21 Day Challenge

A PERSONAL INTUITIVE PIANO MASTERPIECE FOR A NEW LIFE EXPERIENCE

21-Dagen Soul Symphony Challenge met Roger Spees

Vind Innerlijke Rust en Bekrachtiging

Verlang je naar een diepere connectie met jezelf? Heb je behoefte aan verandering en groei in je leven? Voel je een innerlijke onrust en verlang je naar meer rust, ontspanning en harmonie? De 21-Daagse Soul Symphony Challenge is jouw reis naar het herstel van jouw innerlijke balans en het omarmen van je ware kracht. Hier begint jouw transformatiereis.

Waarom de Soul Symphony Challenge?

Het leven kan soms overweldigend zijn, en ik begrijp dat je soms verwijderd kunt raken van je ware essentie. Misschien loop je vast in patronen, worstel je met stress of zoek je gewoon naar meer betekenis in je dagelijkse leven. Deze challenge is speciaal ontworpen om jou te helpen je innerlijke wereld te transformeren en een nieuwe, verbeterde versie van jezelf te ontdekken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 21-Daagse Soul Symphony Challenge ontvang je een op maat gemaakte Soul Symphony-track die je dagelijks beluistert. Deze track is speciaal voor jou gecomponeerd en intuïtief afgestemd op jouw essentie en intentie. Het is als een persoonlijke reisgezel die je door de dagen leidt.

Jouw Persoonlijke Soul Symphony

Bij aanmelding plannen we een 30 minuten durend Zoom-gesprek waarin we één intentie voor transformatie bespreken. Op basis van deze intentie zal ik een unieke, minimaal 7 minuten durende Soul Symphony improviseren en componeren die jouw verlangen weerspiegelt.

Dagelijkse Dosis Transformatie

Deze persoonlijke Soul Symphony wordt opgenomen en als mp3 naar jou verzonden. Door dagelijks naar deze muziek te luisteren, dompel je jezelf onder in een diepgaande transformatie. Je zult een diepere connectie met je ware zelf ervaren en merken hoe je leven positief verandert.

Start Jouw Transformatiereis

Ben je klaar om je leven te verrijken en te transformeren? Wil je de kracht van intuïtieve muziek ervaren die daadwerkelijk een impact kan hebben op je welzijn? Doe mee aan de 21-Daagse Soul Symphony Challenge en begin vandaag nog aan je transformatiereis.

Klik hieronder om je Zoom-gesprek in te plannen en jouw symfonie van transformatie te starten.

Stap in Jouw Symfonie Laat de harmonie van je ziel je gids zijn op deze reis. Ontdek je ware essentie en omarm de transformatie. Jouw reis naar een harmonieus leven begint hier.

Ga Nog Dieper Deze challenge is slechts het begin. Als je de behoefte voelt om dieper te gaan, bied ik exclusieve Soul Symphony Privé Sessies en het transformatieprogramma “The Shift.” Ontdek de volledige potentie van intuïtieve muziek en zielbegeleiding om je leven te veranderen.

VOOR SLECHTS €97,- KRIJG JE...

  • Een persoonlijke 30 minuten Zoom call met mij waar ik 100% volle aandacht aan je geef en diep luister. Korte 1-op-1 Soul Guidance en indien dat zo voelt een korte Human Design reading. 
  • Je kunt iets delen over jezelf en mij vragen wat je wil veranderen in je leven.
  • Ik zal me intuïtief afstemmen op jouw energie en jouw intentie, en jouw unieke Ziels Symfonie op de piano spelen.
  • Hierna geef ik mogelijk nog wat woorden aan wat ik gevoeld heb in jouw muziek. Deze muziek is minimaal 7 minuten lang. 
  • Je ontvangt de mp3 van de opname van jouw unieke Soul Symphony piano muziek in je mailbox na de sessie. Dit is jouw unieke eigen muzikale compositie waar er maar 1 exemplaar van bestaat, koester dit. 
  • Jij luistert vervolgens iedere dag 1x of meermaals naar je Soul Symphony track gedurende 21 dagen. 
  • Na 21 dagen krijg je een nieuwe link toegestuurd om een ervaringsgesprek op Zoom te plannen van max 30 minuten. Dit kan eventueel ook telefonisch of via Whatsapp. 
    In dit ervaringsgesprek deel je je ervaringen. Daarna ontvang ik ook heel graag een geschreven tekst die je wil delen of eventueel kun je in de Zoom je review delen op video. 

Voor de prijs van €97 ,-  krijg je een mini ervaring online van 30 minuten met 7 minuten persoonlijke muziek for keeps. DIt is een fractie van wat ik normaal gesproken aanbied in live (offline) sessies en concerten. Dit is een kennismaking met mijn werk. 

Ook is de prijs lager nu omdat ik graag reacties/reviews wil ontvangen wat mensen ervaren hebben. Daarna zal de prijs verhogen naar €111,- . Nog steeds ontvang je daarvoor super veel waarde voor je geld! 

Testimonials

FAQ

Als je van piano muziek houdt en meer uit je leven wil halen dan je nu ervaart, dan is deze challenge echt iets voor jou. 

Het is wel fijn als je al enigszins bewust in je leven staat, maar waarschijnlijk was je hier ook niet gekomen als je dat niet zou doen 😉 

Je wil ook graag iets veranderen in je leven. Misschien loop je al een tijdje tegen dezelfde obstakels aan of heb je lichamelijke klachten die je wil helen. 

Je bent je bewust van de helende kracht die de juiste klanken en muziek kunnen hebben op je gehele systeem of wil dit dieper ervaren. 

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 20 jaar zet ik intuïtieve muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Ik wil deze challenge voor iedereen mogelijk maken. Het is echter ook zo dat ik mijn tijd en volle aandacht geef en bovendien een uniek stuk muziek componeer helemaal afgestemd op jouw essentie.

Alleen jij zult die track ontvangen en niemand anders is zoals jij dus jij bent de enige ‘eigenaar’ en ‘gebruiker’ van deze muziek. 

Natuurlijk blijf ik de componist (al laat ik de muziek dóór me heen ontstaan en ben ik zelf bijna niet meer aanwezig als ik speel). Dat betekent dat ik het recht heb de muziek nog voor andere doeleinden te gebruiken of zelfs in een album te zetten. Maar ik zal altijd toestemming aan jou vragen. 

Nu over de waarde uitwisseling in geld. Helaas is dit nog steeds de manier zoals het in onze realiteit werkt. Maar als je dit bedrag niet kunt betalen, dan stel ik voor om aan te geven welk bedrag je wél zou kunnen betalen of een andere dienst die je kunt leveren in ruil. Ben je bijvoorbeeld fotograaf, dan sta ik altijd open voor een ruildienst. Maar dan wil ik je mogelijk wel meer daar voor terug geven. Dat is eigenlijk zoals de wereld zou moeten werken he. Maar ja, ik moet ook mijn gezin onderhouden en de rekeningen betalen, net als jij 🙂 

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Impressie van een Soul Symphony

Over mij

rogerspees2023.jpg

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll naar boven