ONLINE ZIELSRESONANTIE SESSIE

Begeleiding op de Golven van Je Ziel: Intuïtieve Muziek en Transformatieve Inzichten

Leef Jouw Ultieme Vrijheid: Ontdek en Laat Jouw Authentieke Zelf Stralen

Ontdek Jouw Innerlijke Harmonie: Jouw Persoonlijke Muzikale Reis met Diepgaande Zielsresonantiecoaching

In een wereld vol afleiding en ruis bied ik, Roger Spees, niet alleen helende en rustgevende muziek, maar ook een unieke vorm van zielsresonantiecoaching.

Dit is jouw kans om stil te staan bij wat écht belangrijk is: een diepe verbinding met jezelf en jouw essentie. Samen gaan we verder dan alleen luisteren; we duiken diep in jouw persoonlijke verhaal, dromen en verlangens, en zelfs jouw pijnen, angsten en blokkades. Met mijn diep luisterende intuïtie en gerichte, verbindende vragen ontvouwen we lagen van jouw ziel, waarna mijn intuïtieve muziek de reis voortzet en verder verdiept.

Waarom Deze Sessies Zo Waardevol Zijn:

 • Diepgaande Aandacht: De kracht van volledig gezien en gehoord worden door iemand die intuïtief aanvoelt wat er op zielsniveau speelt, is op zichzelf al helend.

 • Zielsresonantiecoaching: Een combinatie van verhelderende gesprekken en diepgaande luisteroefeningen die je helpen om jouw eigen waarheden te ontdekken en uit te spreken.

 • Transformatie door Muziek: De intuïtief gecreëerde muziek werkt op holistisch niveau om jouw systeem te synchroniseren met jouw ware essentie. Blokkades worden aangeraakt en krijgen de kans om te transformeren.

Het Resultaat van Jouw Sessie:

Je ervaart een unieke harmonie waarin alles wat niet met jouw ware zelf resoneert, kan loslaten of transformeren. Deze sessies bieden een pad naar zelfhelend vermogen, brengen diepe inzichten aan het licht, en helpen je om te leven vanuit een staat van vreugde, sereniteit, en authentieke vrijheid.

Jouw Reisopties:

 • Introductie (30 minuten – €111): Ervaar jouw zielsmelodie en krijg een voorproefje van de coaching.

 • Verdieping (45 minuten – €147): Dieper ingaan op jouw verhaal en essentie met uitgebreide muziek.

 • Uitgebreide Exploratie (1 uur – €197): Voor een diepgaande duik in jouw innerlijke wereld en transformaties.

 • De Ultieme Ervaring (1,5 uur – €297): De meest diepgaande sessie voor persoonlijke onthullingen en rijke muzikale expressie.

Elke sessie is live via Zoom, volledig afgestemd op jouw unieke vibratie. Laat mij je gids zijn op deze prachtige reis van klank, licht en zielsresonantie.

Ben Je Klaar voor Transformatie?

Sta je open om de diepten van je ziel te verkennen en echte transformatie te ervaren? Begin jouw unieke muzikale reis naar innerlijke vrijheid en vreugde. Druk op de knop hieronder en laten we samen de diepte in duiken van jouw ziel met unieke muziek en resonantie coaching.

Zielsresonantie Trajecten

1 Maand Traject: “Ontwaak en stem af op Jouw Zielsmelodie”

Doel: Dit traject is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige impuls voor persoonlijke groei en heling op korte termijn. Door middel van intuïtieve muziek en zielsresonantiecoaching richten we ons op het versterken van jouw verbinding met je essentie en het initiëren van transformatieve processen in je leven.

Inhoud:

 • 4 online sessies van 1,5 uur gedurende de maand, één sessie per week.
 • Een op maat gemaakt programma dat gericht is op het verkennen en versterken van jouw persoonlijke en spirituele groei.
 • Intuïtieve muziekcreatie die specifiek is afgestemd op jouw energetische signatuur en zielsverlangens, om diepgaande inzichten en transformatie te bevorderen.
 • Professionele opnames van de muziek van elke sessie, om te gebruiken als een dagelijkse ondersteuning en herinnering aan je reis en ontwikkeling.
 • Praktische oefeningen en reflectievragen voor tussen de sessies door, om de integratie van de ervaringen en inzichten te verdiepen.
 • Een afsluitende sessie om de reis te evalueren, de transformatie te consolideren en richting te geven voor het vervolg van jouw pad.

Prijs: €997,- voor het gehele traject.

Dit 1-maand traject biedt een compacte, maar diepgaande ervaring die cliënten helpt om snel inzichten te verkrijgen en significante stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is een uitstekend startpunt voor iedereen die kennis wil maken met jouw unieke aanpak en de kracht van muziek als middel voor transformatie en heling.

