Live muziek tijdens jouw retreat

Verrijk jouw Retreat met live intuïtieve muziek in zuivere afstemming

Harmonie en Transformatie: Live Intuïtieve Muziek voor een Onvergetelijk Retreat

Verrijk je retreat met een diepgaande laag van verbinding en introspectie door mijn live intuïtieve muziek. Deze live muziek, die veel dieper werkt dan een standaard playlist, is een essentieel element om de totale ervaring te verrijken en te verdiepen.

Als intuïtief pianist en componist creëer ik muziek die spontaan en perfect afgestemd is op de groepsdynamiek en individuele behoeften. Dit helpt de deelnemers om een dieper niveau van bewustzijn en aanwezigheid te bereiken, ter ondersteuning van het thema van het retreat en ter aanvulling van het bestaande programma met een extra dimensie van heling en zelfontdekking.

De toevoeging van mijn live intuïtieve muziek maakt elke ervaring uniek en persoonlijk. Deelnemers vinden hierdoor een sterkere verbinding met zichzelf, de groep en het moment. Met de piano als mijn hoofdinstrument, en indien nodig mijn hoogwaardige stage piano, breng ik klanken die niet alleen mooi zijn, maar ook in harmonie met natuurlijke frequenties dankzij de 432Hz stemming. Deze bijzondere afstemming resoneert dieper met de luisteraars, bevordert rust en helpt bij het bereiken van een diepere verbinding.

Daarnaast verrijk ik de muzikale ervaring met een scala aan instrumenten zoals trommels, kristallen klankschalen, kleine percussie-instrumenten, een lierharp, en synthesizers. Deze diversiteit stelt mij in staat om voor elke sessie een uniek en multidimensionaal klankspectrum te creëren.

Kies voor mijn live intuïtieve muziek en voeg een onmisbare dimensie toe aan je retreat. Laat de deelnemers de transformerende kracht van muziek ervaren, afgestemd op het moment en met liefde gecreëerd.

Uitbreidingen op live muziek:

  • Groepsdynamiek met Individuele Focus: Naast de ondersteuning van de groepsdynamiek, pas ik de muziek aan op individuele energieën en verhalen, waardoor elke deelnemer zich gezien en gehoord voelt.

  • Soul Symphony: Muziek voor Jouw Zielepad: Deze muziek is niet alleen een auditieve ervaring, maar een reis naar zelfontdekking, waarbij elk muziekstuk de persoonlijke groei en het zielepad van de deelnemers weerspiegelt.

  • Resonantie Coaching: Diepgaande Persoonlijke Sessies: Tijdens deze sessies duiken we dieper in persoonlijke thema’s, waarbij de muziek dient als een spiegel en gids voor innerlijke heling en bewustwording.

  • Versterk Jouw Retraite Programma: Voeg een nieuwe dimensie van muzikale diepgang toe aan je retreat. Mijn intuïtieve muziek ondersteunt en verrijkt het thema van je retreat, en helpt deelnemers om een dieper niveau van bewustzijn en aanwezigheid te bereiken.

Testimonials

FAQ

Tijdens retreats maak ik voornamelijk gebruik van de piano als mijn hoofdinstrument, aangevuld met andere instrumenten zoals trommels voor aarding, kristallen klankschalen, kleine percussie-instrumenten, een lierharp en synthesizers. Mijn muziek is intuïtief en wordt in het moment gecreëerd, waardoor elke uitvoering uniek is en diep afgestemd op de sfeer van het retreat.

Hoewel veel van mijn muziek rustig en meditatief is, pas ik de stijl aan op de behoeften van de groep. Dit kan variëren van rustige, reflectieve stukken tot meer dynamische en opwekkende muziek, afhankelijk van het thema en de energie van het retreat. Als er gedanst mag worden, dan ben ik er om dit live te begeleiden op mijn djembé en andere instrumenten. 

Ja zeker, dat is het mooie aan intuïtieve muziek. Dit is altijd in afstemming op wat er nodig is in het moment. Ik kan mijn muziek ter plekke aanpassen aan het specifieke thema of de focus van een retreat. Door mijn intuïtieve benadering kan ik afstemmen op de energie van het thema en muziek creëren die dit weerspiegelt en versterkt.

Ja, naast groepssessies bied ik ook individuele muzieksessies aan, waarbij ik me volledig richt op de individuele ervaring en behoeften van de deelnemer. Deze sessies zijn bedoeld voor diepe persoonlijke reflectie en heling. Dit kan ook in combinatie met een massage (door een masseur die al aanwezig is op het retreat) of andere onderdelen van het programma. 

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

Als Intuïtief Pianist, Componist en Soul Guide, heb ik een diepe passie voor het creëren van muziek die wellnesspraktijken verrijkt. Mijn muziek, gespeeld op piano, synthesizer, lierharp en kristallen klankschalen, brengt kalmerende vibraties die genezing en harmonie bevorderen. Zeker omdat ik werk met de zuivere frequentie van 432Hz waarop al mijn instrumenten gestemd zijn. 

Ik ben de afgelopen 25 jaar meester geworden in het intuïtief afstemmen op wat er nodig is voor iedere praktijk en ieder mens. Hierdoor kan ik echt unieke muziek creëren die het welzijn en ontspanning bevorderen. Unieke muziek als achtergrond van jouw yoga- of meditatie lessen, massage muziek, sauna of muziek voor jouw coaching praktijk. Want waarom zou je altijd de standaard achtergrond muziek afspelen als je écht unieke muziek kunt gebruiken die mensen in het hier en nu brengt en het hart opent? 

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.