Een avond met Roger Spees – Resonantie, Reflectie & Intuïtieve Muziek

🌟 Een Intuïtieve Muzikale Reis met Roger Spees: Resonantie, Heling en Inspiratie 🌟

Op 8 februari, mijn verjaardag, nodig ik je graag uit voor een unieke ervaring in het Parnassos Theater. Deze avond is niet zomaar een evenement; het is een viering van het leven, muziek en verbinding.

🎵 Intuïtieve Muziek: De Echo van de Ziel 🎵
Stap in een wereld waar elke noot een diepe emotie en resonantie met zich meebrengt. Mijn pianospel, ondersteund door een scala aan instrumenten, is een directe uitdrukking van de ziel. Deze bijzondere dag deel ik mijn diepste muzikale expressies, een geschenk van mij aan jou.

🌌 Resonantie en Heling: Een Reis naar Binnen 🌌
Je mag een bijzondere en unieke ervaring verwachten waarin ik je laat horen en voelen wat intuïtieve muziek is en hoe dit mij en anderen in hun leven heeft ondersteund en getransformeerd. Het is een complete ervaring die verder gaat dan luisteren. Het is een interactieve ervaring waar jouw emoties en vragen de ruimte krijgen om te resoneren met de muziek. Samen duiken we in een reis van heling en zelfontdekking.

🌟 Verhalen en Wijsheid: De Noten van mijn Leven 🌟
Mijn persoonlijke reis en de inzichten die ik heb opgedaan in de wereld van intuïtieve muziek en klankheling zijn het hart van de avond. Ik deel openhartig mijn ervaringen, de transformerende kracht van muziek en de wijsheid die ik onderweg heb verzameld.

🌌 Een Luisterend Veld van Eenheid en Viering 🌌
Samen creëren we een ruimte waarin iedereen bijdraagt aan een unieke muzikale symbiose. Deze eenheid en gezamenlijke focus maken de ervaring nog krachtiger en persoonlijker.

🌟 Verkenning van het Onbekende: Een Oproep tot Avontuur 🌟
Ik nodig je uit om met mij het onbekende te verkennen. Laat je meevoeren door de spontaniteit en creativiteit van het moment, waar pure improvisatie en de magie van het nu heersen.

Een Avond van Magie en Diepe Resonantie
Deze dag markeert een persoonlijke mijlpaal voor mij, en ik kijk ernaar uit om deze met jou te delen. Het wordt een avond om nooit te vergeten, waar de kracht van muziek en gemeenschap centraal staat.

🎟️ Reserveer je Plek: Wees Deel van de Magie 🎟️
Kies jouw ticket en verzeker jezelf van een plaats bij deze unieke muzikale ervaring. Jouw aanwezigheid zal deze avond extra speciaal maken, zeker op mijn verjaardag.

Locatie: Parnassos Theater, Utrecht
Tijden: Inloop: 19:30 uur, Start: 20:00 uur, Einde: 22:00 uur

🎟️ Ticketopties 🎟️

Standaard Ticket: €44
Early Bird Ticket: €39 (Beschikbaar tot 16-01-2024)
Duo Ticket: €80 (Voor 2 personen)
Servicekosten: €0,80

25 mei @ 19:30
19:30 — 22:00 (2h 30′)

Parnassos Theater Utrecht

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.