Live Intuïtieve Muziek bij Bedrijfsevenementen

Verrijk jouw event met live intuïtieve muziek door Roger Spees

Ontdek de Kracht van Live Intuïtieve Muziek bij Jouw Bedrijfsevenement

Stap in de boeiende wereld van mijn live intuïtieve muziek, waar elke noot en melodie een diepere betekenis heeft voor jouw bedrijfsevenement. Of je nu een seminar, congres, teambuildingsactiviteit of een ander type zakelijke bijeenkomst organiseert, mijn muziek is er om luistermomenten van echte diepgang te creëren, waarbij reflectie, integratie en bezinning centraal staan.

Mijn passie ligt in het leveren van intuïtieve muzikale intermezzo’s, perfect afgestemd op de sfeer en thematiek van jouw evenement. Deze muzikale momenten dienen niet alleen als een pauze, maar ook als een kans om alle informatie en emoties die worden gedeeld, te verwerken en te verbinden. Ze zijn bedoeld om jou en je collega’s te helpen de kern van de gepresenteerde ideeën te absorberen, zonder overweldigd te raken.

Als professioneel pianist en multi-instrumentalist, gebruik ik de universele taal van muziek om een omgeving te scheppen die zowel inspirerend als kalmerend is. Dit opent deuren naar nieuwe inzichten, verdiept de kennis en bevordert een sterkere verbinding binnen je team.

Mijn benadering is persoonlijk en attent, altijd in harmonie met de dynamiek en behoeften van jouw evenement. Met mijn jarenlange ervaring streef ik ernaar elk evenement om te vormen tot een onvergetelijke ervaring, gevuld met emotie, inzicht en menselijke verbinding.

Laat me jouw volgende bedrijfsevenement verrijken met de kracht van live intuïtieve muziek. Neem contact op voor meer informatie of om een optreden te boeken.

Harmonie in Teamwork: Muzikale Uitbreidingen voor Bedrijfsevenementen

 1. Team Harmony Session: Net als een orkest dat harmonieus samenwerkt, kan ik een sessie aanbieden waarbij muziek wordt gebruikt om de teamdynamiek te versterken. Door samen te luisteren en te reageren op de muziek, kunnen teamleden leren beter af te stemmen op elkaar, wat leidt tot een verhoogde samenwerking en communicatie binnen het team.
 2. Symfonie van het Team: Deze sessie brengt het concept van een ‘Soul Symphony’ naar de bedrijfswereld. Elk teamlid draagt unieke kwaliteiten en vaardigheden bij aan het team, vergelijkbaar met de verschillende instrumenten in een orkest. De muziek die ik creëer, weerspiegelt deze diversiteit en helpt teamleden hun individuele bijdrage aan het grotere geheel te herkennen en waarderen. Meer tijd in het programma? Denk dan aan een interactieve workshop waarbij we muziek gebruiken om de kwaliteit en bewustzijn van het team en samenwerking te vergroten. 
 3. Creatieve Brainstorm met Muzikale Inspiratie: Muziek kan een krachtige katalysator zijn voor creativiteit en innovatie. In deze sessie gebruik ik muziek om de creatieve denkprocessen te stimuleren, wat kan leiden tot frisse ideeën en nieuwe perspectieven in brainstormsessies of strategische planning.
 4. Resonantie Workshop voor Leiderschap en Communicatie: Deze workshop combineert muziek met praktische oefeningen om leiderschapsvaardigheden en effectieve communicatie te verbeteren. Deelnemers leren hoe ze, net als in muziek, harmonie kunnen creëren in hun interacties en hoe ze beter kunnen luisteren en reageren op de behoeften van hun team.
 5. Mindful Music Breaks: Korte, geleide luistersessies die gedurende het evenement worden gehouden om de aandacht te verfrissen en te resetten. Deze sessies helpen de deelnemers om mentaal helder en gefocust te blijven, vooral tijdens lange en intensieve evenementen.
 6. Persoonlijke Groei door Muziek: Individuele of kleine groepssessies waarbij de muziek wordt aangepast aan de persoonlijke ontwikkelingsdoelen van de deelnemers, zoals het overwinnen van blokkades, het vergroten van zelfvertrouwen, of het verbeteren van stressmanagement.
Dit zijn toevoegingen/ aanvullingen op mijn live intuïtieve muziek tijdens het event. In een discovery call kunnen we bespreken welke mogelijkheden ik bied en wat voor jouw bedrijf passend zou zijn. 

