Soul Symphony Privé Concert

Ervaar de Ultieme Zielsvervulling: De Luxe Soul Symphony Privé Concert Ervaring

Een once in a lifetime exclusieve privé concert ervaring waar jouw ziel in melodieën tot uiting wordt gebracht

Stel je voor dat je een intieme reis maakt naar een prachtige locatie, waar de pianist plaatsneemt achter de vleugel. Maar deze keer is er iets unieks aan de hand. In plaats van te spelen voor een zaal vol mensen die een ticket hebben gekocht, speelt hij dit keer alleen voor jou!

En dit is geen gewone sessie. Dit is een reis naar het diepste deel van jezelf, een moment waarop de muziek de taal van je ziel spreekt. De pianist is geen gewone musicus, maar een meester in het bespelen van de snaren van de ziel. Hij speelt de muziek die jouw ziel weerspiegelt – datgene wat jou uniek maakt als mens.

Diepgaande Transformatie en Innerlijke Vrijheid

Het “Soul Symphony Privé Concert” is meer dan alleen muziek; het is een poort naar diepe transformatie. Elke noot is doordrenkt met de kracht om blokkades te doorbreken, om je te bevrijden van wat je tegenhoudt en je te leiden naar een leven vol potentieel en vervulling. Deze muzikale reis nodigt je uit om los te laten wat niet langer dient en ruimte te maken voor groei, manifestatie en zelfontplooiing.

Muziek in Afstemming met Jouw Hoogste Potentieel

Elke melodie, elke harmonie is afgestemd op de frequentie van jouw hoogste potentieel. De muziek weeft een web van resonantie dat je ondersteunt om uit te stijgen boven beperkende gedachten en angsten, en je te verbinden met de diepere waarheid van wie je bent. Deze klanken zijn niet alleen muziek; het is een spiegel die je herinnert aan je innerlijke kracht en de mogelijkheden die voor je liggen.

Diepe Inspiratie en Bewuste Manifestatiekracht

Het “Soul Symphony Privé Concert” is een bron van diepe inspiratie en manifestatiekracht. De muziek vult je met creatieve energie en een gevoel van mogelijkheden. Terwijl de noten je omhullen, voel je de resonantie van je verlangens en dromen, en wordt je uitgenodigd om deze krachtige energie te kanaliseren naar bewuste manifestatie in je leven.

Verbinding met de Ziel en Innerlijke Rust

Deze intuïtieve muziek opent de deur naar diepe verbinding met je ziel. Het nodigt je uit om te vertragen, uit je hoofd te stappen en in je hart te zakken. Terwijl de klanken je omringen, ervaar je een innerlijke rust en vrede die verder gaat dan woorden. Het is alsof je een gesprek voert met je ziel, een gesprek dat je de weg wijst naar je diepste waarheid.

Ontspanning en Uitlijning met Essentie

Het “Soul Symphony Privé Concert” is een oase van ontspanning, een moment waarop je je kunt overgeven aan de helende kracht van muziek. Terwijl de melodieën je omringen, smelten spanningen weg en word je uitgenodigd om dieper in je essentie te zakken. Het is een ervaring die je herinnert aan je ware aard en je uitnodigt om volledig in uitlijning te leven met wie je werkelijk bent.

Investeer in een nieuwe tijdlijn

Dompel jezelf onder in deze exclusieve “Soul Symphony Privé Concert” ervaring, een unieke once-in-a-lifetime mogelijkheid om jezelf te verbinden met de diepe resonantie van je ziel en te genieten van een intieme reis naar bewustzijn en liefde. 

Reserveer vandaag nog en geef jezelf de kostbare gift van deze bijzondere privé reis naar de kern van je eigen wezen.  Deze ervaring is beschikbaar voor individuen en stellen, waarbij Roger zich zelfs afstemt op jullie liefdesenergie. Daarnaast is deze unieke ervaring ook toepasbaar op andere contexten, zoals families en teams, waarbij de muziek een weerspiegeling wordt van de collectieve essentie.

