COMPOSITIES OP MAAT

Unieke Muzikale Composities voor Wellness, Films, Bedrijven en Individuen

🎵 Op Maat Gemaakte Muzikale Composities: Reflecties van Jouw Unieke Wereld 🎵

Ik ben Roger Spees, een Intuïtief Muzikant en Componist met een diepgaande passie voor het creëren van op maat gemaakte muziek die de ziel en essentie van mensen en bedrijven weerspiegelt. Met jarenlange ervaring sta ik vol enthousiasme klaar om jou als uniek mens, welness ondernemer of retreat organisator te verrijken met de betovering van op maat gecomponeerde melodieën.

Van de Soundtrack van jouw branding tot de kalmerende achtergrondmuziek die de kern vormt van jouw holistische wellness- en bewustzijnspraktijk – ik breng jouw visie tot leven in de taal van muziek.

🎶 Versterk Jouw Welzijns- en Bewustzijnsmissie: Of het nu gaat om het begeleiden van meditatiesessies met meeslepende melodieën, het verrijken van yoga- en mindfulnesspraktijken met rustgevende klanken, of het creëren van op maat gemaakte muziek die jouw podcast en boodschap versterkt – ik bied een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Ik ben ook in staat om instant te componeren dus ik kan zelfs live komen spelen en opnemen! 

🌟 Onderscheid jezelf met Authentieke Klanken: In een wereld waar standaardmuziek overheerst, is het tijd om op te vallen. Met op maat gecomponeerde muziek geef je jouw projecten een unieke identiteit die de diepe connectie met jouw publiek zal versterken. Kies voor muziek die jouw merk op een onvergetelijke manier onderscheidt.

🎬 Breng Jouw Visuele Verhalen tot Leven: Of het nu gaat om inspirerende video’s voor jouw wellnesscentrum, online cursussen, of promotiemateriaal – mijn muziek voegt een diepere laag van emotie en betekenis toe aan jouw visuele content.

🎵 Een Samenwerking die Resoneert: Als ervaren componist begrijp ik het belang van afstemming op jouw visie. Ik werk nauw met jou samen om muziek te creëren die naadloos aansluit bij jouw visie, bedrijfsfilosofie en doelstellingen.

✨ Laat Jouw Verhaal Stralen: Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe op maat gecomponeerde muziek jouw wellness- en bewustzijnsprojecten kan transformeren. Samen zullen we een harmonieuze symfonie creëren die jouw boodschap kracht bijzet en jouw merk versterkt.

🌈 Maatwerk voor Jouw Groei: Ik begrijp dat elke opdracht uniek is. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we jouw behoeften bespreken, of het nu gaat om de muziekstijl, lengte, of zelfs Sound Design.

Laten we samenwerken en jouw bedrijf laten resoneren met de kracht van op maat gecomponeerde muziek.

Met harmonieuze groeten,
Roger Spees

Op Maat Gemaakte Muzikale Composities: Reflecties van Jouw Unieke Wereld

Ontdek de kracht van muziek die speciaal voor jou of jouw organisatie/praktijk is gecreëerd. Als ervaren intuïtief pianist, multi-instrumentalist en componist, bied ik een unieke service waarbij elke noot, elke melodie, en elk ritme zorgvuldig wordt afgestemd op jouw persoonlijke verhaal of de kernwaarden van je bedrijf. Van individuele helingssessies tot het versterken van merkidentiteiten, mijn composities openen een nieuwe dimensie van verbinding en expressie.

Ik ben Roger Spees, een Intuïtief Muzikant en Componist met een diepgaande passie voor het creëren van op maat gemaakte muziek die de ziel en essentie van mensen en bedrijven weerspiegelt. Met jarenlange ervaring sta ik vol enthousiasme klaar om jou als uniek mens, welness ondernemer of retreat organisator te verrijken met de betovering van op maat gecomponeerde melodieën.


Wellness praktijken

Harmoniseer je Wellnesspraktijk met Op Maat Gecomponeerde Muziek in 432Hz

Breng een nieuwe dimensie van rust en heling naar je yoga, wellness, massage of meditatiepraktijk of tijdens jouw retreat (kan ook live!) met op maat gemaakte intuïtieve muziekcomposities. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van serene, harmonieuze muziek in de aardse frequentie van 432Hz die perfect aansluit bij de sfeer van jouw praktijk en de ervaringen van je cliënten verrijkt. Laat me je helpen een unieke, helende sfeer te creëren die jouw diensten naar een hoger niveau tilt.

Bedrijven

Voor Bedrijven en Ondernemers: Versterk je Merkidentiteit met Muziek

Laat je bedrijfsverhaal tot leven komen met unieke muzikale composities. Of het nu gaat om het vastleggen van de essentie van je merk in een podcast jingle, het verrijken van je reel-of filmmateriaal met meeslepende achtergrondmuziek, of het creëren van een dynamische soundtrack voor je marketingcampagnes, mijn diensten bieden de perfecte harmonie voor jouw zakelijke behoeften. Als ervaren componist werk ik nauw met je samen om muziek te produceren die niet alleen klinkt, maar ook resoneert met jouw doelgroep en jouw merk versterkt.

Filmmakers

Filmmakers: Vertaal je Visie in Muziek en Cinematic Soundscapes

Transformeer je filmprojecten met op maat gemaakte muzikale composities die de diepte en emotie van je verhaal versterken. Of je nu werkt aan een indringende documentaire, een meeslepende speelfilm of een creatieve korte film, ik creëer muziek die naadloos aansluit bij jouw visuele verhalen. Mijn focus ligt op het vastleggen van de essentie van jouw verhaal en het overbrengen van emoties die resoneren bij jouw publiek, waardoor elke scène tot leven komt met een authentieke en memorabele soundscape.

