Embrace Your Soul's Symphony:

Over Roger Spees: Jouw Soul Resonance Guide, Intuïtief Pianist en Bewustzijnscoach

Hallo! Ik ben Roger Spees. Mijn leven speelt zich af op de kruising van muziek, bewustzijn en transformatie. Met meer dan twintig jaar ervaring als autodidact en intuïtief pianist, ben ik hier om een bijzondere symfonie van jouw leven te componeren. Maar voordat we te muzikaal worden, laten we eens kijken wat dat echt betekent.

Mijn Missie

Als Soul Resonance Guide is het mijn missie om jou te helpen de authentieke trillingen van jouw ziel te voelen en te versterken door middel van resonerende, intuïtieve muziek. Ik channel muziek rechtstreeks uit jouw essentie om als een akoestische spiegel te dienen, waardoor je oude patronen doorbreekt en een diepere connectie vindt met je authentieke zelf en het universum.

Mijn Visie

Mijn visie is een wereld die wakker wordt op het ritme van zijn eigen ziel, waar intuïtieve muziek als een universele taal van heling en transformatie wordt geaccepteerd. In deze nieuwe tijd is deze vorm van muzikale alchemie niet langer een alternatieve route, maar een integraal onderdeel van de menselijke ervaring en bewustwording.

Muziek als de Spiegel van je Ziel

Als Soul Resonance Guide is mijn missie om jou te helpen de authentieke trillingen van jouw ziel te voelen en te versterken door middel van resonerende, intuïtieve muziek. Ik channel muziek rechtstreeks uit jouw essentie om als een akoestische spiegel te dienen, waardoor je oude patronen doorbreekt en een diepere connectie vindt met je authentieke zelf en het universum.

Harmoniseren en Transformeren

Ik combineer zielsbegeleiding en muziektherapie om een veilige ruimte te creëren waar je jouw innerlijke kracht en emotioneel welzijn kunt herstellen. We duiken in het rijk van harmonisatie, zelfontdekking en transformatie, gebruikmakend van andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen en het Human Design systeem.

Meerdere Instrumenten, Één Passie

Of ik nu de piano, harp, santoor, fluit, percussie of mijn stem gebruik, de muziek is altijd een expressie van mijn hart en passie. Deze veelzijdigheid stelt me in staat om jou op maat gemaakte, diepgaande ervaringen te bieden die je helpen jouw volledige potentieel te ontgrendelen.

Integratie van Human Design en Gene Keys

Naast mijn jarenlange ervaring in intuïtieve muziek en bewustzijnscoaching, ben ik ook diep ondergedompeld in de werelden van Human Design en Gene Keys. Deze systemen bieden unieke inzichten in je authentieke zelf en helpen me om mijn coaching nog persoonlijker en effectiever te maken. Waar het passend voelt, integreer ik deze wijsheden in ons werk samen, als extra instrumenten in de orkestbak van jouw persoonlijke transformatie. Ik gebruik dit bijvoorbeeld om de muziek nog scherper af te stemmen op bijvoorbeeld jouw conditioneringen en ook je kracht. 

Jouw Reis, Jouw Muziek

Of je nu op zoek bent naar een privésessie, een groepssessie wilt bijwonen of een van mijn boeiende live-optredens wilt ervaren, ik nodig je uit om mee te gaan op deze bijzondere reis. Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek en bewustzijnsbegeleiding omarmen en samen jouw volledige potentieel ontgrendelen.

Ben je klaar om deel te nemen aan dit muzikale en bezielde avontuur, helemaal op jouw manier? Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken en getuige te zijn van de prachtige transformatie die je kunt bereiken.

Neem contact op, boek je sessie en laten we een leven creëren dat in lijn is met jouw authentieke zelf. 🎵

Met liefde en harmonie, Roger Spees

🎹 De Ontdekking van een Muzikale Gave 🎹
Waargebeurd verhaal en de oorsprong van mijn werk

In een afgelegen huis aan de rand van een rustig bos leefde een jongeman genaamd Roger. Hij was gezegend met een gave diep van binnen, maar jarenlang had hij die voor zichzelf gehouden, verscholen in de schaduwen van zijn eigen onzekerheden.

Op een dag, terwijl de zon een gouden gloed over het bos wierp, gebeurde er iets magisch. Roger ontdekte een oude piano die verborgen was tussen de bomen, als een vergeten schat die wachtte om ontdekt te worden. Met trillende handen plaatste hij zijn vingers op de toetsen en liet de klanken stromen.

Toen hij speelde, stroomde zijn pure gevoel naar buiten, als een rivier van emoties die lang had vastgezeten. Voor het eerst liet hij zijn ziel spreken via de klanken van de piano. Zijn melodieën waren als fluisteringen van zijn innerlijke wereld, doordrenkt van verlangen en hoop. Maar met elke noot voelde hij zich kwetsbaar en blootgesteld, alsof hij zijn ziel op tafel legde voor iedereen om te zien.

Toen anderen zijn muziek hoorden, begonnen hun harten te resoneren met de diepte van zijn gevoelens. Ze voelden de rauwe eerlijkheid en puurheid van zijn spel. Maar Roger was bang voor die openhartigheid. Hij voelde zich zo kwetsbaar dat hij een kamerscherm tussen zichzelf en zijn luisteraars plaatste, om zijn tranen en blos te verbergen. Toch gingen de melodieën door, als een geheime taal van de ziel.

Achter het scherm werden mensen diep geraakt. Ze voelden de kracht van zijn muziek, maar vroegen zich af waar die prachtige klanken vandaan kwamen. Totdat een man, gedreven door nieuwsgierigheid en ontroering, plotseling opstond en het kamerscherm weghaalde. Roger schrok, zijn spel stopte abrupt. Daar zat hij, met een bevlekte rode nek en tranen in zijn ogen. Maar hij wist dat hij niet meer kon verbergen wie hij was.

In dat moment van naaktheid en openheid besefte Roger iets buitengewoons. De piano, het instrument dat hem leidde naar zijn eigen essentie, was geen object maar een levend wezen. Hij voelde het als een vrouw, een oude vriendin die hij eindelijk had leren kennen. Hij streek zachtjes over de toetsen, zijn hart opengesteld als nooit tevoren.

Plotseling, in die diepe verbinding met de piano, gebeurde er iets magisch. Zijn mannelijke en vrouwelijke delen versmolten, en de klanken die hij produceerde waren als puur licht en liefde. De muziek was niet langer een weerspiegeling van zijn emoties, maar een uitdrukking van de universele energie die door hem stroomde.

En toen, te midden van een symfonie van melodieën, ontdekte Roger iets wonderbaarlijks. Terwijl mensen aandachtig luisterden, ontstond er een luisterend creatieveld, een ruimte waarin Eenheid’s bewustzijn de muziek bekrachtigde. Hij voelde zich niet langer een eenling, maar deel van iets groters. Zijn inspiratie werd versterkt door hun aanwezigheid, en hij kon zich verbinden met de collectieve energie en liefdevolle verbinding die in de lucht hing.

En zo bleef Roger spelen, als een levende brug tussen het aardse en het transcendente, een symfonie van licht en liefde die de harten van allen die het hoorden, veranderde. Zijn muziek was niet langer alleen van hem; het was een uitdrukking van de harmonie die ontstaat wanneer individuen samenkomen en hun unieke gaven delen. Zijn creaties raakten niet alleen de oren, maar reisden dieper, in de zielen van degenen die luisterden, en vestigden zich daar als een herinnering aan de eeuwige verbinding die we delen.

Scroll naar boven