🌟 Een Intuïtieve Muzikale Reis met Roger Spees: Resonantie, Heling en Inspiratie 🌟

Op donderdag avond 8 februari, mijn verjaardag, nodig ik je graag uit voor een unieke ervaring in het Parnassos Theater in Utrecht. Deze avond staat in het teken van levensverhalen en de helende en transformerende kracht van intuïtieve muziek. Het is een viering van het leven, muziek en verbinding.

🎵 Intuïtieve Muziek: De Echo van de Ziel 🎵
Stap in een wereld waar elke noot een diepe emotie en resonantie met zich meebrengt. Mijn pianospel, ondersteund door een scala aan instrumenten, is een directe uitdrukking van de ziel. Deze bijzondere dag deel ik mijn diepste muzikale expressies, een geschenk van mij aan jou.

🌌 Resonantie en Heling: Een Reis naar Binnen 🌌
Je mag een bijzondere en unieke ervaring verwachten waarin ik je laat horen en voelen wat intuïtieve muziek is en hoe dit mij en anderen in hun leven heeft ondersteund en getransformeerd. Het is een complete ervaring die verder gaat dan luisteren. Het is een interactieve ervaring waar jouw emoties en vragen de ruimte krijgen om te resoneren met de muziek. Samen duiken we in een reis van heling en zelfontdekking.

🌟 Verhalen en Wijsheid: De Noten van mijn Leven 🌟
Met meer dan 20 jaar ervaring als intuïtief pianist en muziektherapeut, heb ik een diepgaand begrip en beheersing ontwikkeld van de subtiele kunst van klankheling. Mijn persoonlijke reis en de inzichten die ik heb opgedaan in deze wereld van intuïtieve muziek vormen het hart van de avond. Ik deel openhartig mijn ervaringen, de transformerende kracht van muziek en de wijsheid die ik onderweg heb verzameld.

🌟 Vrijheid en Overgave is de ware Meesterschap 🌟 
In de essentie van ware meesterschap ligt de kracht van vrijheid en overgave. Het is in deze heilige ruimte waar onze meest authentieke en pure zielsuitdrukking ontstaat, diep verbonden met de universele bron van alles wat is.
Echt meesterschap is niet iets dat we van buitenaf verwerven door lessen of diploma’s; het is een innerlijke reis naar zelf-meesterschap. Het is een pad van persoonlijke ontdekking, waar elke stap die we zetten, elke noot die we spelen, en elk woord dat we uitspreken, resoneren met de diepste lagen van ons wezen. Hier, in de harmonie van onze eigen ziel, vinden we de ware resonantie van leven en creativiteit.

🌌 Een Luisterend Veld van Eenheid en Viering 🌌
Samen creëren we een ruimte waarin iedereen bijdraagt aan een unieke muzikale symbiose. Deze eenheid en gezamenlijke focus maken de ervaring nog krachtiger en persoonlijker.

🌟 Verkenning van het Onbekende: Een Oproep tot Avontuur 🌟
Ik nodig je uit om met mij het onbekende te verkennen. Laat je meevoeren door de spontaniteit en creativiteit van het moment, waar pure improvisatie en de magie van het nu heersen.

Een Avond van Magie en Diepe Resonantie
Deze dag markeert een persoonlijke mijlpaal voor mij, en ik kijk ernaar uit om deze met jou te delen. Het wordt een avond om nooit te vergeten, waar de kracht van muziek en gemeenschap centraal staat.

🎟️ Reserveer je Plek: Wees Deel van de Magie 🎟️
Kies jouw ticket en verzeker jezelf van een plaats bij deze unieke muzikale ervaring. Je aanwezigheid zal deze avond extra speciaal maken.

