Persoonlijke SoulTrack Sessie ONLINE

De Soundtrack van je Ziel

NU OOK ONLINE! VIA SKYPE OF ZOOM

Wil je het leven LÉVEN waarvoor je geboren bent? in contact met je Bron?

Dan is het tijd om weer in contact te komen met de zuivere expressie van jouw ziel. Want dát is de hoogste vorm van wie jij bent als uniek mens.

“Met Intuïtieve muziek en coaching ondersteun ik jou
op je pad naar meer bewustwording en transformatie.
Ga je mee op reis naar binnen?” 

“Mijn missie is bij te dragen aan het ontwaken van de mensheid door middel van intuïtieve muziek met zuivere intentie”

Jouw unieke SoulTrack is een muzikale spiegel van je ziel. Als ik mij afstem op jouw bron ben ik een kanaal voor de muziek die je in het hier en nu brengt, in diep contact met je zelf.
De enige plek en tijd waar heling en transformatie plaats kan vinden. 

Betoverend mooi...

…was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.
Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt. De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
– Eline –

Een bijzondere ervaring

“Wauw de soundtrack van mijn ziel was een bijzondere ervaring die ik niet snel vergeet. De mooie heldere klanken van de piano die zich op mijn ziel afstemden, kwamen helemaal binnen. De sessie was compleet door de rustige en duidelijke uitleg van Roger over mijn ziel en zijn muzikale afstemming. En het fijne is dat ik nu thuis, op cd, deze muzikale reis nog vaak her-beleef, iets wat mijn ziel heel blij maakt!”
– Betty –

Een warm bad

“Een warm bad, een cocoon om in op te laden. zo voelde mijn sessie bij Roger Spees. Hij heeft een warme open persoonlijkheid die je snel op je gemak stelt. Na de sessie heb ik de opname gekocht om er thuis van na te genieten, en als ik de muziek opzet kan ik weer in mezelf keren. En dat is een geschenk in mijn hectische leven.” 
– Prasand –

Luistervoorbeelden

Alle prijzen op deze pagina zijn incl. 21% BTW

Ik wil nog meer lezen

Jouw ziels-essentie weerspiegelt in muziek

Je ziel is de hoogste expressie van wie jij werkelijk bent als uniek mens én deel van het universum/de creatie. Ieder mens heeft een unieke expressie in het grotere geheel. Maar niet iedereen kan hier gemakkelijk uiting aan geven laat staan contact mee maken!
Dát is waar intuïtieve muziek je bij kan ondersteunen. Want de muziek die ik speel heeft als intentie precies datgene ten gehore te brengen wat er in dit moment nodig is voor jou om te horen en om contact mee te maken.
Ik ben een muzikaal medium en stel me open als een zuiver kanaal voor de pure expressie van jouw ziel. Terwijl ik dat doe , speel ik spontaan de muziek die dan ontstaat. Die muziek geeft je een gevoel van thuiskomen, je kunt gemakkelijker ontspannen, wordt ondersteund in bewustwording en transformatie van delen die je los mag laten. 

De muziek ondersteunt  je dus weer om in diep contact met je hart en ziel te komen doordat de muziek weerspiegelt hoe het voelt om je volle potentie tot uiting te brengen. Het drukt jouw ware schoonheid uit. Datgene wat je tegenhoudt die volle potentie te leven, wordt getransformeerd. Het mooiste is dat je dit alles kunt ontvangen terwijl je ontspannen achterover ligt. Je hoeft je slechts over te geven aan de klanken.

Interpretatie/ reading in woorden

Als de muziek klaar is, geef ik je ook een een bekrachtigende interpretatie / reading waarin ik in woorden nog dieper inga op wat ik gevoeld heb bij je om je nog meer inzicht te geven.

Opname op mp3 of CD naar wens

De piano SoulTrack wordt opgenomen en deze krijg je (meestal) dezelfde dag nog in je mail toegestuurd op mp3. Dit zit bij de prijs inbegrepen.
Wat het geheel echter nóg mooier maakt is als je een fysieke CD laat maken zodat je een fysiek aandenken in handen hebt: een cd met een mooie kleurenopdruk met je naam, een tekst naar wens en de datum. Heb je geen CD-speler meer, dan kun je ook kiezen voor een mooie USB-stick in de vorm van een vleugel.

Deze muziek opname kan je helpen in tijden dat je het nodig hebt. Je kunt er op jouw moment naar luisteren wanneer je wilt. Bijvoorbeeld ter ontspanning of om nog meer door blokkades heen te breken. Het is jouw unieke muziek en er is geen enkele andere cd in de wereld die deze muziek bevat. Een persoonlijk cadeau voor jezelf !

Praktische informatie over een SouLTrack sessie

 • Een Piano SoulTrack sessie is individueel maar kan ook gespeeld worden voor meer mensen tegelijk. Wil je een sessie gericht op je relatie, kijk dan bij Relatie SoulTrack Sessie.
 • Tijdens de sessie zit/lig je in een relax fauteuil.
 • Bij mij in de praktijk speel ik op een akoestische vleugel in 432Hz. Op locatie kan dit ook een digitale piano zijn.
 • De duur van de totale sessie is altijd minimaal 1,5 uur of langer.
 • Daarin maak ik muziek voor je van 30 – 45 minuten. Omdat het een intuïtieve sessie is, kan de muziek die ik speel altijd langer of korter duren maar nooit korter dan 20 minuten.
 • Na de muzikale reis krijg je een persoonlijke interpretatie (reading) van mij.
 • De muziek wordt opgenomen en indien gewenst op cd gebrand met jouw naam en datum erop en een mp3 in je mail.

Investering in jezelf of een ander voor 1 sessie:

Een persoonlijke sessie duurt altijd ongeveer een 1,5 uur of langer. Daarin speel ik 30 – 45 minuten muziek voor je in zuivere afstemming op wat er nodig is in dit moment.  Daarna ontvang je meestal een mondelinge interpretatie van die muziek. En natuurlijk je eigen persoonlijke mp3 en indien gewenst CD/USB om mee naar huis te nemen. 

Totale prijs per sessie: €195,- 

 • Inclusief opname op mp3 die nagestuurd wordt in je e-mail.
 • Een Unieke fysieke CD gebrand met kleurenopdruk op maat, in hoesje kost €25,- extra!
  Maar dan heb je wel een heel mooi aandenken en jouw unieke cd in handen!
  WIL JE DIT? Kies hieronder voor Soul Connection Sessie

Wil je nog dieper gaan?

Kies dan voor 2 sessies in de loop van een jaar. Hierdoor heb je de mogelijkheid binnen een jaar terug te komen voor een extra verdieping. Dit is wederom een 1,5 – 2 uur durende sessie waarin we intuïtief gaan kijken wat er nodig is om je in nog dieper contact te brengen met je essentie én je levensmissie. Kies dan “Diving Deeper into your Essence” hieronder.

Ook heb je de mogelijkheid in een periode van 6 weken een 1-op-1 intensive te boeken met mij als je coach. Hierin kijken we in 3 intensieve sessies wat er nodig is en alles wordt ondersteund door klank- en muziek die zuiver is afgestemd op jouw levenspad en essentie en je ondersteund in je kracht te komen en blokkades te transformeren. Kies dan voor “Soul Intensive”.