Persoonlijk

Persoonlijk Gebruik: Muziek voor Jouw Helende Reis

Ontdek de helende kracht van gepersonaliseerde muziek voor meditatie, yoga en persoonlijke groei. Mijn composities zijn zuiver intuïtief afgestemd op jouw essentie en je individuele reis naar zelfontdekking en innerlijke rust. Stel je voor: jouw eigen 30-45 minuten meditatiemuziek in zuivere afstemming op jouw essentie en missie. Om te gebruiken tijdens jouw persoonlijke meditatie of retreat.

Testimonials

FAQ

Ik ben multi-instrumentalist en hou van echte instrumenten bespelen. De Piano is het instrument waarop ik het meest tot uiting kan brengen. Daarnaast gebruik ik andere instrumenten.  Ik werk in mijn muziek studio in Doorn en Driebergen met zowel akoestische als digitale instrumenten. Ik werk in Logic Pro op de Mac en de mogeljkheden zijn eindeloos.

Ik kan achtergrond muziek componeren voor je bedrijfsfilm of reel, een jingle voor je podscast of muziek voor je yoga-, mindfulness, of meditatie klassen. Alles is mogeljk.  

Dit is een heel verhaal. Ik verwijs je graag door naar mijn blog hierover als je meer wil weten. Maar voor nu in het kort: 

De standaard stemming die is afgesproken om ervoor te zorgen dat alle instrumenten samen kunnen spelen is in het verleden gezet op 440Hz. Dat wil zeggen dat de 4e A toets op de piano in die frequentie (trillingen per seconden ofwel Hertz) gezet werden.

Die stemming is echter gewoon een afspraak die gemaakt is en heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een werkelijke waarde of een effect die die trilling heeft op ons lichaam. Nou ja, op zich wel want die muziek die is gestemd in 440Hz komt eigenlijk meer in ons hoofd binnen. 

Waar 432Hz meer ons hart raakt. Het is ook werkelijk afgestemd op de frequentie van ons hartcentrum én dat van de Aarde. Het is afkomstig van de oerklank die ook wel Ohm wordt genoemd of gezongen vooral. Ook de aboriginals hebben hun didgeridoo (intuitief) op die oertoon van de Aarde afgestemd.

Die frequentie is 136.10Hz en als je daar de piano op door stemt, dan komt de A op 432Hz. Tja, ik kan hier ook uren over praten want ik voel me wel een beetje een ambassadeur voor deze stemming!

Ik vind dat alle muziek terug moet naar 432Hz omdat we dan een veel relaxtere aarde zouden hebben. 

Stel je vraag gerust! Mail me even of app me op 0645490670

Over mij

Roger Spees, intuïtief pianist en resonantie gids.

Hallo, ik ben Roger Spees, een Intuïtief Pianist en Componist met ruim 25 jaar ervaring in het afstemmen van muziek op de essentie van momenten, emoties en zielen. Mijn aanpak van compositie is uniek en puur intuïtief, waarbij ik de verhalen, thema’s, emoties en de diepste aspecten van ieder individu of bedrijf spiegel in muziek. Dit zorgt ervoor dat elke compositie die ik creëer een unieke klank en gevoel heeft, tot leven gebracht in het huidige moment en afgestemd in de helende frequentie van 432Hz.

Mijn muziek is niet alleen een weerspiegeling, maar ook een reis naar innerlijke harmonie en zelfontdekking. Met instrumenten zoals de piano, synthesizers, lierharp, kristallen klankschalen en mijn eigen stem, breng ik composities die resoneren met de ziel. Of het nu gaat om een persoonlijke sessie of een groepservaring, mijn muziek biedt een diepgaande en transformerende ervaring.

Laat je meevoeren op een muzikale reis die de grenzen van creativiteit en persoonlijke groei doet vervagen. Samen ontdekken we de kracht van muziek als middel voor heling en zelfontplooiing.

Als multi-instrumentalist ben ik in staat om veel aspecten van mijn composities zelf in te spelen. Daarnaast beschik ik over een arsenaal aan hoogwaardige samples en orkestrale elementen, die ik via mijn toetsinstrumenten toevoeg. Voor grotere projecten breid ik mijn creaties uit door andere musici uit mijn netwerk van intuïtieve spelers in te schakelen, variërend van strijkers tot gitaristen.

Mijn compositieproces is uniek; ik componeer niet via traditioneel notenschrift, maar creëer muziek in het moment. Dit geldt ook voor de musici met wie ik samenwerk. We bouwen de muziek laag voor laag op, steunend op gehoor en gevoel, wat resulteert in composities die zuiver afgestemd zijn en in het nu ontstaan.

Ben je klaar om de diepte van je eigen verhaal in muziek te ontdekken? Neem contact op voor een unieke ervaring, waarbij jouw essentie de melodie wordt.

Scroll naar boven
Wordt lid van mijn Inner Circle

Ga Met Mij Mee op Een Muzikale Reis van de Ziel

Sluit je aan bij mijn Inner Circle en ontvang een gratis exclusieve mp3-track die jouw ziel zal beroeren en je begeleidt op je levenspad. Deze intuïtieve muziektrack, speciaal gecreëerd voor harmonie en resonantie, is een unieke luisterervaring.

Ontvang tevens updates over nieuwe muziek, evenementen en workshops om je persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.