Locatie: Parnassos Theater, Utrecht
Tijden: Inloop: 19:30 uur, Start: 20:00 uur, Einde: 22:00 uur

🎟️ Ticketopties 🎟️

Standaard Ticket: €44
Early Bird Ticket: €39 (Beperkte beschikbaarheid)
Duo Ticket: €80 (Voor 2 personen)

Video afspelen

In een wereld waar woorden vaak tekortschieten, opent intuïtief afgestemde muziek een poort naar diepere verbinding en begrip. Deze muziek, die in het nu ontstaat, vloeit voort uit een zuivere intentie en een scherp gerichte aandacht, en creëert een taal die verder gaat dan het cognitieve, rechtstreeks het hart en de ziel raakt.

Waar woorden beperkt kunnen zijn door interpretaties en misverstanden, overstijgt muziek deze barrières en communiceert op een meer fundamenteel niveau van ons zijn. Het resoneert in elke vezel van ons wezen, echoënd door de kamers van onze ziel, en weerklinkend in de diepten van onze kern.

De tonen en melodieën van intuïtief afgestemde muziek zijn niet zomaar klanken; het zijn vibraties die diep resoneren met onze eigen innerlijke frequenties. Ze nodigen ons uit om te luisteren, niet alleen met onze oren, maar met ons hele wezen. Ze hebben de kracht om aan te raken wat verborgen ligt, wat onuitgesproken is, en om ruimte te creëren voor heling en transformatie op een holistisch niveau.

In een sessie met intuïtief afgestemde muziek, ben je niet alleen een ontvanger van geluid, maar een deelnemer in een co-creatief proces. Het is een uitnodiging om je af te stemmen, om te luisteren, en om te voelen wat resoneert binnenin. Deze muziek reflecteert je innerlijke landschap en biedt een spiegel waarin je jezelf kunt zien en voelen op een dieper, authentieker niveau.

Terwijl de muziek zich ontvouwt, kunnen de ritmes, harmonieën en melodieën je leiden naar een plaats van innerlijke stilte, van diepere zelfkennis en van authentieke zelfexpressie. Het is een reis voorbij het bekende, naar een ruimte waar ware groei en transformatie mogelijk zijn.

Het gebruik van woorden kan soms leiden tot een oppervlakkige uitwisseling, beperkt door de grenzen van taal en persoonlijke interpretatie. Maar intuïtief afgestemde muziek biedt een dieper, resonanter kanaal voor expressie en begrip, een die de potentie heeft om echte verandering en heling teweeg te brengen op zowel persoonlijk als collectief niveau. In deze ruimte van muzikale resonantie, vind je een uitnodiging om je eigen innerlijke harmonie te verkennen en te omarmen, en om te ervaren hoe authentieke afstemming kan leiden tot een leven van grotere vervulling en betekenis.

Testimonials

"I had such a special evening last week together with my friend. In front of this fire in a cozy livingroom we listened to the most special music by pianist Roger Spees and singer Marieke van der Leijé. They play and sing intuitively and this is part of our soul track! An amazing way to keep your frequency high..."
Doutzen Kroes over haar ervaring met Roger Spees zijn muziek
Doutzen Kroes
Model, Actress and Influencer
"ik had het genoegen en de eer om op één van de laatste dagen van het jaar samen met 2 mede bezielde ondernemers met wie ik 3 daagse retreats geef, een zielsafstemming en zielscompositie te ontvangen van Roger.

