AETERRA – A Profound Intuitive Sound Journey

YES! We gaan weer een prachtige Sound Journey maken met AETERRA. Verwacht een gevoel van tijdlossheid in een muzikale reis die je echt diep op reis neemt met afwisselende klanken en prachtige muziek! Natuurlijk puur intuïtief.

AETERRA a Profound Soundjourney
14 julil 14:30-17:00 @ De Nieuwe Plek Driebergen.

Welkom bij AETERRA – Een Nieuwe Dimensie in Muzikale Ervaring

Ontdek wat er gebeurt wanneer 3 musici zich volledig afstemmen op het hier en nu, op elkaar, en op jou, het publiek.

Stel je voor: een optreden waarbij ons luisterend vermogen geheel in dienst staat van pure intuïtie, om datgene tot uiting te brengen dat gevoeld en gehoord wil worden.

Als de ‘heilige’ drie-eenheid van AETERRA, creëren we samen met jou een krachtig veld van aandacht en resonantie. Hier, in deze gedeelde ruimte, smelten de grenzen tussen artiest en toeschouwer, tussen innerlijk en oneindige inspiratie.

Vanuit de onuitputtelijke bron, hier op Aarde en verankerd in het nu, putten wij onze muziek rechtstreeks uit het quantumveld.

Deze muziek brengen we tot leven door onze instrumenten en laten we vloeien door onze stemmen.

Het resultaat? Klanken die verder reiken dan het hoorbare en je meenemen naar een staat van eenheid en transcendentie.

Ervaar “Next Level” Muziekbeleving

Bij AETERRA gaat het niet enkel om luisteren naar live muziek—het is een diepe ervaring die je hart opent, je verbindt met je ziel en je lichaam, en iets zuivers en nieuws in je ontwaakt. Het is een transformatieve ervaring, waarbij elke noot en elk akkoord diep bij je binnenkomt en blijft resoneren, lang nadat de muziek uitgedoofd is.

Bezoek AETERRA en stap binnen in een muzikale reis die je hele wezen zal raken en transformeren.

14 april @ 14:30
14:30 — 18:00 (3h 30′)

3972 LL Driebergen-Rijsenburg

AETERRA

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.