3 Maanden Traject: “Resonantie en Transformatie”

Doel: Dit traject is ontworpen om individuen intensief te begeleiden in hun zoektocht naar zelfontdekking, heling, en het realiseren van hun volledige potentieel. Door de combinatie van zielsresonantiecoaching en op maat gemaakte intuïtieve muziek worden cliënten ondersteund in het proces van innerlijke transformatie en het vinden van hun unieke pad.

Inhoud:

 • 6 online sessies van 1,5 uur, verspreid over 3 maanden. Dit zorgt voor een optimale balans tussen intensieve begeleiding en voldoende tijd voor persoonlijke reflectie en integratie.
 • Elke sessie bevat diepgaande zielsresonantiecoaching, waarbij persoonlijke thema’s, blokkades, en zielsverlangens worden verkend.
 • Intuïtieve muziek, live gecreëerd en afgestemd op jouw energetische signatuur, om transformatie te faciliteren en te verdiepen. De muziek dient als een krachtige spiegel en gids naar zelfbewustzijn.
 • Professionele opnames van jouw persoonlijke sessiemuziek voor dagelijks gebruik, om de resonantie met je essentie te onderhouden en te versterken.
 • Praktische oefeningen en tools voor tussen de sessies, ontworpen om zelfreflectie te stimuleren en de inzichten en transformaties uit de sessies te integreren in je dagelijks leven.
 • Tweewekelijkse check-ins via e-mail of korte Zoom-calls om voortgang te bespreken, vragen te beantwoorden en continu ondersteuning te bieden.

Prijs: €1397,- voor het complete traject.

Dit 3-maanden traject biedt een uitgebreide, diepgaande benadering van persoonlijke ontwikkeling. Het is bijzonder geschikt voor individuen die klaar zijn om betekenisvolle veranderingen in hun leven aan te brengen en die de waarde erkennen van muziek en coaching als middelen voor diepgaande heling en groei. Door je aan te melden voor dit traject, verbind je je aan een pad van zelfontdekking, empowerment en het realiseren van je ware potentieel.

6 Maanden Traject: “Levensveranderende Reis en Transformatie”

 

Doel: Een uitgebreid traject voor duurzame persoonlijke transformatie en groei, waarin je dieper ingaat op langdurige thema’s en blokkades. Het doel is om een blijvende verandering te bewerkstelligen en jouw cliënten te begeleiden naar een leven in volledige resonantie met hun zielsessentie.

Inhoud:

 • 10 online sessies van 1,5 uur verspreid over 6 maanden, met een frequentie van ongeveer één sessie om de twee weken.
 • Een gepersonaliseerd traject dat dieper ingaat op specifieke levensuitdagingen, blokkades, en zielsverlangens.
 • Continuïteit en verdieping van de zielsresonantiecoaching en intuïtieve muziek, met als doel het ondersteunen van een langdurige transformatie.
 • Opnames van alle sessiemuziek en extra ondersteuningsmateriaal voor dagelijks gebruik.
 • Tussentijdse opdrachten en reflectieoefeningen om het proces van zelfontdekking en transformatie te ondersteunen.
 • Regelmatige evaluatiemomenten om voortgang te bespreken en het traject indien nodig aan te passen.

Prijs: €2497,- voor het gehele traject.

Dit 6-maanden traject is de ultieme investering in jezelf en je toekomst. Het is ontworpen voor diegenen die bereid zijn om een diepgaande transformatie te ondergaan en zich volledig willen openstellen voor hun innerlijke kracht en potentieel. Gedurende deze periode zullen we intensief samenwerken, gebruikmakend van muziek en persoonlijke coaching om diepe, langdurige veranderingen teweeg te brengen.

Dit traject is niet alleen een kans om jezelf opnieuw te ontdekken, maar ook om een leven te creëren dat in volledige harmonie is met je zielsmissie. Door je aan te melden, kies je voor een pad van blijvende groei, zelfrealisatie en het belichamen van je unieke essentie in alle aspecten van je leven.

Testimonials

FAQ

Als je van piano muziek houdt en meer uit je leven wil halen, in dieper contact met je ware essentie, je ziel en het universum, dan is deze zielsresonantie reis met intuïtieve muziek echt iets voor jou.

Zeker als start van jouw ervaring met intuïtieve muziek in zuiver afstemming op jouw essentie op een laagdrempelige manier.

Laat dit een begin zijn op jouw reis in jezelf, naar meer bezinning, ontspanning, en bewustzijn met intuïtieve muziek. Als je het bij deze ene ervaring laat, ook helemaal prima.
Met dit stukje muziek kun je je hele leven een ondersteuning vinden in jezelf door te luisteren naar de resonantie met jouw ziel. 

Je wil ook graag iets veranderen in je leven. Misschien loop je al een tijdje tegen dezelfde obstakels aan of heb je lichamelijke klachten die je wil helen. 

