Een Sereen Valentijns Ligconcert met Marieke en Roger Spees: Een Melodie van Liefde

Een Sereen Valentijns Ligconcert met Marieke en Roger Spees: Een Melodie van Liefde

Wanneer Liefde en Muziek samensmelten…

Op zondag 18 februari nodigen wij, Marieke en Roger Spees, acht bijzondere koppels uit om deel te nemen aan een exclusief en intiem Valentijns Liefdes Concert. In een prachtige zaal, de Nieuwe Plek, in Driebergen (Utrechtse Heuvelrug).

Een Concert als geen ander

Dit is niet zo maar een concert. Het is een persoonlijke reis van liefde en muziek, diep afgestemd op elk uniek koppel. Terwijl jullie comfortabel liggen, omhuld door warme dekens, creëren wij een muzikale symfonie die jullie unieke liefdesverhaal weerspiegelt.

Jullie Liefde, Onze Muziek

Voor een investering van slechts €111, bieden wij dit intieme concert aan voor maximaal 8 koppels en daarnaast een exclusieve, intuïtieve afstemming op jullie als uniek koppel.

De muziek, variërend van 7 tot 10 minuten, zal niet alleen tijdens het concert gespeeld worden, maar wordt ook professioneel opgenomen en nagestuurd in mp3-formaat.

Een tijdloze herinnering aan jullie liefde, om voor altijd te koesteren en van te genieten.

Een Middag van Knusheid

Op deze bijzondere zondagmiddag om 15:00 uur, laten we de alledaagse wereld even achter ons. We dompelen ons onder in een zee van zachte klanken en warme harmonieën van piano, harp, zang en percussie, die de kracht van jullie liefdesverbinding versterken, zonder de schoonheid van jullie individualiteit te verliezen.

Beperkte Plaatsen, Onbeperkte Liefde

Met slechts plaats voor acht koppels, is dit concert een unieke kans om jullie liefde op een dieper niveau te vieren en te versterken. Reserveer jullie plek nu en ervaar een middag vol liefde, muziek en spirituele verbinding.

Meld je nu aan en laat je liefde zingen!
https://www.liefdesconcert.nl

Locatie : Hoofdstraat 260, Driebergen
Inloop: 14:30 uur
Start: 15:00 uur – 17:00 uur

31 maart @ 15:00
15:00 — 17:00 (2h)

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.