432Hz – The Resonance Experience door Roger Spees

432HZ: DE RESONANTIE ERVARING MET ROGER SPEES

Ontdek de harmonische resonantie van 432Hz en voel de universele afstemming met je hele wezen tijdens een unieke middag vol muziek, inzicht, en verbinding. Roger Spees, een ervaringsdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring in het afstemmen op deze bijzondere frequentie, nodigt je uit om de diepte en de betekenis van 432Hz te ervaren. Hij heeft 10 jaar geleden een artikel geschreven dat je kunt lezen op 432Hz.nl.

WAT IS 432HZ?
Wat is Hz eigenlijk? En waar staat die 432 voor?
Dat soort vragen worden ook beantwoord en veel meer. Je hoeft absoluut niet te weten wat frequentie is, ook niet wat Hertz is. Dat zal Roger allemaal uitleggen.

WAAROM 432HZ?
Deze frequentie, die steeds meer aandacht krijgt van bewuste muzikanten, sound healers en DJ’s, wekt nieuwsgierigheid en vragen op. Wat maakt 432Hz zo speciaal, en hoe verschilt het van de standaard 440Hz stemming? Is er een diepere connectie met de natuurlijke trilling van onze moeder Aarde?

EEN MIDDAG VAN DIEPE BELEVING
Deze bijeenkomst is meer dan alleen een lezing; het is een ervaring waarin je de subtiele maar krachtige verschillen tussen 432Hz en 440Hz zult voelen. Door actieve deelname en luisteren naar muziek gestemd in deze natuurlijke frequentie, nodigt Roger je uit om zelf te ontdekken wat meer resoneert met jouw lichaam en geest. Ook gaan we het verdiepen in resonantie door zelf ook klanken te gaan maken en te voelen hoe dit resoneert in je lichaam. Ervaar jij een andere sensatie in je cellen bij de verschillende stemtonen?

INTERACTIE EN MUZIKALE VERKENNING
Breng je eigen instrument mee om af te stemmen op 432Hz en deel te nemen aan een collectieve ontdekkingsreis van klank en resonantie. In de zaal staat Roger’s eigen vleugel die reeds gestemd is in 432Hz, samen met andere instrumenten, om een rijke muzikale ervaring te bieden.

DE HELENDE KRACHT VAN RESONANTIE
Roger zal ook de helende kracht van resonantie verkennen, en uitleggen waarom deze bijzonder effectief is in combinatie met 432Hz muziek. Ontdek hoe deze frequentie niet alleen afstemt op de trilling van de aarde, maar ook hoe het bijdraagt aan het harmoniseren en genezen van ons lichaam en geest, waardoor we een dieper gevoel van welzijn ervaren.

NEEM OOK JE MATJE EN DEKENTJE MEE voor de klankbelevingen en de eind soundhealing in 432Hz. Als er tijd over is, kan Roger zelfs ook de frequenties van andere planeten laten ervaren. Maar we starten bij onze moeder Aarde.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 31 maart 2024
Inloop: 14:30 uur
Start: 15:00 uur
Einde: 17:00 uur
Locatie: De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260 Driebergen
Entree: Early Bird €22,- (tot 29 februari), Late Bird €27,- (vanaf 29 februari tot 31 maart)
Inclusief: Thee en eventueel koffie en gezonde hapjes
Sluit je aan bij ons voor een middag van muzikale verdieping, waar we samen de kracht en schoonheid van 432Hz verkennen. Laat je hart en ziel resoneren met de muziek van het universum. Reserveer je plek nu en wees onderdeel van deze unieke ervaring.

Zondag 31 maart 2024 van 15:00 tot 17:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland

14 april @ 14:30
14:30 — 18:00 (3h 30′)

De Nieuwe Plek Hoofdstraat 260 Driebergen

Roger Spees

TICKETS

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.