Testimonials

FAQ

Tijdens events creëer ik live intuïtieve muziek, wat betekent dat elke performance uniek is en afgestemd op de specifieke sfeer, thema en energie van het evenement. Mijn muziek is een vloeiende mix van diverse genres, variërend van klassieke invloeden tot moderne melodische improvisaties. Ik gebruik mijn vaardigheden als pianist en multi-instrumentalist om een meeslepende, emotioneel-resonerende ervaring te bieden.

De essentie van mijn muziek ligt in haar vermogen om aan te sluiten bij de momenten van reflectie, inspiratie en verbinding. Bij bedrijfsevenementen zoals seminars, congressen en teambuildingsactiviteiten, richt ik me op het creëren van muzikale intermezzo’s die deelnemers helpen om informatie te integreren, te reflecteren op wat ze hebben geleerd, en dieper in hun persoonlijke en professionele groei te duiken.

Elke performance is een intuïtieve respons op het moment en de mensen die aanwezig zijn, waardoor elke ervaring uniek en persoonlijk wordt. Mijn doel is om muziek te bieden die niet alleen gehoord wordt, maar ook gevoeld, en die een blijvende indruk achterlaat op de deelnemers.

Mijn keuze voor intuïtieve muziek boven covers of traditionele muziekstukken komt voort uit mijn geloof in de kracht van spontane creatie en persoonlijke resonantie. Intuïtieve muziek stelt me in staat om in het moment te zijn en een unieke, authentieke ervaring te creëren die specifiek is afgestemd op de energie en behoeften van het publiek en de omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom intuïtieve muziek zo bijzonder is:

 1. Unieke Ervaring: Elke uitvoering is een eenmalige creatie, speciaal gemaakt voor dat moment en die specifieke groep mensen. Dit zorgt voor een diepere verbinding en een meer persoonlijke ervaring voor de aanwezigen.

 2. Diepe Resonantie: Intuïtieve muziek weerspiegelt en reageert op de sfeer en emoties van het moment, waardoor het een krachtig middel is voor emotionele resonantie en expressie.

 3. Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen: Deze aanpak stelt mij in staat om mijn muziek dynamisch aan te passen aan de veranderende sfeer van het evenement, of het nu gaat om het versterken van een krachtig moment of het bieden van rust en reflectie.

 4. Ondersteuning van Thematische Elementen: Bij evenementen zoals seminars, workshops en teambuildingsactiviteiten, kan intuïtieve muziek worden gebruikt om thema’s te ondersteunen, reflectie te bevorderen en een dieper begrip van de gepresenteerde inhoud te faciliteren.

 5. Helende en Transformerende Kracht: Intuïtieve muziek biedt niet alleen entertainment, maar kan ook een helende en transformerende impact hebben, waardoor deelnemers zich meer verbonden en geïnspireerd voelen.

Door te kiezen voor intuïtieve muziek, bied ik een ervaring die verder gaat dan louter luisteren; het is een reis naar zelfontdekking, verbinding en inspiratie, die elk evenement transformeert in een unieke en gedenkwaardige ervaring.

Overigens componeer ik ook originele muziek (meestal is dit ook intuïtief ontstaan maar door terugluisteren en herhaling heb ik het me eigen gemaakt). Dit zal ik mogelijk wel combineren met de intuïtieve muziek.

Luister naar mijn muziek op Spotify om een beeld te krijgen van mijn muziek. 

Hoewel mijn muziek vaak een rustige en meditatieve kwaliteit heeft, is ze niet beperkt tot alleen deze stijl. De aard van mijn intuïtieve muziek is dat ze dynamisch en veelzijdig is, en zich aanpast aan de sfeer en behoeften van het evenement en de aanwezigen. Hier zijn enkele punten die de diversiteit van mijn muzikale uitvoeringen benadrukken:

 1. Variërende Intensiteit: Afhankelijk van wat het moment vereist, kan de muziek variëren van zachte, meditatieve klanken tot meer opgewekte en energieke melodieën. Het doel is altijd om de juiste sfeer te creëren die past bij het evenement.

 2. Responsief op de Omgeving: De stijl en het tempo van de muziek worden vaak beïnvloed door de interactie met het publiek en de algehele dynamiek van het evenement. Dit betekent dat in een levendige, energieke setting de muziek meer ritmisch en opgewekt kan zijn.

