COMPOSITIES OP MAAT

Unieke muziek voor jouw HOLSTISCH WELLBEING BEDRIJF

🎵 Laat de Ziel van je Bedrijf Klinken - Kies voor Op Maat Gemaakte Composities 🎵

Ik ben Roger Spees, een Intuïtief Muzikant en Componist met een diepgaande passie voor het creëren van op maat gemaakte muziek die de ziel en essentie van mensen en bedrijven weerspiegelt. Met jarenlange ervaring sta ik klaar om jouw onderneming te verrijken met de betovering van op maat gecomponeerde melodieën.

Van de Soundtrack van jouw branding tot de kalmerende achtergrondmuziek die de kern vormt van jouw holistische wellness- en bewustzijnspraktijk – ik breng jouw visie tot leven in de taal van muziek.

🎶 Versterk Jouw Welzijns- en Bewustzijnsmissie: Of het nu gaat om het begeleiden van meditatiesessies met meeslepende melodieën, het verrijken van yoga- en mindfulnesspraktijken met rustgevende klanken, of het creëren van op maat gemaakte muziek die jouw podcast en boodschap versterkt – ik bied een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Ik ben ook in staat om instant te componeren dus ik kan zelfs live komen spelen en opnemen! 

🌟 Onderscheid jezelf met Authentieke Klanken: In een wereld waar standaardmuziek overheerst, is het tijd om op te vallen. Met op maat gecomponeerde muziek geef je jouw projecten een unieke identiteit die de diepe connectie met jouw publiek zal versterken. Kies voor muziek die jouw merk op een onvergetelijke manier onderscheidt.

🎬 Breng Jouw Visuele Verhalen tot Leven: Of het nu gaat om inspirerende video’s voor jouw wellnesscentrum, online cursussen, of promotiemateriaal – mijn muziek voegt een diepere laag van emotie en betekenis toe aan jouw visuele content.

🎵 Een Samenwerking die Resoneert: Als ervaren componist begrijp ik het belang van afstemming op jouw visie. Ik werk nauw met jou samen om muziek te creëren die naadloos aansluit bij jouw visie, bedrijfsfilosofie en doelstellingen.

✨ Laat Jouw Verhaal Stralen: Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe op maat gecomponeerde muziek jouw wellness- en bewustzijnsprojecten kan transformeren. Samen zullen we een harmonieuze symfonie creëren die jouw boodschap kracht bijzet en jouw merk versterkt.

🌈 Maatwerk voor Jouw Groei: Ik begrijp dat elke opdracht uniek is. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we jouw behoeften bespreken, of het nu gaat om de muziekstijl, lengte, of zelfs Sound Design.

Laten we samenwerken en jouw bedrijf laten resoneren met de kracht van op maat gecomponeerde muziek.

Met harmonieuze groeten,
Roger Spees

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Mijn leven staat in het teken van altijd nieuwe dingen onderzoeken en ontdekken. Ik heb sinds mijn vroege jeugd een bepaalde afkeer gekregen van leraren omdat ik voelde dat ze dingen in mijn hoofd wilde stoppen in plaats van mijn eigen ervaring toelaten om te ontvouwen. Ik leer van ervaring en door vallen en opstaan, de natuurlijke manier. 

Zo heb ik ook ooit een keyboard les geprobeerd maar na 1 les wist ik al “niets voor mij!”. Als jong kind kreeg ik ook blokfluit lessen omdat mijn ouders dachten dat ik daar maar mee moest beginnen. Maar de leraar zei al snel tegen mijn moeder ‘laat hem maar iets anders gaan doen, want muzikaal is hij niet. Hij bakt er niets van!’.

Kun je je voorstellen wat dit met mij deed om dat te horen?  Dat was ook de ervaring waar mijn afkeer en wantrouwen in leraren begon 🙂 Niet dat ik nooit mentoren of leraren heb gehad in mijn leven. Alleen niet op het gebied van muziek. Die leraar die zei dat ik niet muzikaal was, heb ik het tegendeel bewezen (al heeft hij dat nooit meer teruggezien): ik ben niet zomaar muzikaal, ik BEN muziek. Allen instrumenten die ik in mijn handen krijg (ook blokfluit), kan ik bespelen. Heel snel en spontaan. Het is juist altijd die lesmethode geweest die mij ervan af hield en waar ik juist niets van leerde. 

Ik ben dan ook puur autodidact. In heel veel in mijn leven. Dus nee, ik heb geen muziek opleiding. 

Ook mijn muziektherapeutische gaven heb ik zelf ontdekt en ontwikkeld. Mijn hooggevoeligheid vond ik als kind lastig maar die heb ik juist in leren zetten als kracht. 

Ik hou van de natuurlijke weg, de spontane weg en leren door ervaring. Iedere dag van mijn leven tot ik in mijn kist ga liggen. Maar mogelijk leert mijn ziel dan ook gewoon door 😉 

Heb ik dan helemaal geen opleiding gehad? Natuurlijk wel: Ik ben Bachelor Digitale communicatie en media (HBO) en ik heb een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gedaan. 

De rest is levenservaring. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

rogerspees2023.jpg

Hi, ik ben Roger Spees, de Intuïtief Pianist, Componist en Soul Guide.

De afgelopen 2 decennia heb ik me gespecialiseerd in het creëren van muziek die perfect is afgestemd op het huidige moment, in zuivere afstemming met en tappend uit de oneindige Bron van Liefde.

Met mijn vaardigheden in vrije improvisatie en instant compositie gebruik ik de piano als mijn canvas om harmoniserende en transformerende melodieën te laten stromen.

Naast de betoverende klanken van de piano, gebruik ik een kleine lierharp, de etherische tonen van kristallen klankschalen, en de ritmische magie van kleine percussie-instrumenten en andere wereld instrumenten. Ook gebruik ik de helende klanken van mijn stem.  Ik breng kalmerende vibraties die diepe genezing en innerlijke harmonie bevorderen.

Als Zielsgids bied ik meer dan alleen muziek. Ik ben hier om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei, je te begeleiden naar een diepere verbinding met je ware zelf.

Tijdens onze sessies duiken we in het rijk van harmonisatie en transformatie, en onderzoeken we de kracht van muziek als katalysator voor genezing, zelfontdekking en innerlijke transformatie. Dit combineer ik met verschillende andere technieken zoals meditatie, bewustwordingsoefeningen, en stemexpressie. Ook gebruik ik het Human Design systeem in mijn werk ter ondersteuning. 

Met de muziek die door me heen komt, mijn stem en Soul Guiding zijn een uitnodiging om diepgaande verschuivingen in bewustzijn te ervaren en verbinding te maken met de essentie van je ziel.

Samen beginnen we aan een transformerende reis waarbij de grenzen tussen muziek en persoonlijke groei oplossen, waardoor er ruimte ontstaat voor diepgaande heling en expansie.

Of je nu een privésessie zoekt, een van mijn boeiende live-optredens bijwoont, of de transformerende kracht van muziek verkent, ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze buitengewone reis.

Laten we de schoonheid van intuïtieve muziek, instant compositie, zielbegeleiding en vocale heling samen omarmen, en jouw volle potentieel in jou ontgrendelen.

Klaar om in dit muzikale en bezielde avontuur te duiken?

Neem contact op, boek je sessie, of verzeker je plek bij het volgende boeiende live-optreden.

Scroll naar boven