Je bent je bewust van de helende kracht die de juiste klanken en muziek kunnen hebben op je gehele systeem of wil dit dieper ervaren. 

Om deze sessies zo toegankelijk mogelijk te maken bied ik deze zowel online als live in Driebergen aan. 

Voor de online sessies via Zoom heb je de keuze uit verschillende tijden. Het is logisch dat hoe langer je de tijd neemt voor jouw transformatieve sessie, hoe dieper we kunnen gaan. 

De huidige prijzen zijn: 

 • 30 minuten: €111: Een compacte maar krachtige duik in de wereld van zielsmuziek. Ontvang 7-10 minuten persoonlijke “Zielsharmonie” muziek.
 • 45 minuten €147: Voor wie iets meer tijd wil nemen om de verbinding met hun essentie te verdiepen.
 • 1 uur €197: Een uitgebreide sessie, ideaal voor diepgaande exploratie en transformatie.
 • 1,5 uur €297: De ultieme zielservaring, perfect voor een diepgaande persoonlijke onthulling en uitgebreide muzikale expressie.

Als je hier bent, dan luister je vast vaker naar muziek. Dan weet je ook dat bepaalde muziek een emotionele werking op je heeft. Zo kun je rustig worden en soms zelfs een traantje laten bij bepaalde muziek. Ook kan muziek je aanzetten tot bewegen en dansen. 

Al ruim 20 jaar zet ik intuïtieve muziek doelbewust in om verandering teweeg te brengen. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat dit de reden is dat ik hier op aarde ben: het gebruiken van klanken en muziek om de frequentie van de aarde te verhogen. Ik doe dit door de trilling van mensen te verhogen. Dat betekent dat ik muziek met intentie gebruik om die nodige veranderingen en transformaties teweeg te brengen. 

Ik ben in staat om me zuiver af te stemmen op mensen, en dan focus ik me voornamelijk op de essentie van jou als uniek mens. Dat betekent dat ik mijn aandacht vooral richt op wie je werkelijk bent ofwel de hoogst mogelijke vorm van wie je bent hier op aarde. Dus de belichaming van liefde. 

De meeste mensen lopen niet rond als vonkjes van liefde maar hebben helaas conditioneringen of blokkades die hen eigenlijk vasthoud aan een aards bestaan dat verre van ideaal is. 

Door intuïtieve muziek met intentie te gebruiken, ben ik in staat jou weer te laten herinneren wie je bent en verbinden met die essentie. Het mooie wat ik ontdekt heb is dat je lichaam hier dan ook op gaat resoneren en alles dat niet in die trilling is wordt letterlijk aangeraakt en gaat mee resoneren.

Klank en muziek dringen diep door tot in alle cellen en vezels en ook op emotioneel en energetisch vlak doet het zijn werk. Daarbij gebruik ik ook nog eens muziek die is afgestemd op de helende Aardse frequentie van 432Hz. Dit brengt je makkelijker in contact met je lichaam. 

Die resonantie is de trilling die gelijk is aan de trilling van de muziek. Als de trilling van je lichaam of een ander deel hier niet mee overeenkomt, zal het oplichten en kun je heel goed observeren wat er gebeurt. Door die observator te zijn en het te laten gebeuren, kan het transformeren. 

Ik kan hier nog uren over typen, hoe dit werkt. Maar ik laat het je graag ervaren. Luister maar eens naar mijn bestaande muziek. Die is dan wel niet speciaal afgestemd op jou, maar wel intuïtief afgestemd op de bron van liefde. 

Intuïtieve muziek is muziek die spontaan wordt gecreëerd, geleid door het innerlijke gevoel en de emoties van de artiest op dat moment.

Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtie om me zuiver af te stemmen op de hoogst mogelijke bron en de essentie van degene die luistert. 

Ook zet ik een intentie of gebruik ik de intentie van de luisteraar om de muziek een bepaalde richting op te krijgen en uitwerking te bewerkstelligen.

Voor mij is dit pure waarheid en ik heb ervaren dat die uitwerking of de woorden die ik er aan geef altijd 99,99% van de tijd klopt. 

De muziek kan gebruikt worden voor transformatie door de luisteraar te helpen diepere emotionele en zielsverbindingen te maken, blokkades te herkennen en los te laten, en zo innerlijke groei en heling te bevorderen.

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Van nature ben ik multi-instrumentalist. Ik heb me echter het beste weten te uiten op de piano en dat is ‘mijn’ instrument geworden. Maar ik heb in mijn leven ontdekt dat ik niet muziek ‘speel’, nee, ik BÉN muziek. Muziek stroomt door mijn aderen heen en alles dat ik aanraak veranderd in klank of muziek. 

In de SoulSymphony sessie richt ik me met name op piano maar als ik dat voel (en jij dat ook ok vind), gebruik ik ook andere instrumenten zoals percussie, een kleine harp en mijn stem. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Impressie van een Soul Symphony

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Instant Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.