Inner Harmony PIANO Journeys

Intuïtieve Muzikale Reizen voor heling & Persoonlijke Groei

Ontdek de Helende Kracht van Intuïtieve Muziek voor jouw Welzijn met innerlijke muzikale reizen online

Welkom bij Inner Harmony Piano Journeys, een wereld waar de magische en helende kracht van intuïtieve muziek je leven zal veranderen. Ik ben Roger Spees, en al meer dan 20 jaar vertaal ik diepe emoties, thema’s en essenties naar resonante muzikale composities. Als intuïtief pianist, en met andere instrumenten, creëer ik niet zomaar muziek; ik creëer een spiegel van je ziel.

Waarom voelt dit zo anders? Omdat alles, inclusief jij, uit trillingen bestaat. Wanneer jouw trillingen harmoniseren met de wereld om je heen, ervaar je een ongekende vrede en welzijn. Dat is precies wat mijn muziek beoogt: jouw vibraties verhogen en je afstemmen op een frequentie waar groei en vreugde bloeien.

Met ‘Inner Harmony Journeys‘ nodig ik je uit voor een avontuur, een tocht naar de diepste lagen van je wezen. Of je nu streeft naar meer balans, verlangt naar stilte, of contact zoekt met je innerlijk kind, elke track die ik intuïtief creëer, ondersteunt jouw unieke pad van transformatie. Deze muziek raakt je niet alleen, het transformeert je, holistisch en op ieder niveau van je bestaan.

Elke noot die ik speel, is afgestemd op 432Hz, een frequentie die natuurlijk resoneert met je hart en de Aarde zelf. Deze tonen dringen dieper door, brengen rust waar onrust heerst, en verbinden je met de universele harmonie.

De bibliotheek van ‘Inner Harmony Journeys’ blijft groeien, net als jij. Elk nieuw thema, elke nieuwe track is een kans om je leven te verrijken. En als je een persoonlijke uitdaging hebt waar je doorheen wilt werken, vertel het me. Samen kunnen we een muzikale reis ontwerpen die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke zoektocht naar harmonie en groei.

Muziek die in co-creatie ontstaat, live op zoom
Omdat de eerste track co-creëren zo’n succes was, heb ik besloten dat ik de meeste nieuwe tracks ook live ga componeren in een live zoom waar jij bij kunt zijn. Heb je zelf behoefte aan een verandering in je leven en wil je muziek voor een bepaald thema? Dan kun je het me doorgeven. Zo gaf iemand aan dat hij in rouw was door het verlies van zijn moeder en behoefte had aan muziek die daarbij ondersteund. Dat is ook een volgend thema dat ik ga maken. 

Stel je voor: 7 dagen gewijd aan jouw innerlijke welzijn. Bij elke ‘Inner Harmony Journey’ krijg je niet alleen een track maar ook dagelijkse meditaties en ademhalingsoefeningen, rechtstreeks in je inbox, om je reis te verdiepen. En waarom zou je stoppen bij 7 dagen? Verleng je reis naar 14 of 21 dagen, en voel hoe de muziek steeds dieper resoneert, hoe het je transformeert en je verbindt met je ware essentie. Dit is de kracht van intuïtieve muziek.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op je reis naar innerlijke harmonie? Laat ‘Inner Harmony Journeys’ je gids zijn naar een leven vol vrede, balans en diepe persoonlijke groei.

Welkom bij Inner Harmony Journeys, waar de helende en transformerende kracht van intuïtieve muziek tot leven komt. Ik ben Roger Spees, ruim 20 jaar intuïtief pianist en mijn gave is het vertalen van emoties, thema’s en essenties in diepe resonante muziekstukken met name op piano maar ook andere instrumenten.
Hier, in deze sonische wereld, wordt elk thema waar jij mee wil resoneren, omgezet in een harmonieuze melodie.

Waarom werkt dit zo goed? Alles in ons universum, inclusief wijzelf, bestaat uit trillingen. Wanneer deze trillingen in harmonie zijn, ervaren we een gevoel van balans en welzijn. Mijn muziek is ontworpen om precies dat te doen: jouw innerlijke frequentie verhogen en afstemmen op de frequentie van welzijn en groei. 

Met ‘Inner Harmony Journeys’ bied ik je niet zomaar wat muziek aan; het is puur intuïtief afgestemde muziek met zuivere intentie om je een reis te verzorgen naar diepere lagen van jezelf. Of je nu op zoek bent naar meer balans, rust en harmonie, of contact wilt maken met je innerlijk kind, elke track is intuïtief afgestemd en gecreëerd om jouw persoonlijke groei te ondersteunen. De impact van deze tracks is diepgaand en holistisch, waarbij elk aspect van je wezen wordt aangeraakt. 