Het was vanaf het eerste tot en met het laatste moment magisch, fijn, diep verbindend en voedend voor mijn ziel én de gezamenlijke zielsenergie van mijn mede bezielde ondernemers. Vanaf het eerste moment dat Roger afgestemd begin te spelen werd ik in vervoering meegenomen door de klanken. Het was direct voelbaar en herkenbaar over wie deze klanken gingen. Prachtig. Het raakte me in mijn diepste kern. Ik ben Roger enorm dankbaar en ik gun iedereen dit! Dank je wel Roger!"
Erik Verhagen
Bezield Ondernemer
"Roger is an intuitive musician and piano virtuoso like no other. He has a unique ability to tune into you in the moment. Through his music he meets you exactly where you are, and then plays the sounds that gently bring you into vibrational alignment with the next expanded version of who you really are."
Ronja Sebastian over de muziek van Roger Spees
Ronja Sebastian
Awareness Coach
“A piece of my Soul. Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds. The best birthday present my friend and I ever received.”
Ann Thu over haar ervaring bij Roger Spees
Ann Thu
Awareness Coach
“Wij zijn te gast geweest bij Roger voor een privé huiskamer concert. We hebben hiervan erg genoten. Bijzonder hoe Roger aanvoelt wat ons verhaal is en dit weet om te zetten in een melodie van tonen waarin we compleet in opgingen. Nu thuis hebben wij de opname ontvangen en kunnen wij nog meer genieten."
Mark en Annemiek over hun ervaring bij Roger Spees
Mark & Annemiek
Vloggers
Je liefdevolle aanrakingen van de noten komen binnen en stromen door naar mijn hart vanuit die van jou. Dankjewel voor de glinstering van een traan die van daaruit mag landen. 💗🙏🏻💗
Manôn Verleun
"Meerdere muzieksessies mogen ontvangen van Roger tijdens een periode die in het teken stond van verwerken. Roger is heel goed in het aanvoelen van dat wat nodig is en geeft dit terug via zijn pianospel. Het was een bijzondere ervaring; via zijn muziek kon ik woorden geven aan gevoelens die ik eerder niet onder woorden kon brengen. Met behulp van zijn muziek lukte het om emoties te voelen ipv weg te drukken. Het hele proces heeft veel inzichten gebracht."
Esther Smit
Begeleider bij Zideris
"Tijdens volle maan zaten mijn lief en ik op de bank bij intuïtief pianist Roger Spees. 
Een verjaardagscadeau, waarbij Roger vanuit zijn gave onze energie wist te vertalen in een werkelijk fenomenaal pianospel.  Tranen biggelden over mijn wangen, diep geraakt door zijn werk. 

Al voordat de muziek begon konden we beiden al voelen dat er van alles in ons lichaam gebeurde, in beweging kwam.  Niet alleen de herkenning te beluisteren van ons individuele en gezamenlijke proces, maar ook te voelen welke potentie er in onze relatie aanwezig is.

Zoals Roger mooi zei:’Als jullie samenkomen is er echt een harmonie, komen jullie tot in de hemel.’ 

Een heel bijzonder man die Roger, die zich heeft toegelegd om jouw essentie te raken met zijn klanken. Ik ben er nog stil van."
Ida Pankras
Ida Pankras
"Ik heb het gezien en gevoeld tijdens congressen met 500 bezoekers, tijdens studiedagen met 75 deelnemers en in een huiskamer setting. Roger’s prachtige intuïtieve pianospel leidt tot verstilling en geeft tegelijkertijd energie. Het haalt eventueel aanwezige spanning weg uit een zaal en zet iedereen ‘in het moment’. Van harte aanbevolen. "
Lex Eschauzier over zijn ervaring
Lex Eschauzier
Duurzaamheidsexpert
"De muziek van Roger Spees werkte als een gevoelsdrager op de Familieraad dag van Philadelphia zorg. Het zorgde voor een warme ontvangst voor de mensen die uit het hele land naar Amersfoort kwamen; zijn miniconcert aan het begin van de dag hielp iedereen om echt te landen bij de bijeenkomst en om present te zijn bij het thema van de dag (sociale) duurzaamheid. Op diverse momenten gaf de muziek van Roger nieuwe impulsen, als een verfrissend bad voor alle deelnemers. Zijn gave ligt erin om goed aan te voelen, wanneer hij muzikaal kan bijdragen aan de atmosfeer en het energie niveau van een bijeenkomst. Zijn intuïtieve speelstijl en prachtige scores kunnen naar mijn inschatting ieder type bijeenkomst naar een hoger niveau aandachts- en belevings niveau brengen. Van harte aanbevolen! "
Jord over zijn ervaring
Jord Neuteboom
Organisatie adviseur
Roger Spees heeft een bijdrage geleverd aan de eerste Open CRKLdag op 30/01/2015. Tijdens de slotsessie heeft hij met zijn piano improvisatiespel momenten van rust en reflectie gecreëerd. Daardoor kon er op het einde van de dag nog een mooie gesprek plaats vinden over de leerervaringen, de ontmoetingen en de opbrengsten van de dag. Hoofd en hart werden zo weer met elkaar verbonden.
Rens over zijn ervaring
Rens Meijkamp
TheartofbeingYOURSELF
About your composition "Dancing in a Fairy Garden": The timing of emotional scale is incredible. I've been with The National Academy of Recording Arts and Sciences(Grammys) over 8 years and this is by far one of the best elemental compositions we've heard in some time. The masterfully control of key velocity to paint the passion(s) of grace gives every indication of being.. You my friend are a sorcerer of musical voice...
Jaime Pain Ortiz
Altijd als ik je muziek luister ervaar ik een moment van thuiskomen, een traan, een lach, een iets wat ik niet met woorden kan omschrijven.
Jim Landman
Teamleider Zorg
"Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.

Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt.

De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
Ursula deelt over haar ervaring met Intuïtieve Muziek van Roger Spees
Ursula van Kooij
Roger has a unique talent to resonate with you, as an unique individual and from that energy he creates music: your music. To guide you, to remind you, to see you. And to let you be heard in his music. An awesome experience and a precious gift.
Annemieke over haar ervaring
Annemieke Meyer
"Ik ben dankbaar dat ik verbinding heb mogen maken met het deel van mij dat zich gevangen voelde. Met behulp van jouw muziek heb ik dit veel beter en dichterbij kunnen voelen. Wat mij betreft was dit 1 van de meest directe en heldere manieren om werkelijk weer verbonden te voelen met wie ik werkelijk ben en mijn kracht te ervaren."
Ruben over zijn ervaring
Ruben
"Roger Spees has truly helped me transform my life through his intuitive music and soul guidance sessions. With his gentle and empathetic approach, Roger was able to tap into my deepest emotions and guide me towards a path of healing and self-discovery. Roger is a truly remarkably gifted man.

His music was not only beautiful but spoke directly to my soul, helping me unlock emotions I never knew existed. Through his guidance, I was able to address deep-rooted issues and work towards a more positive and fulfilling life. Roger’s sessions were truly life-changing for me, and I am eternally grateful for his support and guidance. I would highly recommend his services to anyone looking for a transformational experience and to unlock their inner potential."
Monique
“We hebben met 3 vriendinnen een persoonlijke soundtrack van Roger mogen ontvangen. Wat een bijzondere belevenis was dat!

Hij begon te spelen, nadat we het ons eerst heerlijk comfortabel hadden gemaakt in zijn huiskamer; tranen rolde over onze wangen, de afgelopen 30 jaar vriendschap kwam voorbij.

Onze energieën vloeiden in elkaar over en Roger speelde daar prachtig op in.

Uiteindelijk bundelde onze energieën samen in ons hart, wat tot uiting kwam in zijn muziek. Een echte gezamenlijke zielsbelevenis! Dankbaar zijn wij Roger dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken en zullen dit moment nog lang koesteren middels zijn muziek! Als je echt verbinding met elkaar wilt, is dit zeker een aanrader!”
Inge
"Wat een mooie ervaring was jouw intuïtieve piano concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!!"
Mark Ligthart
Zutphen
“Wat een prachtige ervaring in de fijne warme sfeer van Rogers woonkamer. We waren met z’n vijven, een prettig klein groepje (ik kende overigens niemand maar voelde mij direct op mn gemak).

We hebben ons ‘neer genesteld’ om de muziek zo ontspannen mogelijk te ontvangen. Toen startte Roger met spelen. We werden meegenomen in ‘de reis van ons leven’.

Ik voelde de prachtige muziek letterlijk door mijn lijf vibreren. De tranen stroomden over mijn wangen! Blijheid, liefde, verdriet, pijn; alles kwam voorbij.

Daarna ging Roger voor ieder aanwezig haar individuele soultrack spelen. Zo bijzonder dat er een uniek helemaal ‘eigen’ stuk muziek speciaal voor mij werd gespeeld. Ik voelde mijn hart onmiddellijk reageren en de liefde stromen. Heerlijk gevoel!