 3. Diversiteit in Expressie: Mijn muziek omvat een breed spectrum van emotionele expressies – van contemplatief en rustgevend tot vreugdevol en inspirerend. Dit zorgt voor een rijke en afwisselende luisterervaring.

 4. Aanpassing aan Thematische Elementen: Bij specifieke evenementen, zoals workshops of teambuildingsactiviteiten, kan de muziek worden afgestemd om de thema’s te ondersteunen, wat betekent dat ze soms meer energiek of speels kan zijn, afhankelijk van het doel van de sessie.

Kortom, mijn muziek is niet beperkt tot één stijl. Het is een levende, ademende vorm van kunst die zich aanpast en evolueert met de setting waarin het wordt gespeeld, en altijd gericht is op het verrijken en verdiepen van de ervaring van de aanwezigen.

Zeker, het afstemmen van mijn muziek op het specifieke thema of doel van een bedrijfsevenement is een essentieel onderdeel van mijn diensten. Elk evenement heeft zijn eigen unieke karakter en doelstellingen, en mijn aanpak is om de muzikale ervaring naadloos te integreren met deze elementen. Hier is hoe ik dit aanpak:

 1. Voorbereidende Afstemming: Voordat het evenement plaatsvindt, bespreek ik graag de doelstellingen, thema’s en de gewenste sfeer. Dit kan variëren van zakelijke mijlpalen tot specifieke onderwerpen zoals innovatie, teamspirit, of leiderschapsontwikkeling.

 2. Thematische Muziekcreatie: Op basis van deze informatie componeer of selecteer ik muziek die aansluit bij en versterkt wat je met het evenement wilt bereiken. Afhankelijk van het thema, kan dit uiteenlopen van energieke en inspirerende stukken tot meer subtiele, achtergrondmuziek.

 3. Responsieve Uitvoeringen: Tijdens het evenement let ik goed op de sfeer en dynamiek van de groep en pas ik mijn muzikale stijl intuïtief aan. Dit zorgt ervoor dat de muziek altijd de huidige toon van het evenement ondersteunt.

 4. Interactieve Muzikale Momenten: Indien gewenst, kan ik interactieve elementen toevoegen waarbij deelnemers worden betrokken, wat kan variëren van samen muziek maken tot het reflecteren op de muzikale thema’s die verband houden met hun werkervaringen.

 5. Versterking van Boodschap en Doel: Mijn muziek helpt om de boodschap en het doel van het evenement te versterken, waardoor de inhoud meer resoneert bij de deelnemers en een blijvende indruk achterlaat.

Door mijn muziek te personaliseren voor jouw bedrijfsevenement, draag ik bij aan een unieke en memorabele ervaring die de doelen van het evenement versterkt en de deelnemers inspireert.

Het ontbreken van een piano op de locatie is geen belemmering voor het leveren van een hoogwaardige muzikale ervaring. Hier zijn enkele oplossingen die ik bied:

  1. Draagbare Stagepiano/Keyboard: Ik kan een hoogwaardig draagbare professionele stagepiano meenemen, dat in veel gevallen een uitstekend alternatief biedt voor een traditionele piano. Deze keyboards hebben geavanceerde technologie die de klank en het gevoel van een akoestische piano nauwkeurig nabootst. Het is natuurlijk altijd beter akoestisch te werken, maar digitaal is zeker een mogelijkheid. Naast mijn stage piano kan ik eventueel ook geluidsapparatuur mee nemen tegen meerprijs. 

  2. Huur van een Piano: Indien gewenst, kan ik assisteren bij het regelen van de huur van een piano voor het evenement. Dit kan een staande piano zijn of een vleugel piano , afhankelijk van de beschikbaarheid en de aard van het evenement.

Mijn achtergrond combineert een unieke mix van zelfontwikkelde muzikale vaardigheden en formele opleiding in zakelijke disciplines. Hier is een overzicht:

 1. Muzikale Vaardigheden: Als intuïtief pianist en multi-instrumentalist ben ik voornamelijk autodidactisch. Ik gebruik mijn hooggevoeligheid en intuïtieve talenten om muziek te ‘channelen’, wat mij in staat stelt om unieke, resonante muzikale ervaringen te creëren voor elk evenement.

 2. Zakelijke Opleiding en Ervaring: Naast mijn muzikale talenten, heb ik een formele opleiding in digitale communicatie en ben ik opgeleid als facilitator in agile werken, inclusief rollen als scrum master en product owner. Mijn ervaring in deze gebieden omvat vele jaren werken in verschillende organisaties, waarbij ik teams heb gecoacht en geholpen bij het verbeteren van hun samenwerking en communicatie.

