Magical Piano Sound Journey (432Hz) door Roger Spees vr 29 mrt

Mensen noemen het vaak “Magisch” hoe ik, Roger Spees, muziek uit de piano tover, gewoon puur in flow en in zuivere afstemming met de bron, de essentie en jouw ziel. In volledige vrijheid laat ik de muziek stromen en dat klinkt iedere keer anders. Het is muziek in het NU.
Het mooie daaraan is dat het authentiek is, puur, vanuit serene rust en stilte ontstaat en hierdoor het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert, altijd exact in je bewustzijn haalt wat je mag zien en voelen en nog veel meer. Dát is de helende en transformerende kracht van intuïtieve muziek!
Iedere keer een unieke ervaring.

Omdat ik ook bijna dagelijks de vraag krijg “Wanneer is je volgende concert? Ik wil het ook een keer ervaren want … die en die zei dat het zo waanzinnig mooi was,” dacht ik: “Waarom zou ik het niet gewoon wekelijks plannen. Ik heb mijn vleugel toch in een prachtige zaal staan, in “De Nieuwe Plek” in Driebergen. Het is redelijk centraal en toegankelijk voor iedereen”.
Een plek om samen te komen met mooie mensen, een plek om te ervaren hoe het is om in community samen te zijn met gelijkgestemde. Een plek om yoga te doen, te mediteren. En een plek om te genieten van prachtige muziek.
En waarom combineren we dit niet gewoon in 1 middag of avond?

Mijn vleugel, gestemd in 432Hz, kristallen klankschalen, synthesizers, trommels en een assortiment aan percussie-instrumenten staan klaar om je een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Als intuïtief pianist en instant componist, ‘channel’ ik muziek die resoneert met elke vezel van je wezen en op energetisch holistisch niveau verbinding maakt.

Ik laat de muziek mij leiden, elke noot spelend met de intentie om een ruimte te openen waarin jij jezelf kunt verliezen én vinden. Deze reis is meer dan een auditieve ervaring; het is een uitnodiging om door je eigen innerlijke landschappen te reizen, geleid door de vloeiende harmonieën van mijn piano en de rijke texturen van de begeleidende instrumenten.

Dit avontuur staat volledig in het teken van jouw persoonlijke ervaring..
Of je nu behoefte hebt aan diepe ontspanning, liggend op een matje met een dekentje, of je voelt de drang om vrij te bewegen op de muziek, jouw yoga routine te doen of zelfs op momenten je eigen stemklanken toe te voegen aan onze gedeelde ruimte, je bent welkom.

Praktische Informatie:
Locatie: De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260 Driebergen
Datum: Vrijdag avond 29 maart
Tijd: Deuren openen om 19:30; de reis begint om 20:00 en eindigt rond 22:00
Toegang: €33 per persoon, €60 voor twee. Strippenkaarten beschikbaar voor extra korting.

Voorbereiding: Comfort is essentieel, dus neem je eigen dikke matje, dekentje en kussen mee voor de ultieme ervaring. Yogamatjes en meditatiekussens zijn aanwezig.

Ben je klaar om deze magische muzikale reis te komen ervaren, speciaal ontworpen om jouw volledige potentieel te ontsluiten?

Met liefde en harmonie,
Roger Spees

14 april @ 14:30
14:30 — 18:00 (3h 30′)

De Nieuwe Plek Hoofdstraat 260 Driebergen

Roger Spees

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.