Wat je ontvangt:

Investering voor deze levenservaring en muziek:

€1111,-
  Tijdelijk: €797,-

Reserveer vandaag nog en geef jezelf de kostbare gift van deze bijzondere reis naar de kern van je eigen wezen.

Testimonials

FAQ

Voor wie is deze sessie?

Het “Soul Symphony Privé concert” is een betoverende reis voor iedereen die van (piano)muziek houdt en verlangt naar een diepgaande en transformerende ervaring.
Of je nu een individu bent dat hunkert naar innerlijke groei, bewustzijn en een diepere verbinding met je ziel, of een stel dat samen de subtiele nuances van liefde wil verkennen, deze sessie is speciaal voor jou. Het is een unieke gelegenheid om jezelf te verliezen in de harmonie van intuïtieve muziek en je onder te dompelen in een bad van zuivere afstemming en onvoorwaardelijke liefde.

Als je verlangt naar:

  • Diepe Transformatie en Vrijheid: Je koestert de wens om de barrières te doorbreken die je weerhouden en omarmt met open armen een leven vol potentieel en vervulling.

  • Verbinding met je Ziel: Je zoekt naar de sleutel om de deur naar je innerlijke essentie te openen en je ware zelf te omarmen.

  • Inspiratie en Manifestatiekracht: Je wilt het vuur van creativiteit aanwakkeren en bewuste manifestatie in je leven aanwenden.

  • Innerlijke Rust en Uitlijning: Je verlangen gaat uit naar een moment van ontsnapping aan het voortdurende gekeuvel in je hoofd, en een thuiskomen in de warmte van je hart.

  • Liefdesverbinding Versterken: Als stel wil je je liefdesband verdiepen en je liefdesenergie versterken met een symfonie van klanken die je harten verbindt.

Dan is het “Soul Symphony Privé Concert” werkelijk een uitnodiging aan jouw innerlijke reiziger. Het is een intieme en verrijkende ontdekkingstocht die je uitnodigt om dieper in je eigen verhaal te duiken, om transformatie te omarmen en om jezelf te openen voor een nieuwe dimensie van liefde, bewustzijn en manifestatie. Deze ervaring nodigt je uit om uit je hoofd te stappen en te aarden in het weelderige landschap van je hart. 

Reserveer vandaag nog en schenk jezelf de kostbare gave van deze unieke, privé reis naar de kern van je wezen.

Deze ervaring is beschikbaar voor individuen en stellen, waarbij Roger zich zelfs afstemt op jullie liefdesenergie. Bovendien kan deze betoverende sessie ook op andere contexten worden toegepast, zoals families en teams, waarbij de muziek een weerspiegeling wordt van de gedeelde essentie.

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 20 jaar zet ik intuïtieve muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Ik wil deze challenge voor iedereen mogelijk maken. Het is echter ook zo dat ik mijn tijd en volle aandacht geef en bovendien een uniek stuk muziek componeer helemaal afgestemd op jouw essentie.

Alleen jij zult die track ontvangen en niemand anders is zoals jij dus jij bent de enige ‘eigenaar’ en ‘gebruiker’ van deze muziek. 

Natuurlijk blijf ik de componist (al laat ik de muziek dóór me heen ontstaan en ben ik zelf bijna niet meer aanwezig als ik speel). Dat betekent dat ik het recht heb de muziek nog voor andere doeleinden te gebruiken of zelfs in een album te zetten. Maar ik zal altijd toestemming aan jou vragen. 

Nu over de waarde uitwisseling in geld. Helaas is dit nog steeds de manier zoals het in onze realiteit werkt. Maar als je dit bedrag niet kunt betalen, dan stel ik voor om aan te geven welk bedrag je wél zou kunnen betalen of een andere dienst die je kunt leveren in ruil. Ben je bijvoorbeeld fotograaf, dan sta ik altijd open voor een ruildienst. Maar dan wil ik je mogelijk wel meer daar voor terug geven. Dat is eigenlijk zoals de wereld zou moeten werken he. Maar ja, ik moet ook mijn gezin onderhouden en de rekeningen betalen, net als jij 🙂 

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Hoe kan dat klinken...

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.