Al mijn muziek is gestemd op 432Hz. Deze stemming komt dieper in je lichaam binnen en brengt je in contact met je hart en met de Aarde die de klanken op deze frequentie van nature uitdraagt. 

De bibliotheek van ‘Inner Harmony Journeys’ zal blijven groeien, met nieuwe thema’s en tracks die jouw leven verrijken. En als je een specifiek thema hebt waaraan je wilt werken, laat het me weten. Samen kunnen we een reis creëren die perfect aansluit bij jouw persoonlijke pad naar harmonie en transformatie.

7 Daagse Inner Harmony Journey

De Inner Harmony Journey is een 7 daagse innerlijke reis door dagelijks een moment te nemen om te luisteren naar de muziek. Naast de muziek mp3 krijg je ook die 7 dagen elkke dag meditatie en ademhalingsoefeningen in je mailbox om je reis te intensiveren en nog dieper te gaan. Je kunt deze 7 dagen ook verlengen naar bijvoorbeeld 14 of 21 dagen om de muziek nog dieper tot je door te laten dringen en te integreren. Dán ervaar je werkelijk de transformerende kracht van intuïtieve muziek. 

Innerlijke rust & Balans

Innerlijke Rust & Balans

Heb je behoefte aan innerlijke rust en balans in je leven? dan is deze rustige solo piano track een heel fijn middel om je daarbij te ondersteunen.

Deze muziek is live gecomponeerd tijdens de eerste live zoom met een aantal mensen die zich voor het eerst aangemeld hadden. Doordat dit zo fijn was, zal ik hoogstwaarschijnlijk de meeste tracks in de Inner Harmony serie op deze manier gaan componeren. Dus iedere keer als ik een nieuw thema kies, kun je er live bij zijn als ik die ga componeren.

Ter introductie is de prijs van deze eerste track nu slechts €17,-.
Later zal de prijs per thema €27 - €47,- worden.

Bedrijven

Live intuïtieve muzikale intermezzo's bij Bedrijfsevenementen

Voeg een unieke dimensie toe aan je bedrijfsevenement met de live intuïtieve muzikale intermezzo's van Roger Spees. Deze muzikale momenten zijn ideaal voor organisaties die verder kijken dan het conventionele en streven naar diepgang en authentieke emoties. Mijn optredens nodigen deelnemers uit om te reflecteren en te verbinden op een dieper niveau, en bieden een zinvolle afwisseling van het programma en mijn muziek helpt informatie beter te integreren zonder vol hoofd. Laat je inspireren en creëer een gedenkwaardig evenement met live muziek die echt resoneert.

Speciale Gelegenheid

Intuïtieve muziek bij Speciale Gelegenheden

Maak je speciale gelegenheid onvergetelijk met de live intuïtieve muziek van Roger Spees. Of het nu gaat om een bruiloft, uitvaart, geboorte of jubileum, mijn muziek vangt de essentie van het moment met diepgaande emotie en schoonheid. Deze unieke muzikale ervaringen zijn afgestemd op de persoonlijke sfeer en het verhaal van jouw speciale dag, waardoor elk evenement een diepere betekenis en een blijvende herinnering krijgt.

Piano ligconcert

Intuïtieve Pianoligconcerten

Ervaar de serene schoonheid van live ligconcerten met Roger Spees. Deze concerten zijn een uitnodiging om te ontspannen en je volledig over te geven aan de helende kracht van intuïtieve muziek die altijd uniek is in ieder moment. Terwijl je comfortabel ligt, neem ik je mee op een muzikale reis die zowel kalmeert als inspireert. Mijn intuïtieve composities resoneren met de stilte en rust van de omgeving, en bieden een unieke gelegenheid voor diepe meditatie en persoonlijke reflectie.

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Roger

Hallo, ik ben Roger Spees, een intuïtief pianist en componist met meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van muziek die de essentie van momenten, emoties en zielen weerspiegelt. Mijn aanpak is uniek en puur intuïtief, waarbij ik diepgaand afstem op de verhalen en emoties van zowel individuen als bedrijven. Elke compositie die ik maak, is een unieke expressie, tot leven gebracht in het huidige moment en afgestemd in de helende frequentie van 432Hz.

Met een breed scala aan instrumenten, van de piano tot kristallen klankschalen, creëer ik muziek die de ziel raakt en uitnodigt tot innerlijke ontdekking en harmonie. Of het nu gaat om individuele sessies of groepservaringen, mijn muziek biedt een pad naar transformatie en persoonlijke groei.

Als multi-instrumentalist en met een netwerk van gelijkgestemde musici, breng ik een rijkdom aan klanken en texturen in mijn werk. Mijn muziek ontstaat spontaan, zonder traditioneel notenschrift, wat elke compositie authentiek en in het moment maakt.

Ben je klaar om de unieke reis van jouw verhaal door muziek te ervaren? Laat mij je gids zijn op deze bijzondere ontdekkingstocht.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.