Logo Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids

Tune Into Resonant Self Mastery

Over Roger Spees: Jouw Intuïtief Pianist, Instant Componist en ZielsResonantie Gids

Ik, Roger Spees, streef naar een wereld doordrenkt van vrijheid, waar elke ziel de vreugde van authentiek leven ervaart. Gedreven door een onverzettelijke passie voor authenticiteit, sereniteit, openheid, inspiratie, en vreugde, leid ik anderen naar de kracht van hun ware zelf. Mijn pad en mijn kracht liggen in het begeleiden van mensen om voorbij de grenzen van hun comfortzone te stappen, om zo een diepere verbinding met zichzelf en het universum te vinden.

Ik draag bij aan een samenleving waarin openheid en zuiverheid niet alleen gewaardeerd worden, maar de basis vormen van hoe we communiceren en verbinden. Sereniteit en vreugde zijn de ankers in zowel de stille momenten als in de dynamiek van het alledaagse. Door resonantie met onze essentie en de universele bron, verlicht ik niet alleen mijn pad, maar ook dat van anderen, waardoor we samen een rijkere, vervullende ervaring van het leven ontdekken.

Het bewust leven in het nu, het omarmen van onze multidimensionaliteit, en het uitdrukken van pure liefde vormen het hart van mijn missie. Bovendien gebruik ik intuïtieve muziek, helende frequenties, en resonantie als krachtige middelen om deze verbinding en expressie te faciliteren. Samen met zielsresonantie begeleiding vormen ze de essentie van hoe ik uitdrukking geef aan mijn missie, waardoor een unieke weg naar heling en zelfontdekking ontstaat.

Ik nodig iedereen uit om hun unieke licht te laten schijnen, hun leven met volle overgave te leven, en samen bij te dragen aan een wereld waar ware vrijheid, liefde, en verbondenheid de norm zijn. Laat ons samen de melodie van het leven spelen, in harmonie met wie we werkelijk zijn en alles wat bestaat.”

Welkom op een pad van diepgaande transformatie en authentieke zelfontdekking. Als jouw Resonantie Gids, channel ik intuïtieve muziek rechtstreeks uit de kern van je wezen, gebruikmakend van een breed scala aan instrumenten — van piano tot fluit — elk een verlengstuk van mijn hart en passie. Deze muzikale reis is niet alleen een reflectie van jouw unieke essentie maar dient ook als een akoestische spiegel, waarmee je diepere verbindingen smeedt met je authentieke zelf en het universum.

Mijn visie is gericht op het ontwaken van leiders en ondernemers op het ritme van hun eigen ziel, waarbij ik intuïtieve muziek en helende frequenties inzet als een universele taal voor heling en transformatie. Door de kracht van resonantie te combineren met de inzichten van Human Design en Gene Keys, creëren we samen een uniek en persoonlijk pad naar authentiek leiderschap en dieper zelfbewustzijn.

Of je nu deelneemt aan een privésessie, een groepssessie, of een van mijn live-optredens of theater ervaart, ik nodig je uit om de transformerende kracht van muzikale resonantie en bewuste begeleiding te omarmen. Samen ontgrendelen we jouw volledige potentieel en creëren we een leven dat resonantie vindt met jouw authentieke zelf.

Ben je klaar om je aan te sluiten bij deze bijzondere reis van harmonie, zelfontdekking, en transformatie? Laat ons samen de schoonheid en kracht van jouw unieke licht verkennen en laten schijnen

Met liefde en harmonie,
Roger Spees

🎹 De Ontdekking van een Muzikale Gave 🎹
Waargebeurd verhaal en de oorsprong van mijn werk

In een afgelegen huis aan de rand van een rustig bos leefde een jongeman genaamd Roger. Hij was gezegend met een gave diep van binnen, maar jarenlang had hij die voor zichzelf gehouden, verscholen in de schaduwen van zijn eigen onzekerheden.

Op een dag, terwijl de zon een gouden gloed over het bos wierp, gebeurde er iets magisch. Roger ontdekte een oude piano die verborgen was tussen de bomen, als een vergeten schat die wachtte om ontdekt te worden. Met trillende handen plaatste hij zijn vingers op de toetsen en liet de klanken stromen.

Toen hij speelde, stroomde zijn pure gevoel naar buiten, als een rivier van emoties die lang had vastgezeten. Voor het eerst liet hij zijn ziel spreken via de klanken van de piano. Zijn melodieën waren als fluisteringen van zijn innerlijke wereld, doordrenkt van verlangen en hoop. Maar met elke noot voelde hij zich kwetsbaar en blootgesteld, alsof hij zijn ziel op tafel legde voor iedereen om te zien.

Toen anderen zijn muziek hoorden, begonnen hun harten te resoneren met de diepte van zijn gevoelens. Ze voelden de rauwe eerlijkheid en puurheid van zijn spel. Maar Roger was bang voor die openhartigheid. Hij voelde zich zo kwetsbaar dat hij een kamerscherm tussen zichzelf en zijn luisteraars plaatste, om zijn tranen en blos te verbergen. Toch gingen de melodieën door, als een geheime taal van de ziel.

Achter het scherm werden mensen diep geraakt. Ze voelden de kracht van zijn muziek, maar vroegen zich af waar die prachtige klanken vandaan kwamen. Totdat een man, gedreven door nieuwsgierigheid en ontroering, plotseling opstond en het kamerscherm weghaalde. Roger schrok, zijn spel stopte abrupt. Daar zat hij, met een bevlekte rode nek en tranen in zijn ogen. Maar hij wist dat hij niet meer kon verbergen wie hij was.

In dat moment van naaktheid en openheid besefte Roger iets buitengewoons. De piano, het instrument dat hem leidde naar zijn eigen essentie, was geen object maar een levend wezen. Hij voelde het als een vrouw, een oude vriendin die hij eindelijk had leren kennen. Hij streek zachtjes over de toetsen, zijn hart opengesteld als nooit tevoren.

Plotseling, in die diepe verbinding met de piano, gebeurde er iets magisch. Zijn mannelijke en vrouwelijke delen versmolten, en de klanken die hij produceerde waren als puur licht en liefde. De muziek was niet langer een weerspiegeling van zijn emoties, maar een uitdrukking van de universele energie die door hem stroomde.

En toen, te midden van een symfonie van melodieën, ontdekte Roger iets wonderbaarlijks. Terwijl mensen aandachtig luisterden, ontstond er een luisterend creatieveld, een ruimte waarin Eenheid’s bewustzijn de muziek bekrachtigde. Hij voelde zich niet langer een eenling, maar deel van iets groters. Zijn inspiratie werd versterkt door hun aanwezigheid, en hij kon zich verbinden met de collectieve energie en liefdevolle verbinding die in de lucht hing.

En zo bleef Roger spelen, als een levende brug tussen het aardse en het transcendente, een symfonie van licht en liefde die de harten van allen die het hoorden, veranderde. Zijn muziek was niet langer alleen van hem; het was een uitdrukking van de harmonie die ontstaat wanneer individuen samenkomen en hun unieke gaven delen. Zijn creaties raakten niet alleen de oren, maar reisden dieper, in de zielen van degenen die luisterden, en vestigden zich daar als een herinnering aan de eeuwige verbinding die we delen.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.