsgesprek in te plannen en het pad naar jouw meest ware zelf te ontdekken.

🔥 Introductieprijs: €444,- voor Totale Transformatie 🔥

De introductieprijs is geldig voor de eerste Shift 5 weekse in oktober. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit op deze manier aanbied. Hiervoor krijg je dus 5 middagen van 4 uur per dag in Driebergen. De tijd tussendoor heb je toegang tot een online community groep om in contact te blijven en extra inspiratie te ontvangen online. Het stopt dus niet bij de middagen. 

De waarde van “The Shift” is natuurlijk veel hoger dan dat. Daarnaast heb ik ook met kosten te maken zoals de huur van de zaal en hapjes en drankjes. 

De prijs zal later dan ook verhoogd worden naar minimaal €555,- 

Grijp deze kans om deel te nemen aan “The Shift” programma tegen een speciale introductieprijs. Jouw investering in jezelf en je toekomst is van onschatbare waarde.

De eerstvolgende diepe 5-weekse groepstransformatiereis “The Shift” start zodra er genoeg mensen geïnteresseerd zijn. Ik wil graag de eerste groep starten in oktober. 
Het zal plaatsvinden op 5 zondag middagen 5 weken achter elkaar van 12:30 – 17:00 uur. 
Locatie: De Nieuwe Plek, Driebergen (Utrechtse Heuvelrug). 

Heb je interesse in The Shift 5 weekse in een groep, dan raden we je aan eerst een vrijblijvende discovery call te plannen om elkaar te leren kennen en ontdekken of The Shift in een groep voor jou is…

Kun je de geplande data niet maar ben je toch geïnteresseerd, plan dan toch een discovery call want ik start dit programma vaker in het jaar. Bovendien ga ik ook kijken wat jouw wensen zijn en ik kan het afstemmen daarop. Als er animo genoeg is, komt er in de toekomst mogelijk ook een “The Shift Retreat” van 3 dagen achter elkaar. 

Toch meer behoefte in 1-op-1 begeleiding of wil je hier mee beginnen? Kijk dan bij mijn 1-op-1 Transformatie sessies The Shift. 

Testimonials

FAQ

Voor iedereen die werkelijk toe is aan een SHIFT in zijn/haar leven. Loop je al een tijdje tegen blokkades aan of wil je bijvoorbeeld een ander leven door te stoppen met je baan en je Zielsmissie te leven? 

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die vastzit in hun leven, verlangt naar transformatie en een diepere verbinding met hun ware essentie. Het is voor individuen die bereid zijn om hun unieke rol in de symfonie van het leven te omarmen en tijd en energie willen investeren in hun zelfgroei.

Als je de bekrachtigende en transformerende werking van intuïtieve muziek en diepgaande helende klanken wil ervaren in een groep met gelijkgestemde zielen. 

Ben je toe aan meer dan praten over je ‘problemen’ of blokkades en wil je nu eens echt actie ondernemen en verandering zien in je leven? 

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 40 jaar zet ik muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Soul Guidance is een diepgaande begeleiding waarbij een ervaren Soul Guide je op een reis van bewustwording en transformatie leidt.

Deze gids is als een betrouwbare metgezel die je helpt om verbinding te maken met je innerlijke kern, je diepste verlangens en je levensdoel.

Door persoonlijke sessies, wijsheidsoverdracht en intuïtieve inzichten, biedt een Soul Guide begeleiding op maat om oude patronen te doorbreken, belemmeringen te overwinnen en je te ondersteunen bij het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn en vervulling.

Het is een reis van diepe verbinding met jezelf, waarbij je door de begeleiding van een Soul Guide je eigen innerlijke wijsheid ontdekt en een pad creëert naar een leven dat in lijn is met je ware zelf en potentieel.

Ik, Roger Spees, ben splenic projector in Human Design dus een geboren guide. Ik heb minstens 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen om meer in contact te komen met wie ze werkelijk zijn en de verbinding met de ziel te versterken. Dit doe ik intuïtief en daarbij gebruik ik afgestemde muziek om dieper te gaan dan woorden ooit kunnen gaan. 


Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

About Me

Hey there, I’m Roger Spees, the Intuitive Pianist, Instant Composer and Soul Guide. I specialize in creating music that is perfectly attuned to the present moment, drawing inspiration from the infinite Source of Love. With my free improvisation and instant composition skills, I use the piano as my canvas to deliver harmonizing and transformative melodies.

In addition to the enchanting sounds of a small lyre harp, the ethereal tones of crystal singing bowls, and the rhythmic magic of small percussive instruments, I also harness the healing power of my voice. Through melodic vocal expressions, I channel soothing vibrations that promote deep healing and inner harmony.

As a Soul Guide, I offer more than just music. I am here to support you in your personal and spiritual growth, guiding you towards a deeper connection with your true self. Through our sessions, we dive into the realm of harmonization and transformation, exploring the power of music as a catalyst for healing, self-discovery, and inner transformation.

My music, voice, and guidance are an invitation to experience profound shifts in consciousness and connect with the essence of your soul. Together, we embark on a transformative journey where the boundaries between music and personal growth dissolve, creating a space for profound healing and expansion.

Whether you’re seeking a private session, attending one of my captivating live performances, or exploring the transformative power of sound, I invite you to join me on this extraordinary journey. Let’s embrace the beauty of intuitive music, instant composition, soul guidance, and vocal healing together, and unlock the transformative potential within you.

Ready to dive into this musical and soulful adventure? Let’s harmonize and transform. Get in touch, book your session, or secure your spot at the next captivating live performance.”

Scroll naar boven