Masterclass intuïtief Piano spelen

Ontketen je Intuïtieve Pianospel - Van Bladmuziek naar Vrijheid

Bevrijd je Innerlijke Pianist: Spelen op Gevoel en Gehoor, in Diep Contact met jouw Levende Klanken

Stel je voor: je zit achter je piano, ogen gesloten, vingers zachtjes zwevend boven de toetsen. Je ademt diep in en voelt de muziek al resoneren in je ziel. En dan, zonder notenbladen of beperkingen, laat je jezelf volledig gaan in het spel. De klanken stromen uit je vingertoppen, als een vrije expressie van je diepste emoties.

Welkom bij de Masterclass Intuïtief Piano Spelen van Roger Spees, waar je wordt uitgenodigd om je muzikale ziel te bevrijden. Deze masterclass is ontworpen voor pianisten zoals jij, die al enige techniek en kennis van theorie bezitten, maar die nu verlangen naar meer. Meer vrijheid, meer expressie, meer diep contact met jezelf en de piano als levend instrument.

Laat de Noten Achter Je en Volg Je Gehoor en je Hart

In deze betoverende masterclass begeleid ik je op een reis naar het hart van de muziek. We halen de bladmuziek weg en omarmen het speelse avontuur van spelen op gehoor. Laat je vingers dansen op de toetsen, aangestuurd door je intuïtie en emoties. De piano wordt jouw verlengstuk om je innerlijke muzikale stem vrijelijk te laten klinken.

Diep Contact met Jezelf en de Piano

Maar deze masterclass gaat verder dan alleen het spelen van klanken. Het draait allemaal om diepgaand contact maken, zowel met je innerlijke wereld als met het levende instrument voor je. Je zult ontdekken dat de piano je kan begrijpen en jouw emoties weerspiegelt, als een trouwe metgezel op je muzikale reis.

Beleef de Magie van Intuïtieve Muziek

Intuïtieve muziek is organische muziek die ontstaat in het hier en nu, als een pure expressie van je ziel. Het is de vrijheid om te tappen uit de oneindige bron van inspiratie en de muziek onbelemmerd te laten stromen. In deze masterclass leer je de kunst van het luisteren naar je innerlijke kompas en laat je je leiden door de creatieve impuls van het moment.

Getuigenissen van Muzikale Bevrijding

“Als een klassiek getrainde pianist voelde ik me altijd beperkt door bladmuziek. Roger heeft me de sleutel gegeven om vrij te spelen en mijn eigen verhaal op de piano te vertellen.” – Daniel

“Dankzij Roger ben ik dieper gaan voelen in mijn spel en heb ik een diepere verbinding met de piano gevonden. Dit is veel meer dan een masterclass, het is een spirituele ervaring.” – Anna

“Voor het eerst in mijn leven kon ik de notenbladen loslaten en echt vrij spelen op gehoor. Roger heeft mijn muzikale ziel bevrijd!” – Mark

Ontdek de Diepte van het Intuïtieve Piano Spelen

Voor degenen die de ware potentie van hun muzikale zelf willen ontdekken, bied ik ook een Transformatief Traject van 5 Masterclasses aan. Hierin duiken we dieper in de kunst van het intuïtief piano spelen, zodat je alle aspecten van deze betoverende reis kunt omarmen.

In het Transformatief Traject intuïtief piano spelen leer je:

  1. De basis van spelen op gehoor en de vrijheid van organische muziek.
  2. Diepgaand contact maken met je innerlijke muzikale stem en emoties.
  3. Componeren en improviseren op gevoel, als een waar kunstenaar. 
  4. Loslaten van beperkingen en blokkades, zodat je muzikale ziel kan stralen.
  5. Een diepe verbinding met de piano als levend instrument, als een verlengstuk van jezelf. 
  6. Leren afstemmen op andere bronnen van inspiratie, zoals een mens, kunst, verhalen en dit vertalen in muziek. 
Daarnaast krijg je diepe persoonlijke begeleiding om werkelijk het beste uit jezelf en je piano spel te halen. 

Tarieven voor de Masterclasses en het Transformatief Traject:

Een Masterclass van 1 uur biedt een krachtige ervaring en kost €127,-. Maar als je meer de diepte in wilt, kies dan voor een Masterclass van 1,5 uur voor €177,- of voor 2 uur (aanrader!) voor €222,-.

Voor degenen die werkelijk een transformatie willen ervaren en alle aspecten van intuïtief piano spelen willen omarmen, is het Transformatief Traject intuïtief piano spelen van 5 Masterclasses een prachtige keuze voor slechts €888,-. Deze duren tussen 1,5 en 2 uur per keer. Je bent vrij deze masterclasses te plannen wanneer je wil. Jij bepaalt hoeveel tijd er tussen zit. Je boekt dit traject door de eerste sessie te plannen en betalen. Daarna stuur ik je iedere keer opnieuw een calendly link die je kunt gebruiken om een nieuwe datum te prikken. 

Vereisten voor Deelname:

Om het maximale uit deze betoverende ervaring te halen, is het belangrijk dat je de beschikking hebt over een akoestische piano of vleugel. Of minimaal een goede digitale piano met gewogen toetsen. 