Eigenlijk niet in woorden te vatten deze prachtige ervaring. Het bewust ervaren en voelen van de veelkleurigheid, lieflijkheid, maar ook de power van mijn soul, heeft mij zelfvertrouwen gegeven.


Als ik even verval in gedachtes of overtuigingen dat ‘iets mij toch niet lukt’ en ik luister naar de track… dan voel ik de immense beauty en kracht van mijn ziel. Hierdoor voel ik zelfvertrouwen en kan ik mijn aardse overtuigingen en gedachtes makkelijker loslaten. De live concerten op facebook en instagram vond ik iedere keer al zo mooi, maar in het echt kwam de muziek voor mij nog vele malen intenser binnen. Ik kan iedereen aanraden om dit prachtige kado aan jezelf te geven! Nogmaals dank lieve Roger voor deze unieke en fijne ervaring! ”

Judith
“Tien deelnemers schudden elkaar spontaan de hand in een sfeervolle huiskamer met een brandende houtkachel en een vleugel. Handen geven, ik was het al twee jaar niet meer gewend. Een verademing. Wat een warm welkom. Roger creëert een sfeer die verbinding mogelijk maakt.

Een kennismakingsronde voorafgaand aan het concert geeft een wonderlijk gevoel van gelijkgestemdheid tussen mensen die een half uur eerder nog volslagen onbekenden waren voor elkaar.

Roger neemt plaats achter de vleugel. De geïmproviseerde klanken voeren direct naar het hart. De drukte in mijn hoofd als gevolg van alle turbulenties in de buitenwereld maakt plaats voor vredige verstilling.

Het melodische pianospel resoneert ook met de energie in de ruimte. Met mijn ogen dicht voel ik de verbinding met deelnemers die ik amper ken. Af en toe onderbreekt Roger zijn pianospel.

Eerst laat hij een kolossale klankzaal zingen door de ruimte. Dan loopt hij met een grote trom tussen de deelnemers die op matjes liggen en in fauteuils. De diepe klanken van de tromslagen gaan door mijn buikgebied als hij voor mij stilstaat. Na pianoklanken uit de hemel weer even terug in verbinding met de aarde.

We leven in tijden van verwarring en desintegratie. Oude structuren piepen en kraken op hun grondvesten. Maar het nieuwe heeft nog geen duidelijke gestalte. Gelukkig zijn er mensen die een vingerwijzing geven. Roger laat ervaren dat de Nieuwe Aarde niet in de toekomst ligt, maar ontstaat in het nu, uit de klanken van een virtuoos improvisatiespel.”
Pierer Baken over zijn ervaring
Pieter Baken
Doutzen Kroes en Sunnery James
Marian Valk over haar ervaring
Marian Valk op Linkedin

Intuïtief gecomponeerde muziek

Over mij

Roger Spees 2

“Muziek die in het moment ontstaat maakt je Hoofd Leeg en Vult je Hart met Vreugde!” Daar ben ik 100% van overtuigd.

Hoi, ik ben Roger Spees, jouw Intuïtief pianist, componist, muzikaal alchemist en Resonantie Gids (Soul Resonance Guide) en mijn missie is om mensen te helpen de authentieke trillingen van hun ziel te voelen en te versterken door middel van intuïtieve, resonerende muziek.

Ik beschik over de unieke gave om écht diep te luisteren. Dit stelt me in staat om de klanken van jouw ziel te horen en die om te zetten in een unieke melodie op de piano. Dit is meer dan muziek; het is een resonantie die de diepste lagen van je wezen raakt.

Mijn benadering is uniek omdat ik muziek rechtstreeks uit de essentie channel om als een akoestische spiegel te dienen. Dit helpt je om oude patronen te doorbreken, innerlijke harmonie te vinden en je verbinding met je ware zelf en het grotere geheel te verdiepen. Samen brengen we de noten in je leven op één lijn met de muziek van het universum.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.