PIANOLIGCONCERT

land in jezelf, Voel de Emotie, Beleef het Moment

Harmonische Transformatie: Beleef de Magie van Live Intuïtieve Muziek met Roger Spees"

Ontdek de transformerende kracht van live intuïtieve muziek met Roger Spees, waar elke noot en melodie een diepe resonantie creëert met het moment en de aanwezigen. Mijn muziek is niet slechts een achtergrondgeluid; het is een hartslag van elk evenement, van retreats tot bedrijfsseminars, van intieme bruiloften tot gedenkwaardige jubileums. Ik nodig je uit om deze unieke muzikale ervaringen te beleven, waarbij elke sessie een nieuwe wereld van emotie en verbinding opent.

Intuïtieve muziek in zuivere afstemming op wat er nodig is, ontstaat in het nu, vanuit het quantum veld van liefde, de enige plek in tijd en plaats die waar is en waar werkelijk heling en transformatie plaats kan vinden. 

Retreats

Live Intuïtieve Muziek bij Retreats

Beleef een diepere dimensie van rust en verbinding bij je volgende (stilte)retreat met de live intuïtieve muziek van Roger Spees. Mijn optredens zijn ontworpen om deelnemers te leiden naar een staat van diepe meditatie en innerlijke harmonie. Elk stuk is intuïtief gecreëerd, afgestemd op de energie van de groep, en versterkt de ervaring van iedere aanwezige. Klik hier voor meer informatie over hoe mijn muziek jouw retreat kan transformeren

Bedrijven

Live intuïtieve muzikale intermezzo's bij Bedrijfsevenementen

Voeg een unieke dimensie toe aan je bedrijfsevenement met de live intuïtieve muzikale intermezzo's van Roger Spees. Deze muzikale momenten zijn ideaal voor organisaties die verder kijken dan het conventionele en streven naar diepgang en authentieke emoties. Mijn optredens nodigen deelnemers uit om te reflecteren en te verbinden op een dieper niveau, en bieden een zinvolle afwisseling van het programma en mijn muziek helpt informatie beter te integreren zonder vol hoofd. Laat je inspireren en creëer een gedenkwaardig evenement met live muziek die echt resoneert.

Speciale Gelegenheid

Intuïtieve muziek bij Speciale Gelegenheden

Maak je speciale gelegenheid onvergetelijk met de live intuïtieve muziek van Roger Spees. Of het nu gaat om een bruiloft, uitvaart, geboorte of jubileum, mijn muziek vangt de essentie van het moment met diepgaande emotie en schoonheid. Deze unieke muzikale ervaringen zijn afgestemd op de persoonlijke sfeer en het verhaal van jouw speciale dag, waardoor elk evenement een diepere betekenis en een blijvende herinnering krijgt.

Piano ligconcert

Intuïtieve Pianoligconcerten

Ervaar de serene schoonheid van live ligconcerten met Roger Spees. Deze concerten zijn een uitnodiging om te ontspannen en je volledig over te geven aan de helende kracht van intuïtieve muziek die altijd uniek is in ieder moment. Terwijl je comfortabel ligt, neem ik je mee op een muzikale reis die zowel kalmeert als inspireert. Mijn intuïtieve composities resoneren met de stilte en rust van de omgeving, en bieden een unieke gelegenheid voor diepe meditatie en persoonlijke reflectie.

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Roger

Hallo, ik ben Roger Spees, een intuïtief pianist en componist met meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van muziek die de essentie van momenten, emoties en zielen weerspiegelt. Mijn aanpak is uniek en puur intuïtief, waarbij ik diepgaand afstem op de verhalen en emoties van zowel individuen als bedrijven. Elke compositie die ik maak, is een unieke expressie, tot leven gebracht in het huidige moment en afgestemd in de helende frequentie van 432Hz.

Met een breed scala aan instrumenten, van de piano tot kristallen klankschalen, creëer ik muziek die de ziel raakt en uitnodigt tot innerlijke ontdekking en harmonie. Of het nu gaat om individuele sessies of groepservaringen, mijn muziek biedt een pad naar transformatie en persoonlijke groei.

Als multi-instrumentalist en met een netwerk van gelijkgestemde musici, breng ik een rijkdom aan klanken en texturen in mijn werk. Mijn muziek ontstaat spontaan, zonder traditioneel notenschrift, wat elke compositie authentiek en in het moment maakt.

Ben je klaar om de unieke reis van jouw verhaal door muziek te ervaren? Laat mij je gids zijn op deze bijzondere ontdekkingstocht.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.