Locatie van masterclasses
De masterclasses worden gegeven in Driebergen (bij Utrecht) op een Yamaha vleugel (gestemd in 432Hz). 

Als je zelf een akoestische piano of vleugel in huis hebt, kom ik ook graag bij je thuis voor een Masterclass tegen een kilometervergoeding van €0,25 per kilometer. 

Durf je Muzikale Vrijheid te Ontdekken

Ben je klaar om je muzikale reis naar een hoger niveau te tillen? Grijp deze unieke kans om de bladmuziek achter je te laten en je hart te volgen in het intuïtieve piano spelen.

Schrijf je vandaag nog in voor een inspirerende Masterclass of het diepgaande Transformatief Traject en ervaar de magie van organische muziek die in het moment ontstaat.

Neem nu contact op en laat je muzikale bevrijding beginnen.

Tot binnenkort!

Roger Spees, Meester Intuïtief Pianist

“In de symfonie van het leven is ware meesterschap niet te vinden in de noten die op papier staan, maar in de vrije en intuïtieve stroom van de muziek die binnenin ons leeft. Het is in de vrijheid en overgave waar onze meest authentieke melodieën geboren worden, rechtstreeks uit de ziel, verbonden met de universele bron van harmonie. Deze muzikale reis is geen pad van leren uit boeken of het volgen van een gestructureerde melodie, maar een ontdekkingsreis naar zelf-meesterschap, waar onze intuïtie de dirigent is. Elke noot die we spelen is een echo van onze innerlijke wereld, een resonantie die dieper gaat dan het leren van technieken; het is de zuivere, ongefilterde expressie van onze essentie. Hier, in de cadans van onze eigen ziel, vinden we niet alleen muziek, maar een oneindige bron van creatie en genezing.”

– Roger Spees 

Voor iedereen die al piano heeft leren spelen maar tegen beperkingen aanloopt van het gebruik van bladmuziek of de onzekerheid veroorzaakt door piano lessen. 

Loop je vast? wil je jezelf en je spel bevrijden? Heb je conservatorium gedaan maar ben je daardoor alleen maar meer ingekaderd? Breek weer vrij in je spel en leer werkelijk je pure gevoel tot uiting te brengen op piano. Piano spelen in pure flow. 

Of je nu al vele jaren van bladmuziek speelt en daarvan los wil breken of dat je hebt leren spelen van YouTube. 

De enige vereisten zijn dat je al enige ervaring hebt met piano spelen.

Ook is het belangrijk dat je de beschikking hebt tot een goed gestemde piano of vleugel om op te oefenen. Want de masterclass vraagt je wel om daarna thuis verder te gaan met het verdiepen van de lessen. 

Testimonials

Over mij

1 2

Mijn reis als intuïtief muzikant heeft me geleid naar een diepgaande verbinding met mijn favoriete instrument – de piano. Het is niet alleen een instrument voor mij; het is een verlengstuk van mijn ziel. Muziek stroomt door mijn aderen en resoneert in iedere cel van mijn lichaam.

Als muzikant ben ik autodidact, en deze vrijheid heeft me de ruimte gegeven om muziek te laten ontstaan zonder enige beperkingen. In mijn beleving bestaan er geen fouten, elke noot die ogenschijnlijk ‘niet past’ opent juist nieuwe dimensies van expressie. Het begon allemaal op een klein keyboard als kind, en later speelde ik alles dat ik hoorde op synthesizers. Maar het was de akoestische piano die me in staat stelde om mijn pure gevoel volledig tot uiting te brengen. 

Ik kon werkelijk verbinding maken met dit organische wezen met levende snaren en een houten klankkast. Ik voelde het resoneren in iedere vezel van mijn lijf en kon mijn emoties tot uiting brengen. 

Gedurende de afgelopen 30 jaar heb ik mezelf als intuïtief muzikant verder ontwikkeld en ben ik steeds meer mijn hooggevoeligheid gaan inzetten als prachtig instrument om me af te stemmen op mensen en andere bronnen van inspiratie. Hiermee kan ik met intentie muziek creëren die diep raakt en transformeert. Het is als een vrije stroom van emoties en energie, geleid door het moment en de unieke verbinding die ik voel.

Mijn muzikale reis heeft me geleerd dat muziek niet alleen geluid is; het is een taal van de ziel. Een taal die voorbijgaat aan woorden en rechtstreeks naar het hart reist. Het is een reis van bewustwording, diepe transformatie en heling, zowel voor mezelf als voor degenen die mijn muziek ervaren.

Ik nodig je uit om samen met mij deze unieke reis van intuïtieve muziek te ervaren. Laat jezelf onderdompelen in de magie van klanken diep geworteld in emotie, vrij van beperkingen en vol van betekenis. Ontdek de kracht van intuïtief piano spelen en de helende resonantie die het teweegbrengt. Samen zullen we een symfonie creëren die de ziel raakt en je hart doet zingen.

Welkom in de wereld van organische muziek, waar elke noot een nieuwe dimensie opent en muziek niet alleen wordt gespeeld, maar werkelijk wordt beleefd. Laat jezelf meevoeren op de golven van het moment, waar creatie en transformatie hand in hand gaan. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze bijzondere reis van muzikale zelfontdekking en diepgaande verbinding.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.