 3. Integratie van Muziek en Zakelijke Vaardigheden: Deze combinatie van muzikale intuïtie en zakelijke kennis stelt mij in staat om mijn optredens nauwkeurig af te stemmen op de behoeften en doelstellingen van zakelijke evenementen. Ik begrijp de dynamiek van bedrijfsteams en organisaties en kan mijn muzikale bijdragen zo vormgeven dat ze de thema’s en doelen van het evenement versterken.

 4. Ervaring met Evenementen: Mijn uitgebreide ervaring met het optreden bij diverse evenementen, van bedrijfsevenementen tot persoonlijke retreats, heeft mij waardevolle inzichten gebracht in het afstemmen van muziek op verschillende settings en publiek.

Mijn unieke combinatie van muzikale en zakelijke vaardigheden maakt mij bijzonder geschikt om een diepgaande en relevante bijdrage te leveren aan zakelijke evenementen, waarbij ik de kracht van muziek gebruik om communicatie, samenwerking en persoonlijke groei binnen organisaties te bevorderen.

De kosten voor mijn muzikale optredens bij bedrijfsevenementen zijn afhankelijk van verschillende factoren en worden daarom altijd in onderling overleg vastgesteld. Hier zijn enkele aspecten die de prijsstelling beïnvloeden:

 1. Duur van het Optreden: De lengte van het optreden speelt een rol in de kostenberekening. Dit kan variëren van korte muzikale intermezzo’s tot volledige dag- of avondvullende optredens.

 2. Aard van het Evenement: De aard en omvang van het evenement, zoals een seminar, workshop, teambuildingsactiviteit of bedrijfsfeest, kunnen invloed hebben op de kosten.

 3. Reis- en Verblijfkosten: Indien het evenement plaatsvindt op een locatie die reizen vereist, worden reis- en verblijfkosten in rekening gebracht.

 4. Speciale Verzoeken: Eventuele specifieke verzoeken of aanvullende diensten, zoals het samenstellen van unieke muziekstukken of het verzorgen van interactieve muzieksessies, kunnen ook invloed hebben op de prijs.

 5. Voorbereiding en Afstemming: De tijd besteed aan voorbereiding en afstemming voorafgaand aan het evenement wordt ook meegenomen in de prijsbepaling.

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek om je wensen en de specifieke details van je evenement te bespreken. Op basis daarvan kan ik een op maat gemaakte offerte voor je samenstellen die aansluit bij je behoeften en verwachtingen. De prijs voor een standaard optreden met 3 uur aanwezigheid is vanaf €895,- excl. 9% BTW. 

Het boekingsproces begint meestal met een kennismakingsgesprek, waarin we de details van je evenement bespreken. Na afstemming ontvang je een op maat gemaakte offerte. Als je akkoord gaat, zullen we verdere details bespreken en de boeking formaliseren.

Ja, ik ben ervaren in het samenwerken met andere artiesten, sprekers en facilitators om een naadloze ervaring te creëren. Samenwerking draagt bij aan de diversiteit en diepgang van het evenement.

Ja, naast mijn optredens bied ik ook workshops en interactieve muzieksessies aan die specifiek zijn ontworpen om de deelnemers te betrekken en te inspireren.

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

Als Intuïtief Pianist, Componist en Soul Guide, heb ik een diepe passie voor het creëren van muziek die wellnesspraktijken verrijkt. Mijn muziek, gespeeld op piano, synthesizer, lierharp en kristallen klankschalen, brengt kalmerende vibraties die genezing en harmonie bevorderen. Zeker omdat ik werk met de zuivere frequentie van 432Hz waarop al mijn instrumenten gestemd zijn. 

Ik ben de afgelopen 25 jaar meester geworden in het intuïtief afstemmen op wat er nodig is voor iedere praktijk en ieder mens. Hierdoor kan ik echt unieke muziek creëren die het welzijn en ontspanning bevorderen. Unieke muziek als achtergrond van jouw yoga- of meditatie lessen, massage muziek, sauna of muziek voor jouw coaching praktijk. Want waarom zou je altijd de standaard achtergrond muziek afspelen als je écht unieke muziek kunt gebruiken die mensen in het hier en nu brengt en het hart opent? 

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.