THE RESONANCE EXPERIENCE door Roger Spees

Ontdek de helende kracht van resonantie en de magie van helende frequenties tijdens de ‘Resonantie Ervaring’ op zondag 7 juli. Laat je meevoeren op een muzikale reis vol klank, inzicht en verbinding.

FIRST THERE WAS SOUND AND THE SOUND SAID “LET THERE BE LIGHT”. SO SOUND CREATED LIGHT! Hoe belangrijk is klank en resonantie dan wel niet voor ons!

Ontdek de helende kracht van harmonische resonantie van 432Hz en andere helende frequenties en voel de universele afstemming met je hele wezen tijdens een unieke middag vol klank, muziek, inzicht, en verbinding.

Roger Spees, een klankdeskundige en intuïtief muzikant met meer dan 20 jaar ervaring in het zuiver afstemmen op helende frequenties en wat er nodig is in het moment, nodigt je uit op een diepe ervaringsreis waarin hij inzichten, wijsheden en natuurlijk muziek in verbinding zal delen.

WAT IS RESONANTIE?
Roger zal uitleggen hoe resonantie werkt in ons dagelijks leven en hoe je meer vanuit je ziel kunt resoneren met alles en iedereen om je heen. Ook gaan we onderzoeken hoe helende frequenties klinken én voelen. Wat is het verschil tussen 432Hz en 440Hz? En welke andere stemtonen zijn er? En wat zijn daarin de meest helende frequenties die iets in jouw energieveld en lichaam doen?

Ook onderzoeken we de unieke aspecten van de planeten in ons universum, welke tonen en ritmes hierbij horen en hoe dit klinkt. Wat voor kwaliteiten brengt dit in jouw energieveld?

HARMONISCHE SAMENZANG
Leer hoe je diep kunt resoneren met je eigen wezen door middel van je stem en hoe het voelt om dit samen te brengen met een groep mensen die ook zingen. (Je hoeft niet te kunnen zingen hiervoor!).

EEN MIDDAG VAN DIEPE BELEVING
Beleef de magie van muziek gestemd op natuurlijke frequenties en ontdek wat resoneert met jouw lichaam en geest. Leer hoe je je intuïtie gebruikt om zuiver te resoneren op de frequenties en muziek die door alles heen stroomt. Ontdek hoe je je verbindt met de oneindige stroom van klank en muziek die het universum biedt.

INTERACTIE EN MUZIKALE ONTDEKKING
Breng je eigen instrument mee en stem af op een collectieve ontdekkingsreis van klank en resonantie. In de zaal staat Roger’s eigen vleugel, gestemd in 432Hz, samen met andere instrumenten, klaar om een rijke muzikale ervaring te bieden. Ook zal Roger zijn digitale piano stemmen op andere frequenties voor diepe luisterervaringen. Hoe klinkt de planeet Jupiter? Saturnus? Of onze maan?

EN RUIMTE VOOR AL JOUW VRAGEN OVER RESONANTIE, KLANK, STEMFREQUENTIES EN WAT JE WIL WETEN OVER MUZIEK.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 7 juli
Inloop: 14:00 uur
Start: 14:30 uur
Einde: 17:30 uur
Locatie: De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260 Driebergen
Entree: €27,- per persoon Early Bird. Daarna €32,-
Inclusief: Thee en gezonde bio hapjes

Deze middag is voor iedereen die van muziek houdt, voor sound healers en musici. Sluit je aan voor een middag van muzikale verdieping, waar we samen de kracht en schoonheid van resonantie verkennen. Laat je hart en ziel resoneren met de muziek van het universum. Reserveer je plek nu en wees onderdeel van deze unieke ervaring.

14 april @ 14:30
14:30 — 18:00 (3h 30′)

De Nieuwe Plek Hoofdstraat 260 Driebergen

Roger Spees

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.