Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees Zondagmiddag 16 juni

Ja, deze dag is ook vaderdag. Dit is dan ook hét ideale cadeau voor alle vaders die van piano muziek houden en diepgang in hun leven willen! 

Laat je diep raken door een muzikale reis op de vleugel en andere instrumenten waarin meester intuïtief pianist en muzikaal alchemist Roger Spees je meeneemt. Dit zijn geen concerten, dit zijn diepe klankervaringen die volgens veel mensen als ‘next level’ worden beschouwd. Niet alleen Roger’s vermogen om de piano zo te bespelen dat iedere noot je je hart meer opent en diep raakt op alle lagen. Ook zijn gave om zich daarbij intuïtief af te stemmen op datgene wat er in het moment nodig is. Soms brengt het je in een diepe ontspanning en andere momenten is het een helende wervelstorm en neemt hij je mee naar de andere kant van het universum en weer terug.

Dit alles in een ruim 2 uur durende reis.

Maar dit is nog niet alles!
Al 2 decennia houdt Roger zich bezig met muziek in zuivere afstemming op datgene wat mensen uniek en authentiek maakt: hun essentie of de ziel. De frequentie (trilling/vibratie) daarvan is voor iedereen uniek en zo ook de muziek! En die muziek is wat Roger hoort met zijn diep luisterend en intuïtief vermogen. 
Je zou hem een muzikaal medium kunnen noemen. Maar in plaats van je alleen te vertellen wat hij voelt, vertaald hij jouw zielsessentie rechtstreeks in de meest magische pianoklanken die je diep zullen raken en de ware jou ten gehore zal brengen.

Het brengt delen in jou naar boven (of terug naar boven als je het vergeten was) van wie jij werkelijk bent en herinnerd je hieraan. Het brengt je zuivere verbinding terug met je ziel en de universele bron en het activeert het zelfhelende vermogen.

Jouw Zielsmelodie en die van iedere andere deelnemer wordt gedurende de gehele muzikale reis ten gehore gebracht in de flow van het moment. Dat is dus persoonlijke instant compositie ofwel pure magie, speciaal voor jou! 

En als je dan denkt: “wauw! Wat bijzonder, dat wil ik ook wel ervaren!” dan krijg je nog de slagroom op de taart erbij namelijk: de muziek wordt niet alleen live voor jou gespeeld waarin de andere aanwezigen als “Luisterend creatie veld” fungeren want daar bevinden we ons dan samen in.
De muziek wordt ook nog eens professioneel opgenomen en later afgemixt en gemastered en die wordt jou als hoge kwaliteit MP3 toegezonden per e-mail. Je krijgt dan dus jouw unieke Zielssymfonie op mp3 om voor de rest van je leven te koesteren.

EXCLUSIEVE ERVARING:
Omdat Roger binnen de tijd van de muzikale reis echt de ruimte wil nemen voor iedere individuele muzikale zielsspiegel, is er beperkt ruimte tot maximaal 10 mensen.

Wat je deze middag krijgt:
* Een 2 uur durende helende muzikale reis op de vleugel en andere instrumenten, gestemd op de helende 432Hz frequentie in een prachtige sfeervolle zaal waar je helemaal tot je zelf kunt komen.
* Gezonde Bio hapjes en kruidenthee in overvloed.
* Een persoonlijke afstemming op jou als uniek individu en vooral jouw ziel, resulterend in een ter plekke gecomponeerde zielssymfonie van 7 tot 10 minuten.
* Een professionele opname op Mp3 van jouw unieke zielsmuziek, een schat voor het leven, die je helpt jouw essentie en zielsfrequentie steeds meer te integreren en belichamen. De nabewerking kost mij nog 30 minuten per track.

Elk mens is uniek, elk moment is uniek, en zo ook de muziek. Het is unieke muziek in het nu, die één keer gespeeld wordt en nooit meer opnieuw. Een unieke beleving die je diep zal raken op alle niveaus.

————————— * * * * * —————————————–
Wat anderen zeiden na een vergelijkbare Zielsreis:
“Wauwieee! Een ervaring die ik nooit meer ga vergeten! Het was magisch en er zijn geen woorden voor wat ik gister allemaal gevoeld heb! ✨🪄🌟🎵💙” – Anna

“Wakker geworden met een licht hart..Wat prachtig was het 😍 genoten van elke toon van onze zielsmelodie. Deze avond zal me altijd bijblijven! 💙💚❤️”
– Emilie –
—————————————————————————-

Datum: Zondag middag 16 juni
Tijd: 14:30 – 17:00 (Deuren open om 14:00)


Exclusieve ervaring ticket prijzen
Je ziet dat de prijs voor deze ervaring hoger ligt dan een gemiddeld concert. Dit is dan ook geen concert. Het is een Exclusieve live ervaring met pure individuele zielsmuziek voor jou en de 9 andere gasten én je ontvangt die unieke Zielsmuziek, waar er maar 1 van is op de wereld omdat jij uniek bent, als mp3 voor de rest van je leven. Om je te blijven bekrachtigen in jouw ware zelf en je essentie en zielsmissie te leven.

Wil je in plaats van voor jou persoonlijk een zielssymfonie voor jullie 2 ontvangen, koop dan een DUO ticket.
Koop ook een DUO ticket als jullie gewoon als vrienden samen komen en wel beide een individuele track willen.

Mocht je na of voor jouw ervaring voelen dat deze prijs nóg te laag is voor de waarde die je ontvangt, dan ben je vrij om extra te doneren vooraf of achteraf. Hiermee ondersteun je ook anderen die een kleinere portemonnee hebben om dit te kunnen ervaren.

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland

14 april @ 14:30
14:30 — 18:00 (3h 30′)

3972 LL Driebergen-Rijsenburg, De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260

Roger Spees

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.